Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadsaa

Czy pasuje mi fryzura bob???

Polecane posty

Gość sadsaa

konkretnie nie chodzi mi o takiego klasycznego boba, tylko taki dłuższy bob do połowy szyi. Mam pociągłą twarz i długi nos i myślę, że to lepsza fryzura dla mnie niż moje długie, wiecznie sianowate, raz kręcone, raz proste a raz falowane włosy... Są zniszczone i suche(pomimo stosowania wieeelu odżywek), więc myślę, że ścięcie im dobrze zrobi. Co sądzicie o takiej fryzurze?

Gość sadsaa
Kant Dupy tylko ja jeszcze myślę nad tym, czy to sięopłaca jeśli mam troche kręcone włosy???

Gość sadsaa
Kan dupy ja w ogóle wyglądam jak niewypał. nos mam bardzo długi i szpeci mnie, więc myślałam,że ten bob by troche uwagę odwrócił, poza tym długi nos+ suche,długie, sianowate włosy,elektryzujące się= czarownica:(

Gość sadsaa
Co Ty po pierwsze to ja nie lubie rozdawac fot, a po drugie sie siebie wstydze- zakompleksienie wielkie:( Ale sądzisz ze pasował by ten bob??

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
spokojnie możesz tak sciąć,też mam długi nos i właśnie odkąd scielam na boba a teraz na bombke to nos już sie tak nie uwidacznia jak przy dlugich wlosach.Też mam kręcone ,falowane wlosy i mam teraz fajna puszysta fryzurke.

Gość sadsaa
hhhhh a jakie masz włosy powiedz do kładniej?? serio pasuje do nosa i falowanych włosów??:)

mam kręcone ale nie tak mocno,I serio o wiele lepiej mi w takiej fryzurze.Teraz tyl mam tak dość mocno podcieniowany,boki takie kawalek za ucho ,bo chcialam teraz krótsze.Wgniatam w nie pianke do lokow i mam fajne puszyste.W prawdziwym bobie mi nie za bardzo bo wtedy boki musza byc dluższe,a ja juz teraz chce mieć krótsze

Gość sadsaa
hhhhh dzięki:) juz nie wierzyłam, że moge cos zmienić. Mówią,że bob wychodzi tylko przy prostych i grubych włosach... Ja takiego klasycznego nie chce, tylko troszke dłużysz, więc moze bedzie dobrze:)

to własnie poproś o scięcie na bombke.Zeby Twoja twarz pociągla zaokrąglić to raczej musisz miec troche krótsze.Możesz tez suszyc z głowa opuszczona w dól,ugniatac je i koniecznie pianka do loków np taft,albo nivea.Moja fryzura sie wszystkim b podoba i mowia że o wiele korzystniejsza jesli chodzi właśnie o nos

Kant Dupy te zdjecie..ta kobieta ma fryzure na "boba"..bo ja mam identyczna,tzn same mi sie tak kreca:-o Ale nie wiedzialam,ze tak sie to nazywa:D