Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforia84

Tym razem się uda - Starania 2010

Polecane posty

i jeszcze te, moje ulubione :-) Noc poślubna: - Kochanie dużo było ich przede mną? Mija godzina, ona milczy - Kochanie gniewasz się na mnie? - Cicho liczę... Spotyka się w knajpie dwóch górali, a ponieważ jeden z nich niedawno się ożenił, to drugi pyta się go jak mu poszło w noc poślubna. - Ano, Stasiu, normalnie. Jak weszliśmy do sypialni to się rozebrałem, żeby se psiakrew nie pomyślała, że się jej wstydzę. Potem dałem jej w gębę, żeby sobie nie pomyślała, że jej się boję. Na sam koniec sam się zaspokoiłem, żeby se psiakrew nie pomyślała, że jej potrzebuję. Noc poślubna. Pan młody stanął w oknie, gapi się i wzdycha. W końcu panna młoda pyta co się dzieje. A on: - mówią że noc poślubna jest taka piękna, a tu leje i leje...

Kwitnący Lotosie - my zaczęliśmy kilka dni temu :):) wczoraj powtórka a jutro idę na monitoring - dziś 12dc A Ty jak tam, doczytałam, że szykujecie sie do ślubu...Kiedy ten dzień nastąpi? Jeśli można zapytać....

kwitnący lotosie - staranka idą pełną parą. teraz pozostaje tylko czekanie na wyniki a to jest najgorsze. a może ty się zdecydowałaś i dołączysz do nas :-p

Gość _kwitnący_lotos
jak wrocimy do Polski na swieta chcemy zamawiac sale a ze starankami poczekamy.Pracy tu nie ma i musimy od poczatku zaczynac.Moj luby ma firme remontowa.Strasznie sie boje zebysmy jakos dali rade

dzewczyny, fajnie mi tu z wami ale zmykam już spać. Buziaki dla wszystkich

Dziewczynki --- to już po północy ::)::) jak ten czas szybko leci....miło tu z Wami ale ja uciekam spać, bo rano nie wstanę:) Dobranoc Wszystkim :):) papa

Hehe fajne te kawaly :)) To jak lecicie spac, to ja tez chyba pojde chociaz mam do pracy na 11 :P Pozdrawiam was serdecznie!

a ja jeszcze troche po czytam na forum ale wam dziewczynki zycze milych snow ja do pracy dopiero 1 marca wiec moge posiedziec

a ja juz bym chciala isc do pracy bo w domu tylko mysle i mysle a potem mam glupie sny

Tez w sumie prawda, bo ja jutro ide po urlopie 1 dzien i tez wychodze z tego zalozenia co Ty, w domu siedze, mysle i czytam co mi w oko wpadnie o nieplodnosci itd. Ale z drugiej strony, lubie sobie siedziec w domku :P

no to jest super hehe co mozna znalezc na tych demotywatorach to az szczeka opada

mam 20 lat wiem wiem najmlodsza hehe... razem z partnerem jestesmy 4 lata ze soba ale od lipca kochamy sie bez zabezpieczenia... od dluzszego czasu mam problemy z @ na poczatku spozniala mi sie 3 miesiace 4 ale od jakiegos czasu nie mialam wogole jakies pol roku. bardzo przy tym przytylam bo z 43kg na 76kg zaczelam to leczyc i wyszlo ze mam POC I bralam luteine ktora mi nie pomogla pozniej przez 3 miesiace mikrogynon 21 po ktorym dostalam@ale tylko na 3 dni a teraz zas bylam na luteinie50 ale @jak nie bylo tak nie ma . w czwartek wizyta u gin mam nadzieje ze bedzie ok

Ah bede trzymala kciuki za wyleczenie :) mam nadzieje, ze wszystkim nam sie uda bez problemow :) a jak rodzinka reaguje na wiesc o tym, ze sie staracie o dziecko?:)

mam 3 starszych braci jeden ma core a drugi ma dwoch chlopcow ale pierwsze jego dziecko zylo dwie godzinki ale z inna dziewczyna a rodzice bardzo by chcieli zebym juz byla w ciazy bo nie moga patrzec jak sie mecze z tego powodu

Wierze, ale zycze wszystkiego dobrego :)) Tymczasem uciekam spac :) Dobrej nocy zycze:)

Gość Czarodziejkka79
Hej, hej :) Widzę, że jestem dzisiaj pierwsza :) Mierzyłam właśnie sobie tempkę, dalej 37.2 st. :) Bardzo, bardzo boję się kolejnego rozczarowania, kiedy za 2 dni przyjdzie @... No i mam dodatkowe objawy ciążowe.. ;) ale to chyba wytwór mojej wyobraźni..

hey dziewczyny, ja wstalam juz dawno, teraz dobralam się do kompa:) miłego dzionka niedługo zbieram się do pracy a tam z dostępem to różnie bywa... całuję Was i jak wrócę to się odezwę:)

ps. Czarodziejka to jeszcze tylko 2 dni:) a temperaturka dalej się utrzymuje :D trzymam mocno kciuki!!!

Cześć Dziewczynki :):) Wpadłam tylko na chwilkę, żeby się przywitać i zaraz znikam do pracy :( Kłucia jajnika mam w dalszym ciągu.....hmm Czrodziejka :) 3mam kciuki..... Życzę Wam miłego dnia :):):):)