Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Pretensja

Czworo lub wiecej dzieci-pogadajmy

Polecane posty

Gość mała mi oczywiście
zawitała :D Ta dziewczyna staje się chodzącą groteską :) Całe forum się z niej śmieje, a ona nic nie rozumie. Nic, a nic, biedulka :P Dawno miałam przyjemność, ostatnio zdaje się jak tonem nie znoszącym sprzeciwu skrytykowała kobiety, dla których mąż był pierwszym partnerem seksualnym. Zawyrokowała, że ich małżeństwa oczywiście się rozpadną i należy mieć kilku partnerów seksualnych, bo inaczej krzyżyk od razu należy postawić na takim związku :O Powód? Sama tak ma (mąż miał kobiety przed nią), więc to musi być właściwe. Nieważne nawet, że sprzeczne z dotkryną KK. Katoliczka obłudna :O Nie przejmujcie się niczym, co ona napisze. I mówię to jako osoba bezdzietna, raczej krytyczna w stosunku do rodzin wielodzietn

Gość mała mi oczywiście
Wypowiedź pomarańczy powyżej uzupełniłabym, że mała mi jest samozwańczą ekspertką w ABSOLUTNIE każdej dziedzinie, nie tylko dot. dzieci :)

Siemanko babeczki :) No wlasnie nie wiem co tu taka cisza,nawet pomaranczowki zlosliwe nie chca z nami pisac ;) ;) Co do tej malej mi to takie jak one w ten sposob sie wlasnie dowartosciowuja :)

anastazja ten krem,ktory mi polecilas nie jest dla mnie dobry.Kupilam serum (podobno serum jest mocniejsze w dzialaniu niz krem) ale cere po nim mam bardzo napietą i mam wrazenie jakby mi sie kleila.Kupilam sobie dzis z VICHY ten co wczesniej juz stosowalam NUTRILOGIE 2-ten najlepiej i sluzy.Te serum bede stosowala na noc bo szkoda mi wyrzucic za taka kasę ;)

Lady no widzisz jednak szkoda,jednak nie ma co sie sugerowac opiniami innych tzreba na wlasnej skorze dany kosmetyk pzretestowac,bo wiadomo ze to co dla jednyj jest super dla innych moze sie porazka okazac,ja jestem z tego kremu bardzo zadowolona,moja corka ma Normaderm z Vichy i tez sobie bardzo chwali

sory za literowke pisze z malym na kolanach :P z Vichy mam jeszcze plyn do demakijarzu Purete Thermale ale jak za ta cene to nie warto go kupowac,uzywalam tansze i o wiele lepsze na podklad tez sie skusilam i powiem Ci ze rowniez zadna rewelacja

ospa juz poszla w zapomnienie ;)Bylam w piatek z Zuzia na bilansie dwulatka,wzielam tez najmlodsza Agatke do kontroli po tej ospie.Pielegniarka sie dziwila ze takie malenstwo zachorowalo na ospe,bo to rzadkosc u tak maleńkich dzieciaczkow. Kupilam wczoraj pudelko ptasiego mleczka i jest tam taki kod,ktory wysyla sie sms-em i mozna cos wygrac.Ja wygralam bon na 20 zl do Empik-u :).Dostalam sms-em kod,weszlam na strone empik-u,kupilam ksiazke dla corki,wpisalam ten kod i za dwa tygodnie moge u nas w salonie Empik-u ja odebrac>Ksiazka kosztowala 37 zl a ja mam do zaplaty tylko 17 ;)W koncu cos wygrałam :P

ja kupilam sobie jakies dwa tygodnie temu podklad LIRENE SHINY TOUCH taki rozswietlajacy i jestem bardzo zadowolona.Testowalam juz i te tansze i drozsze i nie moglam trafic na wlasciwy.Nie wiem czy znasz linie kosmetykow LIRENE bo z tego co kojarze to nie mieszkasz w PL,tak?

A teraz czekam na paczuszke z AVON.Mam sasiadke,ktora jest konsultantka i sie skusilam na pare drobiazgow;) Jest tam rewelacyjny cien do powiek-8 odcienie brazu.Moja kolezanka go ma i wyglada rewelacyjnie.Tez sobie zamowilam i bede teraz kusic spojrzeniem ;)

Lady Agatka to z tego roku co moj Dawcio no on tez na ospe zachorowal ,ale w sumie to dobrze ze dzieciaki maja juz ja za soba. No widzisz super ze wygralas toto lotka wyslij moze masz szczesliwa passe ;) ja w zyciu dwa razy w lotka 4 mialam tez sie cieszylam :) ehe a tak to nigdy nic

Lady kojarze te kosmetyki,ale u nas ich nie ma no ja mieszkam w Anglii,co do Avonu to jak mieszkalam w Pl to swojego czasu tez bylam konsultanka :) ale z kosmetykow nigdy nie bylam zadowolona jak dla mnie tusze do rzes to masakra jakas,byly oczywiscie niektore kosmetyki fajne ale wiekszosc do badziew,ja mam cere bardzo wrazliwo i zeby cos sobie dopasowac to nielada wyczyn dla mnie :P

Ja zamowilam sobie jedna wode perfumowana,kosmetyki do pielegacji stop no i te cienie.Tusz do rzes mam juz sprawdzony,innej firmy,reszte kosmetykow tez.Metoda prob i bledow trafilam juz na te wlasciwe i wiecej nie eksperymentuje bo mozna fortune wydac :P Moja najstarsza corka zaczyn interesowac sie kosmetykami.poprosila mnie o blyszczyk,kupuje sobie gazety gdzie sa jakies kosmetyki(oczywiscie nie pozwalalm jej malowac np oczu czy uzywac jaki pudrow).Kurcze ja w jej wieku to sie jeszcze lalkami bawilam a teraz te dzieci tak szybko dojrzewaja...

Agatka jest z listopada 2009 a Zuzia jest z tego rocznika co Twoj synek,tylko ze ona jest z poczatku roku,z lutego :)

Zmienilam pare dni temu stopke(mialam tam wpisane imiona dzieci) ale ja zmienilam bo zaczęły sie glupie komentarze co do imienia jednego z nich :)Ale chyba wroce do pierwotnej wersji i dodam imiona:P

Co sie przejmujesz jakimis glupimi uwagami Twoje dzieci maja bardzo ladne imiona i tego sie trzymaj

ja wstawie sobie w stopke taki fajny suwaczek ze zdjeciami :) Tylko musze go zrobic a to troche dlubaniny jest wtedy dopiero zaczna sie komentarze ale mam to gdzies :P

Wiesz,nieraz czlowiek niby sie nie przejmuje durnymi komentarzami ale z drugiej strony troche jest przykro jak sie to czyta....

spadam narazie ide troche rzeczy popakowac,bo wszystko mam porozwalane i nie wiem gdzie mam rece wlozyc :) wpadne wieczorkiem,a moze lepiej zajrze :P

Lepiej nie wpadaj :P ja tez zmykam bo dzieci wrocily ze szkoly i mam juz komplet w domu :)Tez zajrze tu wieczorkiem :)

Gość rodzice sie nie licza
no faktycznie Lady tak spieprzyć życie dziecku dając takie imię, i to ma być matka (Michelle 2002) i ty mówisz, ze wy jako rodzice czujecie się dobrze z taką ilością dzieci, może i tak (bo kto sie przyzna do swoich błędów), tak samo jak daliście imie tylko ciekawie czy dzieci będą zadowolone z tych waszych decyzji , bo to jest ich życie, was jako rodziców nie bierze się pod uwagę jak wy się czujecie, sami chcieliście to macie.

Hehehe wiedzialam ze znajdzie sie ktos kto znowu przyczepi sie do tego imienia:PA skad wiesz ze ona bedzie sie go wstydzila?Moze gdybym nazwala ja np Zosia,mialaby do mnie pretensje o to imie?Jak narazie nie narzeka:P

A i jeszcze jedno.Napisalas/es-"z taka iloscia dzieci".Jaka to jest ilosc?Czworo to duzo?Od ilu zaczyna sie ta "taka ilosc"?