Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufinka***

Do NakedTruth i Neit-dziewczyny pomóżcie!!!

Polecane posty

Naked ... jest super ... tak ... ciekawe, czy bylaby taka super, gdyby napisala, ze to ja jestem bardzo mily :P ;)

pomaranczka powinna zabrac glos bo to Ona mnie tak odebrala:) ....niesprawiedliwe sie bawisz bo wiesz ze masz lepsze klocki:(

ale pomaranczka napisala ze Ty jestes mniej mily od bardzo mily wiec mily:) nadal...:D

Gość ciekawe jak się zakończy
Po przeczytaniu całego tego topiku, a co za tym idzie wszystkich wypowiedzi Naked I Twoich Borsuku, stwierdzam, subiektywnie rzecz jasna, że Naked jest miła dla wszystkich, Ty tylko w stosunku do Naked...

ah ale zapomnielismy o najistotniejszym- pomaranczka widzi ze Borsuk bardzoooooo lubi Naked ah i oh :P:D:D

Tak więc,moim zdaniem wizyta u psychologa nie jest konieczna. Jest wręcz zbyteczna. Osobowości się już nie zmieni.

pomaranczka ... ale ja pisalem do Agg, ze "spada" ... humorystycznie :) Naked ciii ... bo zaczne znowu nawiazywac do nicku :P

moje Drogie Pomaranczki- ale na tym topicu Borsuk tylko kilka razy odniosl swoja wypowiedz do innej osoby niz ja;) ciekawe jak sie zakonczy-trzymaj kciuki za dobry koniec;):D Borsuku- lapka jak kazda inna;)

Gość trochę tu czytam
Borsuk jest miły dla wszystkich, ale "służbowo". Neked ma po prostu względy :)

Nie przekonasz mnie. Naked jest milsza. Jak bym chodziła na siłownię to chciałabym, żeby moją instruktorką była Naked. Ty Borsuku traktujesz "profanów" tej dziedziny trochę , hmm.. lekceważąco. Tak to widzę.Ale cóż, kobieta powinna być miła, facet twardy:)) W dalszym ciągu Wam kibicuję.

dobrze i na tych wypowiedziach konczymy porownywanie bo nie o to chodzi. Borsuk twardy jak rasowiec a ja mila i potulna;)

Tego to sie nie spodziewalem, ze otrzymam psychoanalize :) Pomaranczki ... dziekuje za uwagi ... doskonale sie to pokrywa z tym, co wiem o sobie ;) Ale ... no nie moge ... zeby mnie nie chciec jako instruktora :( Naked 🖐️

Naked ... czyzby takie cechy Tobie nie odpowiadaly? ;) Czy moze gryza sie z tym, co wiesz na swoj temat? (taka mala sonda) P.S. dziekuje za "rozwalenie" mi planu dnia :x

Borsuku dziewczyny nie chcialy byc niemile:) taa potulna tak srednio mi podchodzi-staje w gardle i nie idzie dalej:P --masz juz na sam koniec bede potulna i odpowiem:P no widzisz:( znowu powroce do tego obecnego, odwrotengo postrzegania blebleble;P coz moge rzec- przepraszam:P to co oglaszamy koniec odcinka...(koljnego z kolei)?:D

chciałam tylko dodać na koniec, że Borsuk ma dużego plusa za poczucie humoru. I nawet zaczynam go lubić:))

Ale ja o tej psychoanalizie ... z podziekowaniem :) Naked ... sila wyzsza ... do kolejnego odcinka ... kolorowych ciekawe ... "zaczynam go lubic" (manipulacja? ;) ) ... pewnie zmienilas zdanie nt. tego, kto ma instruowac ... jak Naked napisala, ze za bardzo potulna to nie jest :P Spokojnej ... (nie dotyczy Neit)

Spadłam...i wróciłam. Trochę za lekko bylo - wypadłam z rytmu i nie potrafię sama trzymać tempa - potrzebuję kata z pejczem:D Ale godzinka zaliczona, potem trochę serka w . z kawałkiem banana:) A tu widzę konwersacja kwitnie:D

Agus kata z pejczem CI potrzeba- Borsuk jest twardy;) pomaranczko ale nie rezygnuj ze mnie tak latwo:D to ze ja nie jestem potulna w niczym nam nie przeszkodzi- Ty masz byc potulna;):D:D a ja juz sie twoim cialkiem zajme fitnessowo:P Borsuku tylko nie idz pozno spac przez nadrabianie to czego nie zrobiles;) Milych snow wszystkim:) .....

Eh, Naked ... przed Toba niczego sie nie ukryje ;) Normalnie czytam gazete w 1,5h ... dzis czytam od 17 chyba :x

do uslug:D ciekawe ile z tej gazety wyniosles:P no nic...ja juz siedze cicho;P..na dzisiaj cicho sesese:P Papa:)

Siedzę sobie z farbą na włosach...:P Jakie to miłe uczucie nie mieć pustego żołądka;) Dziś było ok.15 min. z hantlami, 15 na twisterze, 25-30 na orbi. I tyle:) Suszy mnie strasznie przez to choróbsko:/ Dobranoc.

Dzien dobry ... ciekawe jaki macie sposob na to, zebym wybaczyl moj dzisiejszy stan zmeczenia. Agg ... oO ... trzymasz puszke farby w lewej rece i siedzisz na swoich wlosach? Nie wiedzialem, ze masz je ... takie dlugie ;) I za chwile - "Jakie to miłe uczucie nie mieć pustego żołądka" ... o choinka ... ale chyba nie wypilas / zjadlas tej farby? oO A to choróbsko ... to chyba sie nie nazywa ... alkoholizm? ;) Dobranoc - znalazlem sposob ... i wybaczam.

..i pomyslec ze jeszcze wczoraj, w czasie nawet krotszym niz 24h temu,ja-N.Truth ( w tym momencie ten czlon przewaza:P), osobiscie napisalam -cyt:'Borsuk jest twardy jak rasowiec....'...tfu tfu ....nastepnym razem ugryze sie w paluchy zanim cos takiego wystukam ;] :D:D:D a nie lepiej CI kimnac sie po Smerfach/Gumisiach/Puchatku..i innym podobnym (cokolwiek daja CI tam w tv:P) i spac sobie do rana?;] Gazete zdazylybys spokojnie poczytac (wczorajsza dodatkowo doczytac:P) , pomachac, zjesc i tak dalej, i tak dalej....:D (chyba, ze o zgrozo, planujesz spac do rana...:P) No tak ale ja sobie moge teraz duzo pisac jak Ty juz smacznie chrapiesz :) ps. Borsuku pamietaj o nawodnieniu sie po tych kawach:P ps2. strasznie ciezko bylo?:(

kibic wrócił a tu pusto...

Gość a w jaki sposób
obliczyć zapotrzebowanie kaloryczne mojego organizmu?

Pomaranczko;) Borsuk sie 'wypompowal';) niech sni o kolejnych scenariuszach:D Pomaranczko 2;) Borsuk ma taki link...;) takze cierpliwosci:P Borsuku ostatni raz 'swiece za Ciebie oczami' :P ...i nie mysl sobie ze wszystko jest uzaleznione od Twojej obecnosci;] :D:D:D

Borsuk jak zawsze łapie za słówka:P A owszem, mam długie włosy:D Puszka farby na nie nie starcza, muszę z tubki wyciskać:P A alkoholizm...myślę, że gdyby nie moje ciągłe diety, dawno bym byla alkoholiczką:P Kurcze bylam na łyżwach...godzina to za malo; dwie by się przydały...Ale gdzie ja znajdę wariata, co będzie 2 h na łyżwach jeżdził:P

"Dzien dobry" ... nie bylo tak zle, ale musialem sie zdrzemnac, bo inaczej to bym sil na trening nie mial :) Jak Naked mowi, tak sie stanie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3224040 - zapotrzebowanie. Agg - zawsze mozna isc na kompromis - 1,5h ;) P.S. boje sie tutaj pisac w obawie o dlugosc mojego snu ;) Zmykam sie powyginac.

Borsuku, uzasadnione obawy;) -spokojnych cwiczen -smacznego -milego czytania gazet -pryjemnych snow -...... bo sie na Wielkanocy zatrzymam..:P ;);)