Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karada

ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Polecane posty

Gość boszka1987
wojtek23261 jak samopoczucie na diecie? da sie wytrzymać pokusy żywieniowe hehe:d

pracuje w pizzeri.:( jest bardzo ciężko. od wczoraj pizza zaczeła mi slicznie pachnieć. a juz miałem dosyć zapachu jej. nie moge sie doczekać poniedziałku i bedzie 5 dni warzywek i protein

Gość Nikenatt
miamasvin - fazauderzeniowa polega na :D moj tryb to 1/1 jem raz P raz PW wymiękłam na Czw. ;P

Gość Nikenatt
karada-ok

no to jutro wielki dzien:) taki sam watek otwarlam na wizaz.pl bo nie moglam sie zdecydowac wiec otwarlam tu i tam, wydaje mi sie ze na wizazu jest nas troche wiecej wiec jak co to zapraszam http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=17186071#post17186071 i powiem szczerze ze ne moge sie jutra doczekac bo juz sobie tak zakodowalam w glowie to wszystko ze nie poddam sie chocby nie wiem co:)

witam Chetnie sie przylacze bo zebrala sie wokol mnie oponka wielkosci 5 kg ktore musze pozegnac Ja zaczne w we wtorek bo niestety jutro dopiero wrcam z urlopu i caly dzien w drodze bede. Faza 1 mam zamiar ciagnac przez 5 dni a pozniej zobaczymy pozdrawiam i zycye powodzenia odezwe sie we wtorek

Gość Nikenatt
nie przezywajcie ;p tak bo wam pikawa siadzie hehe xd

Gość OlaQQ
Dobry wieczór Panie, Panowie :-) Ja też jutro startuję. Chciałabym tak około 7kg... tzn jutro się zważe, to zadecyduję konkretnie ile ... Powiem tak , że jakieś pół roku stostowałam Ducana. Chudnie się szybko i nie jest się głodnym ... ale potem od 3 fazy popuszczałam , popuszczałam i tak stoponiowo zaczynało wracać. A od dwóch miesięcy to juz wogóle obżarstwo bez granic ... ale po co mi to było , ech ... :-( ja po miesiącu miałam spadek -7kg ,a więc bardzo szybko i "bezbolesnie" :-) Powodzenia dla zaczynających ! trwających ! wszystkich :-)

Witam wszystkich kafeterian! Co prawda dopiero teraz trafilam na ten watek jednak rowniez jestem od dzisiaj na diecie proteinowej. Powodzenia wszystkim zycze ;)

Ja też od dzisiaj jestem na tej diecie. Przeczytałam prawie całą książkę, ale mam jeszcze kilka pytań. Chcę zrobić 5 dni proteinowych, ale np nie wiem co dalej, jaki system zastosować... Zobaczymy jak miną pierwsze dni...

Gość Nadietka
czesc wszystkim..! :-) jestem zainteresowana baaaaardzo ta dietka. dziewczyny, mozecie podac jakis spis produktow proteinowych...?? czyli co, jakie produkty mam jesc w 1 fazie... bo ja nie wiem tak do konca :-p poza tym mam kolejne pytanie: czy w 3 FAZIE ZA KAZDY UTRACONY KILOGRAM MUSZE PRZESTRZEGAC DIETY, JAK W 1 FAZIE, PRZEZ 10 DNI...??? bo tego wlasnie nie rozumiem... :-0

Nadietko, w pierwszej fazie jesz produkty z 8 grup: 1.chude miesa 2.Ryby 3.Owoce morza 4.Jajka, 5.Podroby tylko : wątroba cieleca,wolowa,drobiowa i ozor 6.chude wedliny 7.chudy nabial 8.koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie.

dziekuje Tusiaaa :-) od razu jasniej sie zrobilo :-) czyli to sa wszystkie produkty, ktore mam jesc w 1 fazie. i tylko te? zero chleba, tluszczu, cukru... no a co z ta 3 faza??? 10 dni tej diety 1 fazowej na kazdy kilogram..???

Zero cukru, chelbka, tluszczow i wszystkiego innego. Tylko i wylacznie proteinki. Odnoscie 3 fazy niestety nie moge sie wypowiedziec, bo jeszcze sie nad tym nie zastanawialam, takze Ci nie pomoge.

siemka, zajrze tu czasem do Was........ dla motywacji.... moze sie zastnowie raz jeszcze nad 2 podejsciem do Dukana? za pierwszym razem poległam po miesiacu........... ale na razie sie zastanwiam. Ciekawa jestem jak Wam pójdzie ;) pozdrawiam i zycze kosmicznych wyników ;)

Nadietka jak narazie w ciagu 7 dni schudłem 4 kilo. troszke przedłuzyłem sobie faze pierwszą do 10 dni. bo mam dużo to stracenia kilogramów. a jesli chodzi o potrawy to naj cześciej gotuje piersi z kurczaka, albo rybe. albo smaże na wodzie. albo do piekarnika daje mieso. i do tego jakies jajko. a na kolacje i sniadanie to nabiał plus otręby

Wojtek, i faktycznie nie jestes glodny..?? trzymasz sie rygorystycznie w kwestii posilkow?? Shane, bylas na tej diecie i zwatpilas..? :-0 i to po miesiacu, kiedy juz powinnas miec jakies rezultaty... ile schudlas??

Nadietka tego czego mi wolno to jem tyle ile mam ochote nie ograniczam sie z tym . jest ciężko mam ochote na cos słodkiego . :( ale od środy warzywka beda już.:) wczoraj troszke sie złamałem i zjadłem wafla ryżowego ale mi smakował

Nadietka 14 kg......... cóz z tego, zawitało jo-jo.......... ;(

o kurcze, Shane..! 14 kilo..!! :-) tylko pozazdroscic, ale jo-jo po takim sukcesie..?!! przeciez to powinno cie zmotywowac i powinnas miec juz z gorki..! mam do was jeszcze takie pytanie: czy finansowo ta dieta przewyzszyla wasze normalne wydatki, takie jak przed dietą..??

Gość ta co schudła 35 kilo
Srata,tata...za parę dni 90% z Was straci motywację.Tylko musimy, musimy zrzucic,schudną,a czy chcecie????Czy jestescie na tyle silne i wytrwałe, by mimo łez potu, podjać wyzwanie??? Żadne głupie diety nie pomogą.Trzeba jeść wszystko i po trochu, nie przekraczać 1000kcal dziennie i ćwiczyć!!!Sama schudłąm tak 35 kilo i nie przytyłam przez 10 lat od zaprzestania diety (wahania wagi 1-3 kilo).Jem w granicach rozsądku, nigdy nie lubiłam fast foodów,ale lubię słodycze. Jak mi się zdarzy czasem przytyć z 1-2 kilo przez święta od razu zrzucam. Nie zrozumcie mnie źle-ale już po dziurki w nosie można mieć te ciągle topiki, od juta zaczynam,od jutra zaczynam nowe zycie, i te ciągłe opisywania zalet zdrowej diety, tyle że z pełnym żołądkiem. To się zmienia wraz z tym jak jestemy na diecie, wtedy nasza silna wola wystawiona jest na próbe. Żadna dieta nie pomoże jak się nie ma jasno wytyczonego celu i KONSEKWENTNIE się do niego dąży!!!

ta co schudla: wiesz..konsekwencja jest rowniez wazna w sposobie chudniecia, jaki ty stosowalas. ja nigdy nie stosowalam zadnej diety, a teraz chcialabym sie pozbyc z 10 kilo. jescze nigdy nie mialam takiej nadwagi :-0 a ta dieta wydaje sie calkiem fajna, chyba lepsza od tych drakonskich, wiec chcialabym sprobowac, slluchajac opinii tych, ktorzy jakis etap maja juz za soba..

Gość ta co schudła 35 kilo
Miałam taką nadwagę po lekach;(