Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZrozpaczonaBUBUBU

Białe rozstępy na udach da się jakoś usunąc nie biorąc pod uwagę zabiegów??

Polecane posty

Gość ZrozpaczonaBUBUBU

;(;(;(;(

Gość ZrozpaczonaBUBUBU
wie ktoś coś na ten temat???

nie da się, zrozum to. Poczytaj sobie co to jest rozstęp i pomyśl.

Jestem kosmetyczka i z własnego doswiadczenia powiem, ze raczej nie da sie ich zlikwidowac bezoperacyjnie. Mozna je tylko trochę uniewidocznic, aby tak bardzo nie rzucały sie w oczy. Są takie srodki w aptece, ktore likwiduja rozstepy, ale tak naprawde likwiduja tylko te swieze, czyli jasnoczerwone, to znaczy te, ktore dopiero zaczynaja sie tworzyc.

Gość Dagmarcik
Jest tylko 1 sposób. Musisz codziennie szorować te miejsca pumeksem. Ale należy trzeć bardzo mozno. Wtedy z czasem to białe zginie.

Gość narka53
Da się. Tylko trochę cierpliwości.Arnika to załatwi.Więcej szczegółów. piszcie do mnie.

Gość misska
Przy kąpieli masuj te miejsca szorstką gąbką/myjką i + to możesz dołączyc jakiś żel na to ;). I ćwiczenia. Dużo ćwiczeń znajdziesz w necie. Pozdrawiam i powodzenia ;)

Gość Syzy
Jeśli chodzi o rozstępy: mam duże, długie i białe praktycznie wszędzie ( biust , uda, ramiona, łydki i na tzw.boczkach. Jakiś czas temu skorzystała z pewnych zabiegów ( na poprawę krążenia) o dziwo zadziałały na rozstępy. Oczywiście nie mówię że nagle całkowicie zniknęły, ale nie są tak intensywnie białe( trochę wyblakły), nie mam już takich szram po nich( są bardziej wygładzone) i ciut węższe- nie czuje już takich dużych rowków jak ich dotykam( ale niestety jakieś jeszcze są), w niektórych miejscach przyznaję nie widzę ich jak patrzę (ale niestety jak naciągane skórę to widać i mam tak tylko miejscami). Może dla innych to mało ale... naprawdę lepiej to wygląda niż wcześniej, nie są tak widoczne. Jako że walczę z nimi już długo ( i wiem jak psują one pewność siebie ) dlatego pomyślałam, żeby tu napisać. Niestety z tych zabiegów z których korzystałam można skorzystać tylko w Warszawie, przez co nie każdy może z nich skorzystać.( I są tylko dla pań). Jeśli któraś z pań jest zainteresowana proszę pisać pod mój e-mail: tuptektraut@interia.pl Zapomniałabym to nie są zabiegi laserowe na usuwanie rozstępów to tylko zabieg na poprawę krążenia więc nie kosztuje nawet 100 zl