Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlazi mi do łazienki

Granice prywatności w stałym związku

Polecane posty

Gość no weeź przestań
nie, hard core to dla mnie mycie się w trakcie wspólnej, z założenia miłosnej i erotycznej kąpieli w pianie przy drinku i muzyczce :D Powiedz, idziesz ze swoim Staszkiem do wanny i myjesz mu ptaka albo stopy ? Zęby też ?

Gość no weeź przestań
o jezu, teraz na mnie wsiadł frustrat. No widać, widać, ze masz mało czasu do popie - rdo- lenia. Ale może powinieneś nie przesiadywać tak długo i często na tym forum ?

"A potem zdziffko, że ona nie chce mi zrobić lodzika" - Jeszcze żadna mi nie odmówiła, więc coś nie tak z Twoim facetem musi być :P

pomarańczo masz skrzywioną wyobraźnię i jak mam godzinę czasu przygotowywać się jak idiotka po to żeby w wannie napić sie wina to ja dziękuję znam ciekawsze sposoby na wspólne spędzenie czasu

Gość no weeź przestań
tak, oczywiście wierzymy - nie są w stanie cie obrazić. Zachowujesz pełen dystans i zimną krew. Widać. :D :D

no weeź przestań o jezu, teraz na mnie wsiadł frustrat MS natychmiast z niej zejdź! ona jest jeszcze przed kąpielą !!

Gość no weeź przestań
to jesteś taka zapuszczona, że musiałabyś się myć przez godzinę żeby móc z facetem pobaraszkować w wannie ? Mi to zajmuje jakieś 10 minut, góra 15 :D

Powiedz, idziesz ze swoim Staszkiem do wanny i myjesz mu ptaka albo stopy ? Zęby też ? myjesz zęby w wannie?? a wypluwasz na podłogę ?? to po pierwsze staszka nie znam ale mężowi oczywiście że myję ptaka:D natomiast w przeciwieństwie do twojego mój tam składu z całego roku nie nosi :P

Gość no weeź przestań
kochana, ja zawsze jestem zadbana i czysta. Dziwne ? :D

to jesteś taka zapuszczona, że musiałabyś się myć przez godzinę żeby móc z facetem pobaraszkować w wannie ? gorzej jestem tak mało zapuszczona, że nie wstydzę się umyc po prostu przy nim :)

"nie, hard core to dla mnie mycie się w trakcie wspólnej, z założenia miłosnej i erotycznej kąpieli w pianie przy drinku i muzyczce" - interesujące założenia, jak skończysz szkołę będziesz zmuszona zweryfikować pewne definicje. "o jezu, teraz na mnie wsiadł frustrat. No widać, widać, ze masz mało czasu do popie - rdo- lenia. Ale może powinieneś nie przesiadywać tak długo i często na tym forum ?" - Hahhahha, ZS miał okrerślenie na takie kretynki - cyferblatowiec:) A przy okazji, skoro tak się prosisz - myślisz, że powinienem częsciej przestawać zamiast przesiadywać? Wiem, ze nie zrozumiesz, to w zasadzie nie było do Ciebie.

Gość no weeź przestań
sama powiedziałaś, że musiałabyś się przez godzinę przygotowywać :D Więc wniosek nasuwa się sam. Oj głupiaś ty, głupiaś...

Zlazłem, krowy mnie nie nie kręcą :P Jak ona 15 minut myje zęby to doopę pewnie ze trzy godziny. Za to nie dotyka ptaka swojego faceta. Pewnie się brzydzi. Może stąd to przedłużone mycie zębów? Znacie o menelu w burdelu? Przychodzi bezdomny menel do burdelu i pyta ile za zrobienie laski. Burdelmama mówi - taki brudas to płaci 100 PLN. Gościu zapłacił, dziwka zaczyna mu robić laskę, robi, robi, robi, w końcu mówi - ty, ale on ci nie staje.... Na to menel - on nie ma stać, on ma być czysty! :P Smacznego:)

Gość no weeź przestań
no ty zweryfikowałeś wiele definicji...a najpewniej zrobiono to za ciebie, stąd awans na miano wicemiszczunia tego forum. Lepiej być super kretynem i mieć przy sobie równie skretyniałą klakę, niz tylko kretynem, ktory nie ma nawet czasu na po - pier -do - le - nie :D Wirtualny świat jest właśnie dla takich jak ty.

sama powiedziałaś, że musiałabyś się przez godzinę przygotowywać Więc wniosek nasuwa się sam. Oj głupiaś ty, głupiaś... a nie pomyślałaś, ze takie wnioski nasunęły mi się po przeczytaniu ciebie?? pomyśl myślenie nie zabija:)

"tak, oczywiście wierzymy - nie są w stanie cie obrazić. Zachowujesz pełen dystans i zimną krew. Widać" - cyferblatowiec przenikliwy. ZS byłby w siódmym niebie, nowy gatunek, zresztą już się rozmnożył i mówi o sobie w liczbie mnogiej...

Ike - myśłęnie zabija :D Najpierw zaczyna boleć, ból zaczyna byc nie do zniesienia. I nagle - kłuj :D Pryska jak bańka mydlana i zostaje nic :D

może ona też ma kurę :P

"no weź przestań - zapodaj swoję fotkę" - poczekaj, musi wziąć prysznic, potem się wykąpać i 15 minut myć zęby. To potrwa, nie wiem czy zdąży przed weekendem:P "Wirtualny świat jest właśnie dla takich jak ty" - Szkoda, ze Ty nawet tu nie potrafisz się odnaleźć.

Gość no weeź przestań
No jeszcze pokaż jak bardzo ci to wszystko wisi i nie rusza. Czekamy(ja i twoja klaka - bo przecież przed nią się popisujesz) jak jeszcze zabłyśniesz.

No jeszcze pokaż jak bardzo ci to wszystko wisi i nie rusza generalnie wole oglądać jak stoi...........