Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra tylko siostra

Wszyscy uważają nas za małżeństwo!

Polecane posty

Od mojego brata odeszła konkubina zostawiając mu trójke dzieci, ja zostałam sama z dzieckiem. Ja i brat bardzo się wspieramy, mieszkamy razem i wspólnie prowadzimy firme, ja zastępuje jego dzieciom matke a on mojemu ojca.Wiele osób jednak mówi o nas jak o małżeństwie.I gdyby tego nie było mało to oboje mamy jeszcze problem z alkoholem.

Gość TH is IT
Patalogia

Gość kkkkkkkkkkkkkk
... tylko zeby po alkoholu nie było ... kolejnych dzieci bo skrzywdzicie je. jesli jestescie rodzenstwem to moze niech tak pozostanie ale ty jestes kobietą a brat mężczyzną i bardzo łatwo stracić kontrolę nad sobą po alkoholu ...

Nie jesteśmy żadną patologią, wszystko w naszej rodzinie jest w początku, gdyby tylko ludzie nas tak nie obgadywali. Oboje wychowujemy samotnie dzieci,więc sobie pomagamy. Jak każde rodzeństwo.

Oboje chodzi na spotkania anonimowych alkoholików. Walczymy z tym problemem, my naprawde znaleźliśmy się w trudnej sytuacji życiowej. Bardzo możliwe że alkoholizm mamy w genach po naszych rodzicach.:(

*chodzimy

To jest bardzo normalna sytuacja, nawet postanowilismy ze jego dzieci beda mowily do mnie mamo, a moj syn do niego tato. To bylo najlepsze rozwiazanie w tej sytuacji. Nasze dzieci dzieki temu maja pelna rodzine, przynajmniej maja poczucie bezpieczenstwa.

Gość srali muchy bydzie wiosna.....

Gość melonik2233
;/ ale po co piszesz o tym tutaj? napisz na kartce powieś na drzwiach niech sąsiedzi o tym wiedzą bo zapewne was obgadują.