Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co w sobie zmienić

Mam 28 lat, jestem prawiczkiem i dziewczyny na mnie nie lecą

Polecane posty

Konstruktywna pomoc? Prosze bardzo: www.roksa.pl Lepiej niech się nie słucha kobiet w tej kwestii bo widać, że jest takim co w młodości słyszał aby być miłym i usmiechniętym. I proszę jak wyszło :P

Ale ja sie wszystkim ciesze i nie narzekam, zadalem tylko pytanie, a tu wszyscy po mnie jadą. Zawsze tak macie?

zyjac w zdeprawowanym swiecie angielskich nastolatek, uwazam ze moralnie sie nie stoczylam i z powodu wpojonych od dziecinstwa wartosci nie zamierzam. nie jestesm swieta :P ale nie o to w zyciu chodzi...

Za grosz zrozumienia dla kolegi - wstyd! ;) ;) ;) ;) Jeśli ma Ci wyjść z dziewczyną to bądz poprostu sobą - albo na Ciebie poleci albo nie. Do końca życia myślisz pytać na forum jak się przy niej zachować??? :)

Nie my po Tobie nie jedziemy, niektórzy są cyniczni, jesteś zwyczajnie pierdołowaty, brak Ci jaj, zamiast zaprosić tą dziewczynę na piwo to się zastanawiasz co zrobić by tego nie zepsuć ( czyli zepsułeś już daaawno ) i o to chodzi. Zamiast myśleć działaj !

Facet masz 28 lat, dziewczyny mają Cię gdzieś a Ty uwarzasz, że wszystko w porządku póki mysluisz optymistycznie. I dziwisz się, że po Tobie jedziemy?

w imieniu wszystkich prawików pragne goraco cie przeprosic za nasze zachowanie zapewniamy cie ze masz jeszcze czas i na pewno trafisz na dziewczyna ktora wczesniej nie ruchalo pol osiedla ps. bnb- to wyżej to ironia

Myslalem, ze to kobiece forum i ze uzyskam jakies informacje od kobiet. Czy ktos mi moze wyltlumaczyc, dlaczego siedza tu prawie sami faceci? :P

To wy wszyscy jestescie prawiczkami? O kurcze, to faktycznie dziwne forum. To dlaczego pisza, ze to forum dla madrych kobiet? :D

Tutaj nie ma prawiczków, są tylko osoby siejące defetyzm, takie niedojdy życiowe. Oszczędzamy Ci kolejnych lat rozmyślania a Ty naszą mądrość topisz w klozecie.

"Prawdziwe kobiety nie siedzą w piątkowy wieczór na forum." Sugerujesz że ze mna jest coś nie tak???

"Sugerujesz że ze mna jest coś nie tak???" A ktos tutaj ma jakieś wątpliwości? Fajne, wartościowe dziewczyny nie siedza same w piątkowy wieczóe. Każdy z kimś wychodzi.

Wyobrażcie sobie że niejedna by chciała takiego faceta więc przestańcie go psuć. :)

Prawdziwe kobiety nie siedzą w piątkowy wieczór na forum' a co jesli im sie zwyczajnie nie chce?