Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karada

ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Polecane posty

jak dla mnie to ta dieta podoba mi sie że nie ma ograniczeń w spożywaniu ilości jedzenia. ograniczenia są co jem a nie ile.:)

hej:)hej:) I jak wam idzie??? Ja zaczęłam dopiero wczoraj i już są pierwsze efekty:)) Jestem bardzo zadowolona...:) start: 16.02.2010 - waga: 68,800 17.02.2010 - waga: 67,100

karada mam już te skany z przepisami:) ale dzięki za chęci:);) Trzymam za was kciuki:) i za siebie oczywiście!:) Chwalcie sie sukcesami!!!:)

witam wszystkch zapalonych do diety, jestem na niej od 04.01. i udzielam sie troche na watku "nie potrafie schudnac" tu na kafeterii. mysle ze dla poczatkujacych jak wy jest tam duzo przydatnych informacji wiec zapraszam. ja sama jestem na diecie od 04.01 i schudlam jak dotad 6 kg. moje doswiadczenia z dieta sa bardzo pozytywne. nie trzeba glodowac a efekty mobilizuja. zycze wszystkim pozdrowienia i wytrwalosci w dazeniu do celu!

Gość bbuu
marika: od 4 stycznia schudlas tylko 6 kilo??????? :-0 :-0 to jak ty stosujesz te diete?????? :-0

do bbuu! jak poczytasz inne fora to zobaczysz ze sredni spadek wagi na tej diecie to 1 kg tygodniowo. w 1 fazie mozna schudnac szybko, nawet 3-5 kg ale pozniej to juz duzo wolniej. wszystko jest dokladnie wyjasnione w ksiazce wiec zachecam do lektury. inna sprawa ze im mniej kiogramow do zrzucenia tym wolniej spada waga. to nie jest dieta cud typu 10kg w 2 tygodnie tylko dlugtrwaly proces rozlozony na etapy. pamietajcie ze im wolniej sie chudnie tym mniejsze ryzyko jojo. pozdrawiam

hejka:O) ja zaczelam dzisiaj czyli 17 lutego i jest mi ciezko bo pracuje w sklepie spozywczym:O) mam nadzieje ze wytrwam. trzymaja mnie tylko te fora bo macie identyczne problemy jak ja:))) pozdrawiam NIECH MOC BEDZIE Z NAMI:o))))))))

hejka wszystkim!:) Jak tam wytrwałość?? Mam nadzieję że damy radę;) Jak narazie jestem zadowolona z wyników, zdaję sobie sprawę że ta szybka utrata wagi jest tylko w pierwszych dniach a potem juz idzie to duzo wolniej ale mam tyle zapału że szok!!! Fajnie że nie tylko ja borykam się z nadwagą, że jesteście bo zasze można pogadać;) start: 16.02.2010 - waga: 68,800 17.02.2010 - waga: 67,100 18.02.2010- waga: 66,600

Gość aaaaaaaaaaaaaga
Stosowalam przez 3 tygodnie ta diete, faktycznie schudlam okolo 6 kg stopniowo, potem staralam sie utrzymac wafe wg zalecen w fazie stabilizacyjnej, czulam sie ok i widzialam,ze moje wysilki maja sens. Jednak teraz po ok 6 mies jestem grubsza niz przed ta dieta, a naprawde staralam sie uwazac na to co jem. Wam zycze powodzenia!!! Efekt jest naprawde szybki, ja teraz sie odchudzam z Herbalife

Gość onka.biedronka
Marlika na jakiej konkretnie jestes diecie??? tez zbieram sie do diety ale ciagle nie potrafie sie na jakas zdecydowac mam 174 wzrostu i 68 kg

ja jestem na diecie Dr Dukana od 8 lutego i jak narazie 5 kilo mniej jest. 10 dni byłem na fazie 1 , od dzisiaj wprowadziłem warzywka. i chyba bede stosował 1/1. zycze powodzenia wszystkim

do tej co schudla 35 kilo - nie musisz prawic swoich madrosci i nas zniechecac, jezeli piszesz o diecie 1000kal to na pewno jest wiele watkow gdzie mozesz podzielic sie swoimi wynikami, a jezeli schudlas po skonczeniu lekow to normalne. Nasomiast ten watek jest po to by sie wspierac, pomagac radzic i cieszyc wiec po prostu pilnuj swojej diety a nas zostaw w spokoju bo jak zaczerpiesz wiedzy i poczytasz troche to zobaczysz opinie o obu dietach i sama sie przekonasz......

Gość BOSZKA1987
hejka, ja od dziś zaczynam II etap, na I byłam 3 dni i zeszłam z 64,4 do 62,6;) malutko bo nigdzie nie mogłam znaleść produktów bez tłuszczu i byłam zmuszona jeść jogurty które miały ok3% tłuszczu:(( Do anka365 ja też pracuje w sklepie spożywczym, i to w rodzinie, gdzie kiedy chce mogę sięgać po jedzonko, kusiło mnie od poniedziałku strasznie, na te smakowite ciasteczka które tak pachniały, świeży chlebek rano, kiełbaska mmmm, ale zjadłam tylko 2 korzenne ciasteczka malutkie i jakoś przeżyłam, a od dzis całkowity zakaz słodyczy na cały post-moje postanowienie:)) także nie przejmuj się jakoś Ci się uda wytrzymać, najgorsze są pierwsze dni niestety pozdrawiam wszystkich dukanowiczów:))

BOSZKA1987jna pierwszej fazie byłem 10 dni. od dzisiaj u mnie tez druga faza. nareście warzywka. :) przez te 10 dni z zakazanych rzeczy zjadłem ryżowego wafla

droga boszko :) no wlasnie tez pracuje u rodzinki i poprostu wszystko moglam sobie kosztowac:) a zauwazylas jak teraz wszystko ladnie pachnie? jak tego niemozemy? na szczescie mam mozliwosc sobie cos ugotowac i to mnie ratuje. pozdrawiam:) A wlasnie czy sa dozwolone jakies przekaski?? jak tak to jakie? bo ja przegryzam sobie pieczywko wasa ale niewiem czy moge??????????? a platki fitness i mleko 0% sa dozwolone??????? pozdrawiam wszystkie dukanki:*

ja pracuje w pizzeri i też mi jest ciężko. od kiedy jestem na diecie wszystko ślicznie mi pachnie. ale zadowolony jestem ze udało mi sie już 5 kilo pozbyć

Gość proteinkowo
U mnie dieta od 11 stycznia ,do dzis 10 kg mniej.Trzymajcie sie ta dieta ma sens.

Gość boszka1987
wojtek ja byłam na I etapie 3 dni bo mam w sumie mało do zrzucenia, mój cel to 8 kilo, ubyło mi już 2 więc 6 zostało na II etap;) co do naszej pracy w sklepie i pizzeri to rzeczywiście nagle wszystko zaczyna ładniej pachnieć:P no ale cóż wytrzymać trzeba, choć i tak nie jestem bardzo rygorystyczna na tej diecie:(

boszka ja już 10 lat pracuje w pizzeri i już od dłuższego czasu nie jadłem pizzy tylko podjadałem ser itp. a teraz to tak wielką ochote mam na pizze ale nie skusze sie . mam nadziej.

Gość boszka1987
hehe Wojtek to się nie dziwie że Ci ta pizza obrzydła;) jak już 10 dni wytrzymałeś to się nie skusisz trzymam kciuki:) ja na II etapie mam zamiar być 1/1 a Wy? wczoraj P+W dzisiaj P. Tylko że dziś zapomniałam że mam jeść bez warzyw i dałam sobie do białego twarogu gałązke szczypiorku-ale chyba nic się nie stanie, na obiadek planuje rybke w folii-mniam pychotka, a nad kolacja jeszcze musze pomyśleć, najgorszy będzie weekend... zawsze w niedziele sie tak opycham z nudów

boszka ja tez planuje 1/1 i dzisiaj tez mam P. na śniadanko miałem makrele, obiadek pewnie pierś z kurczaka a kolacyjka pewnie serek biały

Gość cherrycoke
Siemka, ja tez jestem na tej diecie od 15 lutego, co prawda nie mam wagi i nie wiem ile udało mi się na razie shcudnąc, ale widze juz efekty na spadniach. ma strasznie słabą wolę i nie wiem czy uda mi się wytrzymać do końca. teraz od jutra będę miała fazę II. Kompletnie brak mi pomysłów na dania, na nabiał nie mogę juz patrzec, za to wszystko bym oddała za kieliszek wina i bułkę.:) pozdrawiam

cherrycoke pewnie każdy z nas zastanawia sie czy dam radę. jest ciężko bo bardzo dużo jest zakazów ale plus jet ze można jesć ile sie chce rzeczy nie zakazanych. a moze kup sobie ksiażke Dr Dukana tam jest dużo fajnych przepisów

Gość cherrycoke
mam ksiązkę ale jak czytam o mulach, krewetkach , langustynkach itp to mi sie niedobrze robi :) część przepisów jest jak na nasze warunki spoko, na razie piekłam kuraka bez tłuszczu i rybę, i smazyłam kotelciki z indyka bez niczego. pozdrawiam, ps. w moim przypadku nie mogę shcudnąć po ciązy. Mam do zrzucenia jakieś 15 kilogramów.

ja dużo przytyłem jak rzuciłem palenie 2 lata temu i tez po ciaży mi zostało ( po żony ciąży) hi hi :) a w jakim wielku masz dzieci?

Gość cherrycoke