Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufinka***

Do NakedTruth i Neit-dziewczyny pomóżcie!!!

Polecane posty

Borsuku, no to piona w takim razie :) No dobra, wierze CI;] A jak dzisiaj Twoje zmeczenie?;P

5. Dopoki nie przypomnialas ... to nie wiedzialem co to zmecznie :P Chorrella ... pedze czytac ... Dobranoc.

wydawales sie zmeczony;] ajj czytasz namietnie te gazety po nocach...:D jesli to takie czarno-biala odpowiedniki naszych dziennikow, to ich sie chyba nie oplaca czytac przed snem;P no, to w kazdym badz razie, do milego ;)

Na studiach zaczepilo mnie takie cholerstwo jakim jest Rzeczpospolita i nie moge sie od niego oderwac. Swego czasu prenumerowalem ... ale jak sie narobily zaleglosci w czytaniu 6-miesieczne to przestalem. To samo jest w internecie - za darmo, aczkolwiek tak zrobili, ze wiadomosci rotuja i po dwoch dniach juz znikaja i sa nie do przeczytania. Dlatego dla mnie to lepsze ... bo musze sie pilnowac :D A tak to bym pewnie znowu mial zaleglosci ;) A co sie oplaca czytac przed snem, o czym myslec? No jeszcze troche Cie pomecze, bo miedzy artykulami jest chwila przerwy ;)

wrociles:D ...to co dzisiaj jadles?:P Zalezy od dnia, moj Drogi;) Nie wbijam sie w schematy.. ..a jakbys tak raz, drugi nie przeczytal? Musisz wszystko wiedziec? ;)

Borsuku, musiales?:( (nie znosze takiej wew. szamotaniny...:P) Doooobra..niech bedzie, ze ja nie musze wiedziec :D ...no i teraz topic moze zginac..moze ale nie ze o razu musi:P :)

Gość ektomorfik 30 lat 75kg
Czy powinienm wykonywac aeroby jesli chce wypracowac mase miesniowa - nie sa one wskazane dla ektomorfikow ktorzy chce zbudowac mase miesniowa - takie aeroby typu 30 min 3 razy w tyg chcialbym niec kaloryferek na brzuchu - cwicze abs 2, ale ma tez tluszcz nbrzuc dlatego chce cwiczyc aeroby

Witam, czy musialem zaczac czytac? :P Mam male "zawirowania" ... zatem mam nadzieje, ze obecnosc usprawiedliwiona ;) ekto ... nie mozna jednoczesnie nabierac masy miesniowej i spalac tluszczu, bo zeby nabrac mase miesniowa potrzeba dodatkowej energii - kalorii, a zeby spalac tluszczyk potrzeba niedoboru energii. Najpierw zabierz sie za jedno a pozniej za drugie. Masa miesniowa = cwiczenia z duzymi ciezarami, tak zebys wykonal po 4-6 powtorzen. Do tego odpowiednio ulozona dieta. Zaopatrz sie w odzywke typu "weight gainer", ktora spozywal od razu po treningu (jako dodatkowe kcal w menu).

Twoja interpretacja jest duzo bardziej poczytna:P no i gdyby nie to czytanie.. co bysmy biedni poczeli w spozywczaku, bez moznosci przeczytania etykietki zarelka:D -juhu! wbilam sie w watek :D:D wiruj w tempie zlowia ;)

To ja sie dostosowalem do rady i tempem zolwim odpisuje :P Naked a Ty mozesz na jakies rady jestes chetna?

Spiesz sie powoli (tutaj)- jak to mowia:P Ale opanowales juz 'zawirowania'?:) A co Borsuku mozesz mi poradzic w obecnej sytuacji? Co chcesz poradzic..? :)

Idz na calosc ... idz na calosc ... idz na calosc ... facetzagraniczny@gmail.com - tam mozesz te fotki przeslac ;) :D A teraz na zarty ...

Ale Ty glupol jestes :D:D:D ogladales te Zonki? Chajzer jeszcze taaki mlody:D.... ale w sensie ze to Twoj mail? bo z tego co mnie pamiec nie myli ( a pewna jestem ze jednak nie myli:P) to 'rozpowszechniles' jakis taki bardziej 'tadziowaty' :D:D

Eh, i przeslalas na tadzia? :( To musze utworzyc konto ... ale najpierw zarejestruje domene buziaczek.com.ru ... a moze one tam beda - fotki :) A poszlas w nich na calosc, czy tylko do polowy? ;)

to, to nie byl ten adres?:( Borsuku, Twoje fanki sa zawiedzione..a Pomaranczki?pomyslalaes o Nich?:D nu nu nu. mozesz sobie zafundowac sam klapsa :P Moze beda, a moze ich nie bedzie...( budujemy atmosfere dla publiki..:P:P) Borsuku, czy musze CI przypominac jak brzmi moj nick:D

dobrze. powiedz gdzie i kiedy..przesle :D juz conajmniej enty raz Ci ulegam :P a najgorsze ze sama pod soba dolki kopie a Ty to wykorzystujesz :( :)

Facet jest prawdziwy ;) Ale nie mysl, ze nie rozpoznam ... jak przeslesz zdjecia swojej mamy :P P.S. Klaps zaaplikowany. P.S.II. Oj, nie wykorzystuje Cie, nie manipuluje, naprawde - manipulacja.

a moge jutro?:P a czemu mama jako pierwsza CI sie wystukala, a nie np. siostra? Obawiam sie ze moje cialo, w takim razie, nie spelni Twoich oczekiwan:):D:D Dobrze, ze chociaz, wiesz, w ktorym momencie wymierzyc sobie kare:D

nie , nie , nie.... z ta mama to nie tak mialo byc:( eh a taka fajna zaczepka byla:P

Eh, jutro ... a ja chcialem sobie dzisiaj nie pospac ;) Oj, przeciez zartuje :) Wszystko mozesz ... i niczego nie musisz. No wiesz ... jak moglas nie powiedziec, ze masz siostre? oO Niewybaczalne!!! :P

Kurczę, jutro mam obronę pracy na podyplomówce, a nic nie umiem...Po fitnesie mialąm mnóstwo energii, ale pojechaliśmy do Reala na zakupy. Zrobiłam zapasy mojego jedzonka, straciliśmy dużo forsy i czasu.

A jutro walentynkowa pizza mnie czeka...ALe czuję, że po kilku dniach normalnego jedzenia, nie rzucę się na nią;)

bo nie mam:P a tez wlasnie- bo jutro sobota i potencjalnie nie musisz isc wczesnie spac...hmmm:P Tak wiem ze nie musze, ale tez nikt nie powiedzial ze beda to fotki o ktore CI chodzi:P - pamietasz moj wpis z tamtego czasu?:)

Agg ... oj Ty ... znowu to samo ... ... ja sie do magisterki uczylem 5 godzin ... ale mowilem: "wiesz wszystko". Gdybym sobie wmawial, ze niczego nie umiem ... to pewnie bym nie umial. Dzialaj na przekor swoim pierwotnym instynktom ;) Nie, Ty, Naked, nie Ty ... Ty dzialaj zgodnie z instynktami!!! ;)

Agus- masz kopa na szczescie- KOP :P Borusku, do czego Ty dame namawiasz? i tak nie namowisz:P ...chyba bo z Toba to nie wiadomo..moze teraz sie na cos godze..:D