Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Looooser

Dlaczego prawiczki nie mają powodzenia?

Polecane posty

Gość TH is IT
Nic nie można zrobic

Gość
Tu nie chodzi o znalezienie "porządnej" ale o brak kontaktu z płcią przeciwną. Jeśli jesteś stale odrzucany to nie nabierasz wprawy, nie ogarniasz czym jest związek z kobietą. A im dalej w las tym więcej drzew.

Gość ghghghghhghhgh
ja lecę tylko na prawiczków;) jako dziewica poznałam świetnego chłopaka, ale bałam się, że ze względu na atrakcyjność on ma wiele razy za sobą, i że będzie chciał się rzucić na mnie jak na mięso. Ale po roku przyzwyczajania się do siebie dopiero się do mnie dobrał ..i uwierzcie mi, że nie był fajtłapą;]

Gość prawiczek maciej
Co zrobie .Ja nie mam juz szans na normalny zwiazek najwyzej na prostytutke Mam prawie 35 lat i nie mam nawet prawa jazdy

Gość
Problem w tym, że nami się dziewczyny nigdy nie interesowały. Nie przypominam sobie ani jednej która by odwzajemniła usmiech czy spojrzenie

i wlasnie kolejny dziwny powod. bo prawiczek nie ma prawa jazdy. hmm, to wszyscy faceci w zwiazkach je maja? a jesli dla ciebie to ograniczeni. to zrob to cholerne prawo jazdy i od razu: +10 do charyzmy +20 do samopoczucia +25 do umiejetnosci

Gość
Prawko możesz zrobić nawet jak będziesz miał 60

Gość Kobiety wolą kozaków
Jak ktoś nie jest przystojny, nie ma auta, mieszkania to jest stale odrzucany

Gość
Sam James Cameron przyznał, że jeśli chcesz mieć dziewczynę to bez auta się nie da. :D

leluch. wierz mi. ja jestem malo atrakcyjny a nie raz kobiety mi odwzajemniaja usmiech. nie mam problemu z nimi, i nawet teraz zdaje sobie sprawe ze wiele kiedys wartosciowych odzucilem. bo nie pasowalo mi cos co teraz mi sie wydaje nie istotna rzecza.

Większość facetów w związkach z kobietami ma prawko

Gość TH is IT
nawet jak się ma te wszystkie rzeczy to trzeba znać sztuczki podrywu

Gość
Odrzuciłeś. Ja nie odrzuciłem żadnej gdyz po prostu nie miałem ku temu okazji :D

pewnie,ze bez auta sie nie da. pomysl. 30 lat i nawet na samochod w ciagu 10 lat samodzielnego zycia nie zarobiles (nie zaleznie jaki) jak bedziesz wozil dziewczyne w ciazy do lekarza? jak dziecko do szpitala zawieziesz. jak odbierzesz ja z drugiego konca polski jak bedzie potrzebowala pomocy?

Gość TH is IT
ja zdałem za drugim razem za pierwszynm razem był jakiś złośliwiec i mi nie powiedział że mam hamulec włączony

Gość juliet25
jasne że nie wszyscy sa debilami,ale ci nie-debile są juz dawno zajeci. zostali albo szmaciarze ktorzy się puszczają albo prawiczki ktorzy by sie puscili gdyby im sie nadarzyla taka okazja.co za roznica w takim razie

Gość prawiczek maciej
Niestety dla dziewic faceci maja szacunek a dla prawiczka nikt nie szacunku

Gość TH is IT
brzydale zostali co ich nie chcą dziewczyny ja wyznaje zasadę że albo się uda albo nie jak bym miał dziewczynę i ona by poszła do łóżka z kimś innym i ja bym się dowiedział to dla mnie to nie byłaby zdrada bo w momencie kiedy ona oddałaby się innemu to zakończył sie nasz zwięzek czyli dowidzenia i powodzenia

Gość juliet25
nie prawda,nie ma szacunku dla tych ktorzy są prawiczkami bo są niedojrzali i tak naprawde myslą o tym że bzyknac jakas panne tylko poskąpiono im urody

Gość
"jak bedziesz wozil dziewczyne w ciazy do lekarza? jak dziecko do szpitala zawieziesz. jak odbierzesz ja z drugiego konca polski jak bedzie potrzebowala pomocy?" Litości. My nawet na randce w życiu nie byliśmy a co dopiero wieźć dziewczynę w ciąży.

Gość TH is IT
czerkam aż jakaś wykaze inicjatywe

Gość
"albo prawiczki ktorzy by sie puscili gdyby im sie nadarzyla taka okazja" Wmawiaj sobie.

Niektórzy czekają na miłość i prawdziwy związek, ale wam kobietom się wydaje, że każdy chce zaliczać

Gość TH is IT
Ja najpierw chcę wiedzieć czy mam szansę a potem związek ale jak będzie to nie wiem wiec albo do śmerci razem albo np miesiac

Gość prawiczek maciej
Ja jestem nieatrakcyjny i zakompleksiony Mam 170 cm wzrostu i niecale 60 kg Dlatego nadal jestem prawiczkiem pomimo ze niedługo skoncze 35 lat .To zalosne ale prawdziwe.

Gość
"Niektórzy czekają na miłość i prawdziwy związek, ale wam kobietom się wydaje, że każdy chce zaliczać" Otwórz Cosmopolitan, poczytaj Joy czy Glamour - zobaczysz czym jesteśmy dla kobiet.

Gość juliet25
wcale nie,takie tylko odnosi się wrazenie jak czyta się tylko takie wypowiedzi tutaj

Wolą przystojnych, opalonych menadżerów z modną fryzurą, z koszulą rozpiętą, że widać gołą klatę. Dodam, że niektórzy faceci mają ambicje i nie interesują ich dziewczyny, które na dyskotekach dawały się bzykać obcym facetom w pupę

Gość
Wzrost to nie wszystko. Ja mam, 185 i nic. Sekret leży gdzieś indziej

Gość
"Wolą przystojnych, opalonych menadżerów" Nie wszyscy w tym kraju są menadżerami a mają kogoś