Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martazzz

Problemy z żołądkiem, czy ktoś wie co to może być ???

Polecane posty

od tygodnia o regularnej porze- wieczorem mam okropne mdłości, ale nie wymiotuję, potem przed snem przechodzą pierwszego dnia myślałam że może zjadłam cos nieświerzego, ale mdłości zaczeły się powtarzać i tak zaczełam się martwić że z moim żołądkiem coś nie tak jem to co zawsze stersu troche mam , bo mąż zmienił prace- może to jest przyczyną czy ktoś orientuje się co takie wieczorne mdłości mogą oznaczać?? nie wiem czy powinnam poczekać aż samo przejdzie, czy zrobić sobie badania...może to faktycznie ten stres, ale az tyle go nie było zaledwie dwa dni

Gość jacky
bralas pod uwage ciaze?:)

Gość sama sobie radę dam....
zapalenie żołądka, dwunastnicy lub po prostu zespół jelita drażliwego. masz takie uczucie jakby pełności ? a jak uciskasz brzuch nad pępkiem to boli?

Gość Jeśli bóle żołądka występują
zaraz po jedzeniu może świadczyć to o chorobie wrzodowej żołądka. Bóle dwie godziny po jedzeniu moga wskazywac na chorobe wrzodową dwunastnicy. Jak poprzednik sugerowałabym wykluczyć ciążę.

ciąże wykluczam bo miałam niedawno @ od @ mdłości też ustały, za to mam ciągłe "bulgotanie" na całej wysokości brzucha w różnych miejscach jak uciskam nad pępkiem to zaczyna mnie mdlić, bólu nie odczuwam pomimo dość szczupłej sylwetki mam odstający brzuch jak u ciężarnej

Witam. Wątroba też może dawać takie objawy... No nic tylko do lekarza...

Gość mary k
to z pewnoscia ibs

Gość Czyli że
jak miałaś ciążę niedawno to znaczy, że nie mogłaś ponownie zaciążyć ? Szukaj imienia dla następnego potomka.

Potrzebujesz dobrego specjalisty, który zleci odpowiednie badania, prezanalizuje twoje symptomy, bo moga one wskazywac na wiele chorób albo problemów z dietą. Doraźnie polecam ulgasim, szybko po zażyciu przynosi ulgę i ma bardzo atrakcyjną cenę