Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myśliecie o tym

suczka czy pies???

Polecane posty

Gość krakowianka19
zależy od wychowania psa więc nie uogólniaj :) a yorki i wszystkie inne pokroju mojego kota to fakt- nie psy,nawet z nim nie poszalejesz po ogrodzie bo zadepczesz :D

Gość heńńka
Teorie wymyślacie z dupy wyjęte. Psa samca tez mozna wykastrować, wiele osób tak robi, zeby pies z powodów hormonalno-terytorialnych nie gryzł sie z innymi psami. Pies jest ogólnie, niezaleznie od płci, zwierzęciem przywiazanym do człowieka. Znam tez samce, które pana na krok nie odstepuja i samice outsajderki. Czy pies jest ułożony, to zależy od tego, ile czasu sie na to poswieci - oraz od rasy, bo np. border collie dużo łatwiej daje sie ułozyć niż wyżeł czy beagle.

Gość co myśliecie o tym
jak będe chciała poszalec z psem po ogrodzie to kupie sobie border colie ale nie mam narazie ogrodu i do towarzystwa mi wystarczy

Gość heńńka
Są rasy, którym niby włosy nie wypadają, choc nie wiem, czy to prawda. Pudel zdaje sie jest takim psem i chyba maltańczyk. No alebo moz,.na takiego łysego sobie sprawic :P Takiego z kogucikiem na głowie

Gość heńńka
mozna poszukac "pies dla alergików", to tam juz bedzie napisane, jaki pies gubi sierść , a jaki nie

Gość MisioKatol
ciekawe ilu z Was zbiera gówna po swoich pupilach... bo każdy by głaskał po fiucie czy cycu ale gówien to nie ma kto posprzątać tylko zakopują ukradkiem śniegiem, piaskiem, liściem... nie sprząta gówien -> uśpić bydle/sucz ...

Gość co myśliecie o tym
najpierw sobie poczytajcie i sie douczcie ze nawet psy z długą sierścią nie uczulają a jedynie ich wydzielina którą wytwarzają

Gość kouto
suczka będzie bardziej opiekuńcza pies bardziej zrównoważony jeśli boisz się cieczki, zafundujesz jej sterylizację

Gość gość
Ja mam suczke :D i zawsze tylko suczki bralam :D Z wszystkim idzie sobie poradzic i nie ma problemu

Gość krakowianka19
sąsiad ma dwa yorki, poyebane to jak nie wiem :P