Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co w sobie zmienić

Mam 28 lat, jestem prawiczkiem i dziewczyny na mnie nie lecą

Polecane posty

Gość dr Alina Putz-Schlutz
Czy po stosunku analnym kobieta traci cnotę?

Nikomu za przeproszeniem 'do du..y' nie wchodze, czasami robie cos dla innych, jesli nie o to poprosza, ale inni tez mi pomagaja - to normalne i ludzkie. Jesli chodzi o to, że pisze jak gej - niestety/stety jestem hetero :P Moze po prostu nie spotkalem 'tej jedynej', ktora na mnie gdzies tam czeka. Nie moge przeciez zalozyc, ze już cale życie jest za mna, bo jestem sam. Teraz duzo jest ludzi bez partnera i to nie powód, zeby podcinac sobie zyly. Marudny tez nie jestem, nikomu nie marudze, a tutaj po prostu anonimowo szukam jakiejś rzetelnej porady. Nie szukam 'rozowej laski', ale uczuciowej kobiety, wiec nie bardzo rozumiem, czemu nie mialbym byc mily :D

tacy wrazliwi i delikatni mezczyzni zawsze wysluchaja , pociesza, przytula, zrozumieja.... W koncu sami czesto maja problemy z wlasnymi chlopakami :P

"niestety/stety jestem hetero" A próbowałeś? :P "Moze po prostu nie spotkalem 'tej jedynej', ktora na mnie gdzies tam czeka." Taki duzy a wierzy w takie bajki. Prawdziwego Św.Mikołaja też może spotkasz. :D "Nie szukam 'rozowej laski', ale uczuciowej kobiety, wiec nie bardzo rozumiem, czemu nie mialbym byc mily " Dostaniesz od "uczuciowych kobiet" po dupie jak my to się obudzisz.

"Ale ja lubie romantycznych. Znajdzcie mi jakiegoś, a oddam wszystko " Widac sama niewiele reprezentujesz sobą. Obejrzyj sobie Zmierzch i do łóżka marsz.

nie ma to jak banda prawikow na damskim forum radzacy drugiemu prawiczkowi. :D autorze, mowie i powiadam - nie czytaj tych bzdur....

Gość nie wiem co w sobie zmieni
A jak pisze? Oprocz tego, ze sie rozleniwilem i bez polskich znakow ;) Miekki nie jestem, ale zebym walil po gebie kazdego napotkanego dresa to tez nie. Poza tym nie uwazam, zeby zalatwianie czegos sila bylo dobrym wyjsciem, chyba ze jest to tzw. wyzsza koniecznosc, np. ktos atakuje bliska mi osobe. Dlaczego jestescie takimi pesymistami? Czyzbyscie tez byli samotni? Ale to chyba nie powod to bycia nieszczesliwym. Wszystko zawsze moze sie zmienic na korzysc. Ostatnio spodobala mi sie pewna dziewczyna i teraz chcialbym tego nie zepsuc, dlatego zalozylem ten temat. Jednak zamiast porad widze same obelgi.. :/

A co jest w tym temacie zabawnego? Ja pytam zupelnie powaznie.

Dostałeś dobre rady, musisz przestać być pasywny , więcej zabiegać o kobietę a mniej za nią biegać.

"Dlaczego jestescie takimi pesymistami? Czyzbyscie tez byli samotni?" Jednak myślenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną. " Ostatnio spodobala mi sie pewna dziewczyna i teraz chcialbym tego nie zepsuc, dlatego zalozylem ten temat. Jednak zamiast porad widze same obelgi.. :/" Na pewno zostaniecie dobrymi kolegami :P I nie bądź taki delikatny.

Nie biegam za kobietami. Chociaz tak w ogole to biegam, dla utrzymania formy i lepszego nastroju :)

Gość depeche sie puszcza

Gość boshe jakie te chlopaki sa
zlosliwe wzgledem siebie! Umiecie tylko nawzajem sobie dogryzac? Jak nie umiecie zaproponowac konstruktywnej uwagi tylko potraficie jechac po autorze, to nie musicie sie odzywac, on nie po to tu pisze. I zdaje sie, ze nie pisze do mezczyzn, tylko do kobiet. Moim zdaniem, za duzo uwagi poswiecasz wymarzonemu zwaizkaowi, czekajac na ksiezniczke z bajki, a za malo cieszysz sie tym co masz, czyli zdrowym, pelnym potencjalu soba. Jak zaczniesz wykorzystywac ten potencjal, w naturalny sposob przyciagniesz do siebie innych ludzi, kobiety tez. Jak bedziesz narzekal, odstraszysz skutecznie.