Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co w sobie zmienić

Mam 28 lat, jestem prawiczkiem i dziewczyny na mnie nie lecą

Polecane posty

Gość prawiczek 39
też tu jestem i szukam

Gość 25cio letni prawiczek
to cecha wrodzona :) tu niema schematów. dodatkowo musisz być błyskotliwy żeby jakoś zaskoczyc laskę jak ona coś sie zapyta, zdziwi itp więc jak tego niepotrafisz to sorry man

wal konia i nie przejmuj sie:)

dobrze prawisz podszywie

Gość to musisz być.....
bardzo małego ptaszka jak baby na ciebie nie lecą, poddaj sie kuracji powiekszenia penisa i zobaczysz jak baby bedą na Ciebie lecieć, bo one tylko o takim facecie myślą, aby miała murzyna w spodniach. Ine sprawy są na drugim miejscu liczy się wielkość i kasa.

Gość conecto
Ja mam 18 lat i też jestem prawiczkiem i wcale nie czuje sie z tym dobrze, chciełbym to zmienic. ale teraz pisząc te posty nie chodzi mi o seks, tylko o to jak poderwać dziewczyne. Może ktoś by opisał swoje doswiadczenia, zaprezentował swoje techniki i sztuczki?

najlepiej to poobserwuj w praktyce kumpli co potrafią i potem sam rób podobnie. Po za tym ważne jest abyś odnalazł odpowiednie środowisko w którym będziesz się dobrze czuł. Jesteś młody masz 18 lat to po prostu spotykaj się z kobietami ( koleżankami np z klasy ) jak ma chłopka to na stopniu koleżeńskim i obserwuj i się ucz..

też nie miałem na studniówce pary i co z tego z tym że u mnie to jeszcze z 5-6 kumpli nie miało to miałem luz -_- z tego co pamiętam jeszcze to te największe klasowe łamagi mieli pary ..

Gość moje biedne prawiczątka
" nawet na studniówce nie miałem pary " to nie podszyw? biedactwo :( ja na studniówkę nie poszłam. takie 'przymusowe' imprezy mnie nigdy nie kręciły.

Gość hehe tez bylem sam
na tej imprezie , tez mi starzy gadali " jedyna impreza w zyclu" ale malo z niej pamietam bo bylem pijany do nieprzytomnosci

ja tam się dobrze bawiłem akurat bo było %% ,a po %% jest fajnie :) Ma ktoś z was prawiki kompleksy kumpli podrywaczy ? w stylu jesteście w 5-6ciu i napotykacie 2 lastki i zawsze 2ch tych samych kumpli z tej 5-6tki poderwie te 2 laski i tak przez x czasu ?

Gość _ketchup
kup se czarne bmw czarne okularki wlosy na żel solarka zloty lancuch i wio pod remize:classic_cool:

" a mi staży kazali iść. bo to "jedyna taka impreza w życiu" czy coś takiego. do d**y było " a to podszyw jednak.

Do osoby pod pseudo,,chce w sobie coś zmienic-bądź pewny siebie,śmielszy,na luzie,napewno jesteś świetnym facetem i znajdziesz tę jedyną;)

" że niby starzy? " nie że starzy, tylko że przez Ż :P

ale to podszyw BNB. podszyw jest gejem i był na studniówce z kolegą :D

raczej kolejny nie doczytał, że to prowokacja :D

dobra podszywie, byłeś jak kolega, ale bądź tak uprzejmy i nie pisz pod czyimś nickiem.

ja lubie facetow ktorzy potrafia na poczatku znajomości czasem bez pytania (oczywiście jeśli widza ze z mojej strony tez jest bajera) pocałować mnie albo obiac,jeśli bym nie chciala powiedziala bym. kiedyś spotykalam sie z chlopakiem ktory po spodkaniu pisal mi ze miel dzis straszna ochote mnie pocalowac albo przytulic a to mnie tak drarznilo ze zachowywal sie jak taka cipa ze z nim nie wytrzymalam dlugo a mogl mnie pocalowac...hehe

Gość TH is IT
Mam 27 lat i 9 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny bo jestem brzydki jak ból i cierpienie

Gość TH is IT
Wszedłem teraz na cafe i ogólnie na internet Już za dwa tygodnie będę miał 27 lat i 10 tygodni

Gość TH is IT
Filip kupił sobie gazetkę

Gość FLK
Real Life Sucks - ciekawe, jaki ty masz iloraz inteligencji? Dajesz rady autorowi posta, choć sam jesteś w takiej sytuacji jak on i nic na to nie możesz poradzić. Zdanie "Wartościowe dziewczyny nie siedzą przed komputerem w piątkowy wieczór" mówi samo za siebie. A bierzesz pod uwagę, że nie każdy lubi łazić po knajpach lub po dyskotekach? Sorry! Głupie pytanie. Odpowiedź pojawiła się w następnym poście i mówi wszystko. Drwisz z tych, którzy ośmielają się twierdzić inaczej niż Ty - zupełnie jak pewien znany podróżnik, którego nazwiska pozwolę sobie nie wymienić. Jeśli jesteś inteligentny, to domyślisz się, o kogo chodzi, panie cyniku. Żal mi Ciebie.