Gość gość Napisano Styczeń 25, 2015 na magicznerytualy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2015 Napisz mu ,,dziękuję ze nie blokujesz mi czasu ,gdyż faktycznie mam szansę poznać człowieka który będzie mnie szczerze kochał,w moim życiu ja mam być też kochana nie tylko kochać,, i już się do dokoła nie odzywaj wykasuj numer ,,kobieto ,za autobusem i za facetem się nie biega,będzie następny,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2015 ja wrocilam i to sie zle skonczylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2015 jeden facet ciagle pisze do mnie ale ja nie chce go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość windbilaring1972dimpc Napisano Styczeń 26, 2015 Jest tutaj wiele podobnych tematów , pisałam tez w jednym z nich ale niestety nikt nie odpowiedział.potrzebuje waszej rady...mnie mój facet zostawił wczoraj po 1.5 roku związku,od tak po prostu zostawił , bez wyjasnień ,powodu...okolo 3 tygodnie temu zaczęło się cos psuc...niby chodziło o pieniadze walczyłam starałam się ,ale miarka sie przebrała...on po prostu przestał sie odzywac(dzieli nas 450 km)...nie wiem moze kogos poznał, nie mam pojecia bo ciagle milczy...napisałam mu wczoraj kilka smsow , ze po takim czasie naleza mi sie wyjasnienia, ze dlaczego mowil , ze kocha, ze jestem ta jedyna a teraz zostawił bez wszelkich wyjasnień..nie odpisał....próbowałam zadzwonić ale nie odebrał, ma telefony, jeden specjalnie dla mnie jest wyłaczony wiec pewnie wyrzucił karte nie wiem co mam robic, czy czekac?! czy wydzwaniać...ciezko mi... chce umrzec... Jasne http://ph0.to/20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Garger 0 Napisano Styczeń 26, 2015 Jakieś dwa lata temu też miałam podobną sytuację.Po kilku latach,odszedł bez słowa.Zwyczajnie wyszedł z domu i już.Zniknął na rok by się odezwać i prosić o powrót.Dałam mu szansę..za drugim razem bolało jeszcze mocniej.Nie warto.Nie narzucaj się,nie pisz i nie dzwoń.Zajmij się czymś,wywal jego rzeczy,numer,maila,gg,FB-wszystko.Ja ostatnio znów spotkałam swojego ex.Podziękowałam mu tylko :).Podziękowałam bo był strasznym dupkiem i dzięki rozstaniu jestem obecnie szczęśliwa.Mam cudownego męża :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2015 Zawsze ciężko było mi być samej. Dlatego kiedy zostałam porzucona długo nie mogłam się pozbierać. Dzięki rytuałowi miłosnemu z urokmilosny24.pl odzyskałam ukochaną osobę. Wiem że wielu może to skrytykowac, ale gdyby nie to nie wiem czy bym przezyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2015 Tak jasne nie posraj się tylko w szukaniu frajerów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach