Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłosiernica

Porady!

Polecane posty

Hejka!!! Zauważyłam że szukacie porady w co się ubrać na tym forum o modzie.Więc wpadłam na pomysł abyśmy sobie dawali rady na wzajem. Mnie np. bardzo kręci ubieranie kogoś lubie to , choć jestem studentką fotografii . Rozkręcamy ten topik?? ;)

Gość bugaboooo
fajnie, ze chcesz pomoc :) ok, moje pytanie: mam kilka szalikow/chust i nie wiem z czym je nosic, mam na mysli noszenie ich jako czesc ubioru a nie, bo mi zimno :P - jasno szary lniany szalik w czarne kropeczki, obszyty biala dekoracja (takie male kuleczki) - szary/jasno szary lniany szalik - elegancki - liliowa chusta

Możesz je nosić np do sukienki i do tego tą elegancką chusteczke jako nakrycie dla ramion lub białą bluzkę czarna spódnica lub spodnie i chustke pod kołniierzyk swowodie leżąca i bedzie jako dekoraja.Mam nadzieje że pomogłam :)

Gość bugaboooo
a do jakich kolorow najbardziej pasuja? jak pisalam, mam 2 szare i fiolet/lila? czy mam je laczyc z innymi szrosciami, czy moze jakis kontrast?

Gość młosiernica
Bardziej do kontrastu , kolory żywe z spokojnymi i na odwrót np. szary z fioletowym itp.

Gość kasia kasienka
mozesz doradzic mi co mam zalozyc na chrzciny, ktore odbeda sie za miesiac. a nawet nie na chrzciny tylko na obiad, ktory bedzie po mszy sw

Gość kasia kasienka
raczej elegancki, ale bez przesady

Gość kasia kasienka
dziekuje za porady. a moglabys podac mi jeszcze jakas propozycje? wiesz ja chcialabym poznac kilka wersji i wybrac najlepsza. masz jeszcze jakies pomysly?

Pwenie :) np : Biała bluzka koszulowa + kamizelka czarna+ spódnica do kolan . lub: sukienka i żakiet buty na obcasie i kopertówka :D

Gość edytas1982
Hej dziewczyny , Mam nadzieję że mi pomożecie . Wybieram się na większą imprezę. Mam identyczną sukienką: http://moda.allegro.pl/item914158802_sukienk a_typ_bombka_czarna_roz_uniwersalny.html Zastanawiam się czy mogę ubrać do niej rajstopy kabaretki? Jakie dobrać dodatki ?? Pomózcie

Gość kasia kasienka
hehe nie ta pierwsza wersja to nie. jakos za bardzo mi sie kojarzy ze szkola- biala bluzka hehe. ale druga super :)

edytas1982 podaj poprawny adres to doradzimy :) Ciesze się że druga ci sie spodobała a co ty masz na oku? :D

Gość kasia kasienka
myslalam o spodnicy olowkowej i do tego jakiejs ladnej bluzce koszulowej, czarne rajstopy i botki lub jesli pogoda dopisze czółenka. pogrzebie troche w szafie i jesli znajde cos co nadaje sie na chrzciny nie bede musiala nic kupowac dlatego chce poznac pare propozycji

edytas1982 już mam link ok więc wydaje mi się że bardziej gładkie rajstopy , ponieważ na górze masz elementy świecące też takie troche kratkowane . Więc może rajstopy cieliste np brązowe buty i pod kolor mała na skos torebka? ewentualnie jeszcze delikatny łancuszek na szyi :)

Gość kasia kasienka
dziekuje :) podsunelas mi pare propozycji wiec na pewno cos znajde. teraz zostaje mi tylko poprzegnadac to co mam w szafie

Gość makaroniara282
Mizensa są świetne. Mam już pięć torebek tej firmy. Uwaga oto najaktualnieszy kod uprawniający do skorzystania z 5 % rabatu na torebki Mizensa 4e8d7b71

Gość ciepłykubekherbaty
Witam, Czasu niewiele mi zostało, a potrzebuję pilnie weny. Otóż zostałam zaproszoną na bal przebierańców, odbędzie się za tydzień na barce wiślanej, a jego tematyka to "Statek Miłości": http://www.youtube.com/watch?v=m_wFEB4Oxlo Nie mam pojęcia zielonego w co się ubrać i skąd mam ten strój wytrzasnąć, pomocy! Nie wiem też czy wypada po prostu obrać kierunek mody tamtych lat czy postawić na styl marynarski. Macie jakieś pomysły?