Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikusiaczek001

Panny Młode 2011 a przygotowania

Polecane posty

Gość juchaa
30 kwietnia :)

no widze ze forum ruszylo pelna para :D a co do pewnosci co do faceta i tego ze chce sie z nim spedzic reszte zycia to ja mysle ze bez tego to ani rusz...chyba najwazniejsza sprawa w całym ślubie, bo ta otoczka (suknie, buty, kwiaty czy fotograf) to jest w sumie nie ważna...tylko ważne jest ta pewnosc i przysiega

prinzesska, a ty chyba z narzeczonym to dlugo jestescie razem...cos czuje ze najdluzej z nas wszystkich tutaj

Gość juchaa
Zgadzam sie w 1000000%

Gość juchaa
No wlasnie napiszcie jakie macie staze ciekawa jestem :)

my 4,5 roku razem...zareczyny po 3 latach bycia razem, a cywilny w pazdzierniku zeszlego roku :)

Wiec powiem prawde... Ja juz bylam 5 lat mezatka...moj ex zostawil mnie na 4tyg przed koscielnym slubem. z moim jestesmy...tu was zaskocze 3 lata.

Gość juchaa
u mnie bedzie 4.5 roku zareczyny były w grudniu 2009 czyli ponad rok temu.

Gość juchaa
spodziewalam sie rekordu 10 lat np hehe

Gość juchaa
Ktora z nas jest najmlodsza? tak sie zastanawiam czy jest jakas 20-stka??

wśród swoich znajomych zauwazyłam,że im dłużej są ze sobą...np. po 8, 10 lat...to tym bardziej nie decyduja sie na slub, a wrecz przeciwnie rozchodza sie

Gość juchaa
Rozumiem ze jestes jedna z nich. ja mam 26 chociaz rocznikowo 27 ale do grudnia daleko wiec 26 hehe

My w dniu ślubu będziemy razem dokładnie 3 lata, 3 miesiące i 3 dni, a ślub będzie 3 września :) dlatego taka własnie data :) Ja w tym roku będę miała 21 lat :)

z moim ex bylismy 11 lat razem, 4m pozniej poznalam M i 2tyg pozniej zamieszkalismy razem,pol roku pozniej zaczelismy z akcja powiekszania rodziny.

Gość juchaa
jest ktos starszy odemnie?? bo jak narazie niewychyla sie nikt powyzej 25

Gość juchaa
prinzesska ja popieram mimo ze ja mieszkam jeszcze u mamusi ale po 11 latach bycia z jednym ktory by mnie wystawil zrobilabym to samo raz sie zyje

Ja jestem zdania aby nie czekac 10 lat za ślubem, lepiej brac go z miłości niżeli później przyzwyczajenia... bo tak trzeba - to jest chore podejście

Gość Avilla
nikusiaczek001 - > Nie wiem czy temat nadal aktualny co do welonu,ale się wypowiem:D Moim zdaniem lepszy byłby krotki welon do trenu. Temat się rozchulał,i nie wiem o czym mam juz pisać;D Ale napisze na ostatni watek:-)) Ja mam 24 lata.Z narzeczonym leci nam 6 rok związku. Zaręczyliśmy się w 4 rocznicę. prinzesska27 - Szalona i odważna z Ciebie dziewczyna, z pełnym podziwem śledziłam linki z sukniami i butami.Na pewno ludzie zapamiętają długo wyrazistą Pannę młodą.Ja raczej widziałam siebie w oklepanym romantycznym stylu:-)ale nabrałam ochoty na coś innego..zobaczymy jak będę się w tym czuła. Uznałam że skoro mój narzeczony się tak rwie na te targi ślubne to pojedziemy i po ogladamy co tam ciekawego mają.(Są teraz w ten week w Wawie). Mam już fotografa nadal szukam kamerzysty;] znalazłam AUTO jakim chciałabym abyśmy pojechali do ślubu(u nas spore odległości)Jakoś może w lutym pojedziemy zobaczyc jak wygląda na zywo.Ach i zbieram się żeby ruszyć za ogladaniem sukni bo zostałam sterroryzowana przez rodzine i koleżanki ze to juz najwyższa pora.Mam jedna na oku,znalazłam w internecie.

Gość juchaa
ja mam suknie z trenem dlugim i plany na dlugi welon 2.5 lub 3m jede teraz do krawcowej zdjac miare opowiem jak bylo jak wroce :)

avilla dzięki za odpowiedź. Panie w salonie jak i moja mama również stwierdziły, że do tego trenu bardziej pasuje krótszy welon i widzę, że większośc z Was tak twierdzi więc raczej przy tym zostane. Wiem jednak, że zdarzają się i takie przypadki, że jest długi ten i długi welon...

Wow nie było mnie tu dwa dni i sporo miałam do nadrobienia zaległości. ale super, że coraz nas więcej. Forum zaczyna tętnić życiem;) Obawiam się, że ja tutaj będę najstarsza, bo już 30-cha, ale ale maxmalnie dają mi 25, wiecie dobra konserwacja;) Długo szukałam tego jedynego, raz było blisko ale z mego powodu się rozmyło, nie byłam gotowa do małżeństwa, a teraz już nie mogę sie doczekać. W sumie stażu mamy za ok 2,5. Zaręczyny po roku. W dniu slubu prawie 3 lata znajomości. Początki był trudne, ale wykazał się cierpliwością. Co do welonu to ja tak jak miła mam dlugi tren, dlatego narazie jest opcja kwiatka we włosach. Co do długiego welonu, mam znajomą co do sukni z trenem poszła z dlugim welonem, ale przykryło to piękny tren, a potem miała krotki do tańca. Przecież to niepotrzebne koszta. Ale jak kto woli. Mila u nas w Wawce wstępnie jak się rozjerzałam to wszędzie czuby w szpic:( może źle szukam, nic niedługo będe miała trochę wolnego to połażę po salonach.

Miedzy nami jest 12 lat roznicy, w Niemczech nikogo takie zwiazki nie dziwia. Dopiero jak mieszkaliśmy 2tyg razem wyszlo ze on nie ma 32(jak myślałam) a 37.. Mam nadzieje,bedziemy oryginalnie wygladali bo M jest 40cm wiekszy ode mnie. Mama dostanie zawalu jak zobaczy sukienke....

Super autka do ślubu, ja nadal nie wiem czym będę jechać, jakoś nie ma do tego głowy. Zawsze coś się znajdzie.