Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xs s s s s

wkurzylam sie jak kolezanka nauczycielka zaczela narzekac na zarobki

Polecane posty

Gość janeczka1234
wyobraz sobie ze coś o tym wiem bo za pół roku tez bede nauczycielem i te rzeczy o których piszesz nie są mi obce. Ale jeśli chodzi o forme spr czy to test abc czy otwrate pytania to już jego sprawa. ja sie dziwie koleżankom , które chcą byc nauczycielkami, żeby potem nie narzekały że mało zarabiają,

20:05 [zgłoś do usunięcia] KingJang każdy nauczyciel wie co robi podejmując tą pracę. Zakładam że to inteligentni i wykształceni ludzie. A Ci co krytykują urzędników to prawdziwi ignoranci. Czasy picia kawki się już dawno skończyły. Powchodziło mnóstwo przepisów, rozporzadeń, aby tylko te 8 godzin urzędnik miał co robić i wracał z pracy wypluty jak po dniówce na kopalni. hahahahahahahahahahah fajny dowcip:P

Gość wiwjana
nie uważacie, że wszędzie znajdą się ciężko pracujący i ci, co się obijają? w Polsce generalnie wiele osób zarabia żenujące pieniądze, narzekaniem tego nie zmienimy. policzcie tylko, ile w swoim otoczeniu macie bezprawnie pobierających świadczenia (rentę, emeryturę, stypendia socjalne) i to im idźcie jęczeć, bo w dużej mierze oni przyczyniają się do waszych zarobków. albo do pracodawców, którzy zatrudniają na 1/32 etatu i przez to nie płaca do zusu itp. zresztą- każdy widzi na jaką pracę się decyduje. i tyle.

yyyyyyyyynie chce mi sie pisać na ten temat