Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karada

ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Polecane posty

A ile dziennie cwiczysz ? ja daje rade tylko z 3 razy po 5 minut. na tym jest bardzo duży wysliłek na poczadku . na począdku było mi cieżko nawed 2 minuty ale już po mału daje rade wiecej. a też nie chcem sie prze forsować? a ile planujesz stosowac faze 1 ? ile dni?

Majeczka- wszystkiego najlepszego i wytrwałości w diecie! czy można sie przyłączyć? Jesteście moją ostatecznoscią. Próbowałam juz norweskiej,kopen. owocowej i wszelakich głodówek...nigdy nie doszłam do końca a jesil juz sie do niego zblizałam to potem był nieszczęsny efekt jojo i całe męczarnie na nic. Ale co ja Wam piszę , pewnie znacie to z autopsji..a może na Wasze szczęscie nie..

polaOla123 witaj. szczerze to jest moja pierwsza historia jeśli chodzi o diete. ja tam ćwicze jak na razie mam ochote zobaczymy jak długo. :)

Dzięki wam za życzonka:):):) Nadieta powiedz ile chcesz osiągnąć? Jaka waga startowa i jaki cel??? Ja chciałam schudnąć do 58 ale teraz postanowiłam ze schudnę do 55kg i mam nadzieję że wytrwam w postanowieniu!!! I wy też!!! Pozdrawiam serdecznie:)

czesc Majeczka :-) moja waga robi troche przekrety, ale chyba wychodzi jakies 67 kilo. chcialabym schudnac z 10, mniej lub wiecej- to bedzie zalezne od samopoczucia ;-)

HEJKA WSZTSTKIM:) PRZYZNAM SIE ZE ZA BARDZO GRZESZE ALE OBIECALAM SOBIE OD DZISIAJ ZE TO SIE SKONCZY . MAM NADZIEJE.... WOJTAS POPROSTU DUZY SZACUN ZA WYTRWALOSC. NAPRAWDE JAK CZYTAM TO AZ ZAZDROSZCZE:) KURDE JESZCZE CZEKA MNIE MALY WYDATEK BO MOJA WAGA JEST TROCHE NIETEGES:( ALE TAK NA OKO TO DOPIERO JAKIES 2.5 DOPIERO ALE TO NAPEWNO PRZEZ GRZESZKI:( ACHA A SLYSZELISCIE COS O TYM ZE MOZNA ZAKWASIC ORGANIZM PRZY TEJ DIECIE??? CO TO ZNACZY WOGOLE??? JUTRO IDE NA AEROBIK:) NARESZCIE JUZ NIEMOGE SIE DOCZEKAC:) POZDRAWIAM

Ania licze na gratulacje jak bede wazył z 80kilo. :) ale i tak dzieki. checi mam ale zobaczymy jak długo

witajcie i jak Wam idzie? pierwszy dzien za mną i wcale nie bylo tak żle.Moze dlatego ,że miałam dużo spraw i nie myslalam o jedzeniu;) to chyba najlepszy sposób na początek diety.. powiedzcie a ile dni bedziecie stosować 1 faze? jak czesto macie posiłki? ja pracuję ,chciałabym jeść w pracy 2 posiłki..ale nie wiem co... jogurt + kawa = to u mnie szybka wizyta w wc...a jajka...hmm gdyby nie ten zapach. A Wy co robicie ?

ja stosowałem 10 dni faze pierwszą. ale ja mam duzo to zrzucenia. a w pracy to jem kurczaka gotowanego albo pieś , jogurt, ser biały. a jak mam PW to jakas sałatke biore sobie to pracy

co tak cicho? wojtek23261 właśnie gotuję kurczaka na jutro do pracy, Chyba nie wytrzymam i jak sie ugotuje to srobnę kawałeczek ;) dziewczyny jak się trzymacie? moja waga chyba też coś żle chodzi...(mam przynajmniej taką nadzieję;)dziś wybiło wiecej niż wczoraj..hm Piszcie jak postępy

Gość a powiedzcie miii
czy w fazie 2 sa same warzywa czy mieszane z proteinami????

hej żyjecie?? Co tak cicho??? Jak tam kilogramki lecą w dól? u mnie w koncu cosik ruszyło:):) Jak tam pokusy? grzeszycie? Ja mogę się pochwalić że nie grzeszę nic a nic:) Jestem bardzo wytrwała!!! Pozdrawiam serdecznie wszystkich:) 🌼

hej żyjecie?? Co tak cicho??? Jak tam kilogramki lecą w dól? u mnie w koncu cosik ruszyło:):) Jak tam pokusy? grzeszycie? Ja mogę się pochwalić że nie grzeszę nic a nic:) Jestem bardzo wytrwała!!! Pozdrawiam serdecznie wszystkich:) 🌼

Gość a powiedzcie miii
ales wytlumaczyl :-0 :-0 :-0 co to jest to 1/1 i 2/2??? :-0 :-0 moze mow po ludzku.... :-0 zadalam proste pytanie, czy po 1 fazie jem warzywa i proteiny czy same warzywa.

hej hej jakos sie trzymam..ale weekend niesie za soba same pokusy:) majeczka35 gratuluje ! tak trzymaj z tego jak ja to rozumiem to 2 faza jest fazą łączenia protein i warzyw.

a powiedzcie mi : po pierwszej fazie następuje druga. to znaczy że na przemiennie masz warzywa i proteiny a poaniej same proteiny . np. ja stojuje 1 dzień PW a następny dzień tylko P . A ty możesz stosowac np. 2 dni PW a pozniej 2 dni same P. Albo 3/3 itp

hejka wszystkim:) Tak pierwsza faza to same proteinki a druga to P+W;) Ja stosuję5/5 i uważam że jest najlepsza:) zresztą bez warzyw żyć nie potrafię, tym bardziej bo mięsa to ja zabardzo nie lubię:P jedynie co to z mięska tylko pierś z kurczaczka i mięsko mielone indycze z którego robię pyszne pulpeciki mniam mniam...:P ryby w ogołe odpadają fuj....no i kochany nabiał, który uwielbiam:) jeśli nie macie ksiązki to kuknijcie sobie o tu: http://www.dietaproteinowa.eu/ tylko uwaga na test bo jest płatyny!!!! Pdam wam jeszcze fajną stronkę z przepisami na naszą dietkę:) o tu: http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/proteinowa/1895-przepisy-w-diecie-dukana.html Pozdrawiam kochani i trzymam kciuki za nas:):):) 👄🌼

Gość dziubekola
Witam was może i ja się przyłącze do was także zaczęłam dietę dr dukana jestem dziś drugi dzień na diecie pozdrawiam :)

czy ktos tu jeszcze zagląda??? Hallo..... Ludzie żyjecie czy popadaliście na tej diecie???? hahahaha U mnie jakoś leci, nie ważyłam się, za 2 dni to zrobię ciekawa jestem czy bedzie spadek... a jak wam idzie??? Ludzie odezwijcie sie!!!! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼

hejka dziubekola:)Fajnie że jesteś bo reszta to cosik chyba osłabła że nie zagląda...jak ci idzie dietka??? Mi chyba nie źle;) jadłospisy troche ubogie bo pomysłow i czasu brak ale tak poza tymnie narzekam:):) a ty jak? ile kg chcesz zrzucic? ja chciałabym ok 10 więc troche jeszcze sie poodchudzam.... pozdrawiam i mam nadzieje ze i inni w koncu zerkną na stronkę';) Powodzenia życzę;) 🌼

hej majeczka35 mi idzie tez nie zle chociaż to dopiero drugi dzień na dietce dziś ale spoko no ja mam sporo do zrzucenia bo aż ze 20 kg:( a to wszystko to efekt innej diety na której schudłam owszem sporo ale jo-jo murowane było niestety choć z jedzeniem nie przesadzałam ale zobaczymy jak po tej dietce będzie myślę że się uda pozdrowionka:)

jeśli ktoś by chciał to mogę wysłać na maila pdf książki oryginalnej tam jest wszystko opisane z ilustracjami po prostu to oryginalna książka tylko w pdf *

hej Dietowicze i Dietowczki witaj dziubekola:) czegos nie rozumiem ..dzis moj 5 dzien a na wadze...ledwo co drgneło-0,2kg..nie wiem czy ja coś zle robe czy jak? Może zaczne cwiczyc. mam nadzieje , ze pozostali sie nie wyłamali i nie pisza bo zwyczjanie sa zajeci pozodzenia , ja waze sie w srode

Gość ajeczka35
dziubekola jeśli możesz to prześlij mi tą książke ok? ja mam w formie normalnej ale kumpeli bym podesłała;) mój mail majeczka35@vp.pl mówisz zła dietka była...u mnie ciąża tak mnie rozpasła...przytyłam 25 kg w sumie to po ciąży do zrzucenia zostało mi już tylko 5 ale chciałabym wyglądać lepiej jak kiedyś;) polaola123 a czy wypijasz odpowiednią ilość płynów? minimum 1,5 litra? ja wypijam około 2 -2,5 l, przestrzegasz zasad? moze uzywasz cos co jest zabronione a moze poprostu masz nie wiele do zrzucenia i dlatego straciłaś 0,2 kg. pozdrawiam i trzymam za wszystkich i siebie kciuki!!!! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

oj zjadłam m w podpisie wyżej...:P ja zważę się we wtorek i dam wam napewno znać czy jest spadek czy też nie... Start 16.02.2010 wzrost 165 cm -------------------------------- 16.02. waga 68,800 17.02. waga 67,100 26.02. waga 66,000

witajcie dziewczyki chciałbym sie pochwalić waże 100 kilooooo . jeszcze zostalo mi 20 kilo których nie chcem.