Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karada

ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Polecane posty

witam Was serdecznie, mam nadzieje ze znajdzie sie nas wiecej i zaczniemy diete razem! Pewno kazda z Was ma za soba nieudane odchudzanie z efektem yoyo na zakonczenie, ja oczywiscie tez:) Probowalam juz wielu diet i zadna tak na prawde nie przyniosla rezultatow, w listopadzie mam slub koscielny i obiecalam sama sobie ze bede wygladac pieknie... szczupło:) Kolezanka mojej przyjaciolki jest na tej diecie, w ciagu pierwszego miesiaca schudla ok 10 kg! wiem ze moze sie wydawac to nie mozliwe, albo ze w nastepnym miesiacu przybedzie jej wiecej ale zaczelam czytac ksiązke "nie potrafie schudnąć" Pierr Dukan, i to ma sens. W tej diecie wszystko musi byc na 100% czyli albo sie poswiecamy albo nie ma sensu, ja bynajmniej chce sprobowac. nie zaczynam diety juz dzisiaj bo chce sie do niej przygotowac, czyli powyjadac to co mam w lodowce i zamrazarniku i przestawic swoje myslenie. Dieta jest w miare przyjemna, szczegolnie dla mięsożerców! i jemy smaczne rzeczy. Dla wszystkich chetnych proponuje sciagnac diete - 2 czesci oraz 2 czesci z przepisami z internetu - są skany w pdf ( ja sciagalam z chomikuj.pl) jezeli jestescie zainteresowane to mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac, doradzac i cieszyc razem:)

widze ze topik sie nie za bardzo przyjał:( mam nadzieje ze do 15 lutego bede tu nie tylko ja:)

Gość nie znam tej diety ale
powiem tylko,ze wszystkie diety bna bazie miesa bardzo niszczą organizm,(serce, cholesterol chocby) lepiej jesc mniej ale wszystko.

hej, ja jestem na proteinowej już od 4.01 czyli piąty dzień fazy uderzeniowej, i mam - 1,5 kg:) nie czuję głodu, ciągle popijam kefiry 0%, na obiad robię grillowane mięsko. Jak do tej pory jestem zadowolona. Fajnie, że wkrótce zaczynasz, chociaż ja już wtedy będę kończyć 1 fazę :)

fantazja jestes od stycznia czy od lutego? wiesz u mnie to jeszcze ten problem ze ja nie mieszkam w polsce i boje sie troche o produktu... nie mam tu takiego wyboru miesek i wedlin... mam nadzieje ze chociaz kefir znajde:) a jest jakis 0%?

tak, przepraszam od lutego :P ja właśnie wcinam kefiry 0%, nie wiem w jakim kraju mieszkasz, ale polecam sieciówkę Lidl. Tam jest mnóstwo nabiału 0%

mieszkam w irlandii, pojde do lidla zobaczyc, natomiast produkty sa inne niz w polskim lidlu:(

pamiętam, że jak byłam w Hiszpanii bez problemu znalazłam tam jakieś odtłuszczone produkty. Wydaje mi się, iż w każdym większym markecie uda Ci się coś takiego ustrzelić :) Jaka jest Twoja waga i ile chcesz schudnąć?

nie mam wagi w domu - zawsze bylam wrogiem jej kupowania:) ale jak sie kiedystam ostatnio wazylam to ...86:( mam 178 cm wzrostu) najgorzej okolice brzucha bo wygladam jak cieżarna

Hejka! Ja też zaczynam 15 lutego wiec nie bedziesz sama:) Będziemy się wspierać wzajemnie;) Mam nadzieję że będą efekty...musze stracic 11 kg a ty ile zamierasz??? pozdrawiam serdecznie:)

no ja bym chciala min 15kg, oprocz diety mam zamiar robic brzuszki i mam taki masazer co sie w nim staje i pas sie na biodra albo brzuch zaklada wiec musze go wyciagnac, bo jest super tylko wczesniej mi sie nie chcialo:) na wizaż-u znalazlam kilka watkow z nasza dieta i kopiuje przepisy do worda to jak skoncze to Ci wysle:) mam ksiazke - skany ta normalna i z przepisami i jak tak je czytam to powiem ze nie ma zle:)

O to super by było:) Jak już skończysz to daj znać podam maila i mi podeślesz:) Bardzo chce juz schudnąć, czekam na ksiązke, zamówiłam na allegro i jeszcze nie dotarła. Ja też mam zamiar ćwiczyć ale w miarę mozliwosci a przede wszystkim czasu...mam malutkie dziecko (6 miesiecy) wiec nie zawsze ma sie ten czas - a raczej w ogole nie ma sie go dla siebie...

Witam dziewczynki!!! Od przyszlego tygodnia "chce" przejsc wlasnie na diete lecz troche obawiam sie. nie mam silnej woli :O( mam 22 lata 175 cm i waze 80 kg!!! czuje sie strasznie. mam nadzieje, ze z wami wytrwam. czy ma ktoras moze ksiazke dr dukana w wersji elektronicznej? bardzo prosze przeslijcie mi, proooosze. dzieki z gory i od przyszlego tygodnia zabieram sie za siebie - po tlustym czwartku

Gość za aga za
dziewczyny właśnie kupiłam książkę dr. Dukana biorę się do lektury i zaczynam z wami.:) uda się na pewno się uda WIARA i DETERMINACJA NIECH Z NAMI BĘDĄ. POZDRAWIAM

Grubasnaaa damy radę!!:) Musimy!:) Ja mam 164 cm i waże 69 wiec tez mam trochę do stracenia tych kilogramów. Będziemy się wspierać wzajemnie i wytrwamy!:)

Gość Nikenatt
Czesccc laski!. Jestem na diecie dr. Dukana miesiąc wazylam 82kg teraz ważę 73,5kg. Jestem nadal w fazie uderzeniowej poniewaz chcę schudnąć do 60kg do wakacji uda mi sie? (No baa xd heh) Piszcię tu co zjadłyście co ćwiczyłyście , wrażenia, samopoczucie :) itd. itp. ;PP pS.Nie rezygnuj z czegoś, co wymaga czasu, bo ten czas i tak w końcu minie. __________________________________________________________ śNiadaanko: placek z otrąb owsianych polany jogurtem Jogobella jagodowa LIGHT. ;P

Gość annkaa
cześc kobietki.ja w tamtym roku stosowałam tą dietk i w 3 msc schudłam 14 kg-z 80 na 76.dieta fajna-nie jest się głodnym.mały minus to taki że wymaga trochę wysilku w zaopatrzenie się w odpowiednie produkty light-nie wszędzie są dostępne.ja przerwałam dietę i zaczęłam jeśc normalnie-pomomo tego nie przytyłam przez 6 msc-do czasu.przyszły swięta i pofolgowałam-teraz + 5 kg.zamierzam znowu zastosowac tą dietkę ale tym razem do konca .na wiele diet które stosowałam ta jest skuteczna i efekty widac natychmiast.polecam.tylko jest troszkę kosztowna-wołowinka,cielęcinka ale warto.powodzenia.

Gość Nikenatt
Powodzenia;*********

no to jest nas coraz wiecej:) ja sciagnelam ksiazke ze strony chomikuj.pl tam tylko sie trzeba zarejestrowac( co trwa 2 minuty) i gotowe, wersja taka sobie, po prostu skany, natomiast duzo na necie pisze o niej wiec warto poszukac. Mam nadzieje ze za 2 miesiace bedziemy na tym forum sie cieszyc i ze bedzie nas mniej - ale tylko w obwodzie:)

witam .Nazywam sie Wojtek.Mam 30 lat. I postanowiłem schudnąć. jest mi ciężko fizycznie i psychicznie. waże 108 kilo przy nie dużym wzroście 173cm. moja upragniona waga to 80kilo. od poniedziałku zaczołem stosować diete

teraz bede już pisał z mojego konta wczesniej to malawronka to z mojej żony konta wysłałem wiadomość. czy ja bede jedyny rodzynek na naszym temacie?

Gość Nikenatt
;P to jak zaczynamy czy cio?

wojtek moj maz tez idzie na diete razem ze mna, wiec nie ma tego zlego! tylko on sie raczej w pisanie na forum nie bawi ale bede dawac znac jak mu idzie:)

nikenat - zaczynamy od poniedzialku:) na weekend planuje jakis wypasiony obiadek, a poza tym zjadamy wszystko co mamy w lodowce i zamrazalniku, dzis pierogi z kapusta i grzybami:) och bede za tym tesknic.......

witam wszystkich, ja też zaczynam od poniedziałku, chętnie sie przyłączę, dzisiej zjem ostatnią zapiekankę, jutro pączka, a w sobote ide na wesele więc będzie fajne jedzonko, ale juz sobie obiecalam od poniedziałku zaczynam i to bez 2 zdań :):):)

karada raczej bede starał sie pisac i czytac was. ale czasami moja zona napisze moze cos w mojim imieniu.

majeczka podaj maila to Ci wysle, bo jak na razie to udalo mi sie przekopiowac do Wordpada przepisy z ksiazki z tych skanow co je mialam

Gość miamasvin
Nikenatt --- chyba źle zrozumiałam, jestes na fazie uderzającej cały miesiąc????bez jednego dnia z warzywami?

Gość boszka1987
witajcie, też jestem chętna na dietke od 15 lutego;) mam 162 cm wzrostu, waże 64kg chciałabym zejść z wagi do 55:D myśle że w grupie z Wami mi się uda, książke Dukana już przestudiowałam i znam na pamięc hehe;P pozdrawiam

ja już jestem na diecie dr Dukana od poniedziałku. w poniedziałek 15.02 zaczynam druga faze. ale i tak z checią bede z wami pisał