Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co w sobie zmienić

Mam 28 lat, jestem prawiczkiem i dziewczyny na mnie nie lecą

Polecane posty

ja tam lubie ja mezczyna jest dominujacy, jak nie zmienia zdania, kiedy jest pewny tego co mowi (musi miec jeszcze racje, a w moim przypadku, on zazwyczaj ma racje) za to nie podobaja mi sie dziewczyny ktore juz sie dostosowaly do dzisiejszych czasow i staraj sie byc jak mezczyzni, starja sie dominowac i rzadzic w zwiazku. wtedy uklad robi sie chory, zaburzona jest pozycja samca alfu i sie robia problemu. faceci, ktorzy sa "ciotami", daja sobie pomiatac i przymilaja sie caly czas kobiecie nic nie zyskaja w jej oczach.

BNB lepiej byc odwaznym. nikt nie jest piekny, taka jest moja definicja.

Gość conecto
Też tak uważam, z kobietą trzeba delikatnie acz zdecydowanie, trzeba być twardym ale w taki sposób, żeby nie zakrawalo to na gburowatość. Cóż takie są kobiety. Ja mam podobny problem jak autor wątku, z tym, żę jestem 10 lat od niego młodszy. Prosze doradźcie mi( prosiłbym, zeby to jakas dziewczyna czy kobieta zrobila) czy jak widze na ulicy jakąś fajną dziewczyne to odwazyc sie i zagadać, czy ona nie uzna tego za molestowanie, a jesli już zagadać to w jaki sposób, jakich słow użyc?

przydalyby sie po 12 godzinach patrzenia w monitor, ale coz, zycia, trzeba cos robic. pokaz mi kogos kto jest piekny, idelany, kazdy ma jaks skaze, cos jest nie tak. a to i tak zawsze bede nasze opinie.

ja osobiscie uzywam Gimpa. nie podchodz do nieznajomej, najpierw ja przez :przypadek poznaj". zdecydowanie podchodzi to pod molestowanie zaczepiniae obcych kobiet na ulicy. musisz sie troche bardziej postarac, to nie takie proste...

Gość zdałam sesję i się nudzę
" Ja mam podobny problem jak autor wątku, z tym, żę jestem 10 lat od niego młodszy " to jeszcze nie masz problemu :P BNB, jak mogłeś dać się nabrać na moje prowo 😭

"czy jak widze na ulicy jakąś fajną dziewczyne to odwazyc sie i zagadać, czy ona nie uzna tego za molestowanie, a jesli już zagadać to w jaki sposób, jakich słow użyc?" Prawo karne nie ma paragrafu na "podejście na ulicy". Podejdź, powiedz komplement na temat stroju i że chciałbyś ją bliżej poznać więc czy zgodzi się na ... tu twoja propozycja. Żadna strategia nie gwarantuje 100% sukcesu. Musisz umieć się zaprezentować jako pewny siebie mężczyzna. Ps Jesli złapiesz ja za tyłek to bedzie molestowanie.

Real Life Sucks --> zrobiles tak chociaz raz, ze dajesz takie rady. jak do mnie podchodzi facet z takim tekstem, to od razu mam go za zboczucha, ale to tylko moja opinia.

Gość conecto
ale co dokłdnie powiedzieć? dajcie jakiś przykład

Na przystanku do dziewczyny która później jak się okazało była ze mną w jednej grupie. :P Nie zostałem zwyzywany od zboczeńców, nie krzyczała, nie wzywała policji, nie gapiłem się na jej cycki, trzymałem rece przy sobie. Oblała się rumieńcem powiedziała, że jest jej miło ale jest zajęta. Podziękowałem, uśmiech mój, uśmiech jej i koniec.

skoro chcesz podchodzic do obcych kobiet, to moze zacznij od przedstwienia sie. nie wiem co chcesz z nia robic, zznaczy domyslam sie, ale nie wiem jak zgarnac kobiete z ulicy do lozka

milego wieczorku,koncze prace i ide do domku. Real Life Sucks -> milo, ze tak zareagowalaa, moze ja jestem zboczona dlatego o samych zboczkach mysle. lol

ale on jest prawiczkiem, to myslalam, ze tylko o jedno mu chodzi. wiem, wiem, niieczula jakas sie zrobilam ma meskie potrzebny. przepraszam, milego wieczorku, mezczyzni radzicie sobie sami, lol

"okaz mi kogos kto jest piekny, idelany, kazdy ma jaks skaze, cos jest nie tak. a to i tak zawsze bede nasze opinie." bez jaj to taka sama zasada jak powiedzenie: "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko ludzie źle przesłuchani"

Gość 25cio letni prawiczek
jak kobieta mówi do faceta " jesteś zboczony "(najlepiej jeszcze świnia) jest to 100x lepszy znak niż jak powie "jesteś wartościowy na pewno sobie kogoś znajdziesz " ..:)

Gość conecto
Wcale nie chodzi mi o to ,żeby pojsć z nią zaraz do łóżka, po prostu chodzi mi tylko o to, żeby poderwać dziewczyne. Miałem ostatnio taką sytuacje, dziewczyna mi sie spodobała, a jako że akurat szukałem jednej ulicy, spytałem sie jej o to. Dziewczyna widac bylo nie byla chętna do rozmowy(swoją drogą nawet nie potrafiła mi wskazac gdzie znajdę tą ulice), może to mnie zabrakło pomysłu co jej powiedzieć, może odwagi.

Gość 25cio letni prawiczek
w takich podchodzeniach najważniejsza jest umiejętność skracania dystansu oraz rozładowanie stresu osoby zaczepianej.

Gość conecto
"w takich podchodzeniach najważniejsza jest umiejętność skracania dystansu oraz rozładowanie stresu osoby zaczepianej" - to na pewno prawda. a mógłby ktoś opisać dogłębniej jakiś przykład, podać "step by step" jak to się robi?