Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewictwo_górą

Na pierwszy rzut tania lalunia lecz naprawdę dziewica

Polecane posty

Gość Czaena Porzeczka*
Nie podoba mi się to coś dziwnego co masz na sobie :P ani to sportowe ani ładne :P stanik zle dobrany ramiączka podniesione do góry gacie za wysoko a pośladki całe na wierzchu :P zainwestuj w dobrą bieliznę :P dziewczyna ładna:P a to ,że zamazałaś oczy to nie znaczy ,że jeśli znajomi tu siedzą to Cie nie poznają:D haha

Gość hr Rosporek-Walicipski
dziewica jest to jakiś wybryk natury, i jako taka jest coś nią takiego co wymaga naprawy i doprowadzenia do stanu używalności, czyli ogólnie wymaga rozdziewiczenia, aby mogła normalnie funkcjonować, bo z braku chłopa yebie się jej we łbie i wymyśla głupoty takie że normalnej babie w clitoris strzyka

Gość Czaena Porzeczka*
Nie podoba mi się to coś co masz na sobie :P ani ładne ani sportowe czy jakieś:P zainwestuj w dobrą bieliznę. Biustonosz zle dobrany ramiączka podnoszą się do góry. Gacie za wysoko podciągnięte za to pośladki całe na wierzchu. Dziewczyna ładna :P aha i to ,że zrobiłaś 2 malutkie kropeczki na oczy nie znaczy ,że stałaś się anonimowa:) znajomi jeśli tu siedzą i tak poznają:) :D haha

Gość hr Rosporek-Walicipski
beznadziejna lalunia, zrobiona na aktorkę z serialu latynoskiego. Prawdziwa piękność to Klaudia Schifer, blondynka, a ta brudaska......

Gość stolaż
mistrzu a nie słyszałeś o reglowanej łościężnicy, tyż mam takie drzwi tylko w brązie