Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona mama 28 12

tak żal mi córeczki i serce mi pęka

Polecane posty

"tłumacze też ,że nie jest nudna ma koleżanki , bierze udział w kółkach zainteresowań , zapraszają ja na urodzinny i inne imprezy .Tylko w takich chwilach jak już pisałam jak te walentynki czy wyjazdy zapominają o niej . A ona tego nie rozumie dlaczego kiedy się bawią z Y jest ok ,dziewczynki się nawet odwiedzają , ale w walentynki już o niej nie pamięta ?" Może twoja córka ma koleżanki, a nie ma przyjaciółki, kogoś "na własność". Niech zaprosi do domu jedną koleżankę, a nie całą bandę i spróbuje nawiązać głębszą więź :)

hoho huhu - ja zaprazszam koleżanki ,ąle córcia tego nie lubi , jak już jest to ok bawia się , ale zamin przyjedzie to cały czas pyta : a po co a dlaczego ją zaprosiłaś , jakby sie bała czegoś , wstydziła .A ma wszystko swój pokój , zabawki ..

Pewnie że się wstydzi takiej matki która ciągle ingeruje w jej życie....

Gość prosty_rebus
niestety, grube dzieci tak maja. sprawy sercowe zawsze na koncu. w sumie powinnas sie cieszyc :) odchudzcie ja a nie tylko mowcie, ze odchudzacie walentynek sie nie daje za pomoc, tylko za podobanie sie :)

Piszesz że przez rok duzo schudła to ile wazyła w takim razie na początku jak teraz ma 40 kg?

Paula 14 - nie masz prawa oceniać mnie jako matki , bo nie masz pojęcia jaką matka jestem , a po drugie to kiedy jest u niej koleżanka mają przygotowane przekąski , napoje a ja wychodzę z domu i nie raz wracając zastaje pobojowisko , ale cóż to są dzieci. I jak widze nie jesteś w stanie znaleść tej wypowiedzi gdzie to jej nie zapraszają .

Fajnie że zostawiasz same dzieci w domu... Brak słow... Nawet 8 latki są nieprzewidywalne...

Ma rodzenstwo młodszą siostrę . Ważyła 53 kilogramy .

Jstem na podwórku a w domu jest włączona niania i wiem co dzieci robią

Wow! ja mam 51 kg a mam 171 cm W jakim wieku ma siostre? Może za dużo uwagi poświecacie mlodszemu dziecku? Ps. a siostra jaka jest? tez taka flegmatyczna czy żywiołowa?

Gość najbardziej wkurzające
na kafeterii są 14-latki, które gówno wiedzą, a uważają się za takie super dojrzałe i mądre. Już kilka razy się z takimi spotkałam. Może to tylko taki durny, przemądrzały wiek? Dobra - uciekam.

Jakaś paranoja... Niania dla 8 latki... Zajebiście... A mojej siostrtze kupie monitor oddechu normalnie... A bratu smczek :P

Gość Paula dziecinko droga
autorko, zacznij stosować ignor na Paulę. Jak przestaniesz ją zauważać znudzi się i może pójdzie sobie tipsy pomalować, czy coś :)

Po pierwsze tipsów sie nie maluje jak ma się już je zrobione... Po drugie tipsy sa niemodne... Po trzecie w szkole jest zakaz... Po czwarte nie gustuje w plastyku

Gość no mnie tez rozwalila
z ta elektroniczna nianią dla 8-latki...coraz bardziej utwierdzam sie w tym, że to prowokacja!

Gość hertybaba
Z tego co pisze matka ta dziewczynka jest nudna dla innych dzieci, ot taki pulpecik bez polotu, inwencji, usmiechu, radosci zycia. Wcale sie nie dziwie ze dzieci nie chca sie z nia przyjaznic, ze nie dostaje kartek na walentynki itp. To mala nudziara po prostu.

Dziękuję, Paulinko za wyczerpującą odpowiedź ;) A teraz zrozum, że nikt na forum dla KOBIET nie chce wysłuchiwać przemądrzałych, goowno wartych rad 14-letnich siks. Znajdź sobie jakieś forum dla dorastających panienek i wszyscy będą szczęśliwi :)

Gość twoje upodobania nikogo
nie interesują. To nie są tematy dla ciebie. To nie jest dział dla ciebie.Zajmij się czymś odpowiednim dla twojego wieku.

Gość nie nadwaga jest tu problemem
tylko niepewność siebie i kompleksy, ktore zwykle pojawiają się dopiero u starszych dziewczynek. Nadwagę oczywiście trzeba leczyć, ale co potem? Może znów nie dostanie walentynki bo np. ma krzywe zęby, a może nie będzie miała innych wad fizjonomii, ale przylgnie już do niej etykietka grubaski i też nie dostanie walentynki. Martw się o jej samoakceptację i o poprawne rozumienie relacji społecznych: nie za to się kogoś lubi, że jest szczupły, czyjaś nadwaga to sprawa tylko i wyłącznie tej osoby. Poza tym może zwróć jej uwagę, że spadek wagi nie jest jakoś matematycznie proporcjonalny do sympatii, jaką wzbudza się u kolegów z klasy.

Dziewczyno Ty wogóle nie wiesz o czym mówisz !!! pogratulować Ci tupetu . Jesteś mądrzejsza od rzeszy lekarzy i dietetyków którzy prowadzą ten program ? Byłaś na takich zajeciach ,szkoleniach tam jest młodzież i dzieci w każdym wieku , ale jak Bóg mi swiadkiem podam Cię tam jako wybitną specjalistke w dziedzinie odchudzania i całego tego tematu i napewno narobię wstydu tym wysko wykształoconym specjalistą w tej dziedzinie , którzy prowadzą ten program.

Gość hoho huhuh
a córka wysłała jakąś? dziewczynki na pewno w szkole mówiły o wysyłaniu sobie, może się Twoja córka nie przyłączyła do rozmowy?

Paulinko dla ciebie też 👋 :P Nawiasem mówiąc, to się robi tak: 🖐️. Może jesteś tu od niedawna? Nic się nie stało, po prostu pomyliłaś forum. Pożegnaj się ładnie i poszukaj sobie innego :)

Sorry ale kompleksy dzieci to wina rodziców, trzeba utwierdzac dziecko w przekonaniu że jest super :) Ja idę na całość i dzięki temu mam mase znajomych, podobam się chłopakom a aktualie nawet jestem z jednym.

Ta wypowiedż wyżej jest do Pauli 14 . A co do niani to nie jest oczywiście dla ośmiolatki .

Gość kogoś to interesuje
Ja idę na całość i dzięki temu mam mase znajomych, podobam się chłopakom a aktualie nawet jestem z jednym.

Pisze to z przesłaniem dla dzieciaka utorki żeby przestała być nudna i korzystała z życia.