Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misica

zespól muzyczny z klasą na weselu pod Wrocławiem

Polecane posty

Gość misica

jest Panną Młodą 2011 i od dwóch tygodni poszukuję zespołu muzycznego Z KLASĄ GRAJĄCEGO W 100% NA ŻYWO na wesele. Do tej pory znalazłam tylko 5muzę i picasso lecz oba zespoły liczą się na 7000 zł - ja niestety aż na tyle nie mogę sobie pozwolić i szukam zespołu do 5 500 zł - poradźcie...

Gość misica
dziękuje - a nie wiesz może czy potrafią zabawiać gości?

Gość xyzzyx
Oczywiście, że potrafią Najlepiej umówić się na spotkanie to dostaniecie pd nich pewnie jakąś płytkę z wesela na którym grali

Gość gutekband
Dla jednych chała, zwłaszcza dla ,,pseudo muzyków i pseudo ekswokalistek''przywykłych do niskiego poziomu i podkładów komputerowych, dla innych - REWELACJA!!!!!!!, Jak nie sprawdzisz to się nie przekonasz.

Gość estee lauder
http://www.czerwonebuty.pl/ - kolezanka ich zamowila, ponoc spoko http://www.tictak.pl/new/ - mielismy ich, zajebisci sa !!! najlepszy zespol jaki kiedykolwiek na weselu slyszalam :) bylismy mega zadowolenia a nasi goscie ciagle wspominaja ten zespol :) poza tym super kontaktowi, swietnie sie z nimi wspolpracuje + wielki plus nie graja disco polo :) maja pelno instrumentow :) graja tylko na zywo :) polecam seredcznie! a! dojezdzaja na terenie calej Polski :)

witam ostatnio bawiłam się przy zespole It's Freak z Warszawy. Nie mam namiaróe. Ewentualnie pod hasłem Przemek Wojsław bo to kierownik. Duzy skład vocal meski, zenski, piano bebny, sax, bass, gitara. Super poziom muzyczny, fajnie się goście bawią bo zespół gra koncertowo i energetycznie/ pozdrawiam