Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadziejamyszki

termin GRUDZIEŃ 2008 - cz.2

Polecane posty

🖐️ siemanka z rana corz gorzej mi sie spi coraz trudniej wstaje :o najgorsze to to ze siedzi mi sie rtez zle i to bynajmniej nie przez brzuch :( tylko nogi Wczoraj usiadlam przedpoludniem w salonie i polozylam sobie nogi na lawie (ta sama wysokosci co sofa) nie wiem ile tak siedzialam ale nie dluzej jak 15 minut no i nie moglam juz jakis wtedy ból/paraliz przechodzi mi przez nogi :o to nie sa skurcze to mnie chyba zyły bolą :( ja juz sama nie wiem Wczoraj chcialam popisac w nocy do Was ale usiedzialam przy kompie pol godziny i znow to samo :o zazwyczaj nie spie do godziny 00 i nadrabiam dzien na kompie ale wczoraj nie dalo rady i po 23ej juz w loziu bylam (no ale nie spalam do 12ej) Jak zjelam skarpetki (takie luzne bezuciskowe) to mialam cale nad kostka odgniecione i "wbite" tak mi nogi spuchly - masakra jakas i pod kolanami zyly wylaza :o hmmm ale rece mi nie puchna wiec chyba nic groznego sie nie dzieje? Stal sie cud i dostalam list ze szpitala (juz mialam zadzwonic pytac czy sa normalni) no ale termin na 8 listopad na USG tarczycy i teraz pytanie: czy to tylko usg czy chca tez wtedy zrobic biopsje bo ja sie nie godze - boje sie to juz jest dosyc wysoko w ciazy i skad mam widziec jak zaraguje :( Dzwonie dzis do nich moze mi powiedza przez tel czy cos wiedza wiecej w rejestracji. No ale na wizyte do endokrynologa to listu niet - a wizyte mialam miec w wrzesniu :o ehhh palanty!! Mezyk dzis ostatnia dniowka i jutro rodzinny dzionek :) z dziecmi do fun house-u potem dla nich Mc Donald (tylko ze wzgledu na zabawki i frytki hahah nugetsy my zjadamy one nie lubia) no i mezyk na nocke idzie na nadgodziny. Ej wiecie co pierwszy raz tak agent nas olewa tydzien juz po czynsz przyjezdza i echo a ja siedze w domu jak durna (no dobra i tak bym nigdzie nie polazla bo ziiiimno) hmmm no nic mial byc w sobote tydzien temu to moze jutro sie zjawi a nas nie bedzie :P Aha dziewczyny mam pytanko: czy jak przestawialyscie dzieci na krowie mleko to pupa byla bardziej podrazniona? Marta jest od soboty na normalnym (braklo mi jej mleka i na probe dalam to teraz nie chce modyfikowanego) rzadnej reakcji alergicznej nie widze skora ok ale pupa... codziennie odparzona lekko :o siku jakby ciemniejsze... nie wiem czy to przez to. No ja jak zwykle sie rozpisze a mam sto pytan do.. NAszych sasiadow wczoraj powalilo :o bylo po 22ej dzieci w lozkach a ci remont robia nosz kurna myslalam ze na dole ktos mi mlotem tlucze w domu tak sie nioslo maż wsciekly i mowi idz tam bo jak ja pojde to im chyba wpier... spuszcze 😡 No to ide 22:20 a ci w garazu tluka sie jak diabli pukam nikt nie otwiera chyba sie wystraszyli moze mysleli ze to Piotrek hahahah bo widac bylo tylko cien ze ktos idzie i to od nas ale ucichli i juz sie nie tlukli. Pozniej probujemy zasnac a przed 23a pociag ostatni jedzie :D hahahha Ja sie nie dziwie ze moje dziecko plakalo po nocach i przylazilo do nas wystraszone :o Powiem tylko ze maz stwierdzil ze i tory i autostrade mamy na naszym dachu no tak sie niesie i take echo jest ze masakra :( Teraz w nowym pokoju Anetka spi cala noc i o dziwo nie chce spac ze mna jak maz ma nocke co bylo regula ale chce zebym ja przyszkla doniej spac :) Siedze sobie pije hrbatke i zajadam wstretne kanapki z chleba tostowego bleee ale nie chce mi sie bagietek piec :P zowu nogi mnie bola :o buuuuuu dziewczyny ruszy sie cos na tym forum czy tylko my zostalysmy na polu boju???? OOO wiem kogo dawno tez nie bylo - nie liczac Tomaszkowej, GumiAgi, Goni, Barylki, Ciepla moglaby swoja frekwencje poprawic, W.Kaska (no dobra usprawiedliwiona ale pomachac by mogla nie?), Szarotka, Mamaolka, Myszka, Meiii to chyba neta odcieli :P albo kacyk ma :D, a Kasia?? hop hop czytasz czasem?, no i moglabym tak chyba do wieczora bo ostatnio zagladam ja Amorek, Izu Pia, Mamunia Ciepla Meaaa i Samadama chyba tylko :( DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! Asik!! hop hop jak tam ciąża jak Krzys?

Hejka.... Pascal spi a w zasadzie to o tej porze jestesmy juz w drodze do zlobka. Chyba bedzie mial dzisiaj dzien wagarowicza i zostawie go w domu. Za oknem taka pogoda, ze musialam stoczyc z soba walke by sie wygrzebac z lozka. Kessi - Pascal w domu pije mleko krowie ale na Urlopie dalam mu znowu modyfikowane i tylek mial jak zawsze ( chcialoby sie napisac, ze slodki ale kij wie kto to czyta i o co mnie posadzi :-P ) Jesli chodzi o nasz topik to kawal czasu tu jestesmy i szkoda by go bylo stracic ale moze taka kolej rzeczy....:-(

Pia - helllol ja tez ledwo sie z lozka zgramolilam cimno na dworze jeszcze jest nawet teraz :( nie lubie takiej aury :( dzieki za odpowiedz ja kurcze nie wiem co z ta jej pupa :o bo jakby to bylo po kupce to rozumiem moze sie zdarzyc ale ona nie codziennie kupke robi hmmm ale siku nie smierdzi kwasem ani nic takiego to moze przesadzam? w kazdym razie maka ziemniaczana juz jest na stale w jej pokoju :o a co do wczorajszej wizyty u lekaza to wiesz ze masz racje hehhe dzieci nie zwracaja na to uwagi ale pamietam jak rok temu maz lecial z Anetka do Polski na chrzciny i jakiego mu anetka wstydu narobila hahah siedzieli na lotnisku czekali na samolot i chyba poszli do burger kinga no nie wazne i przyszedl tam murzyn ale taki calkiem czarny nie brazowy a Anetka na caly glos zobacz ata ten pan ma czarna buzie :D:P myslal ze sie pod ziemie zapadnie hahahah ale nikt nie zareagowal :) no szkoda by bylo stracici taki fajowski topik :( zlitujcie sie dziewczyny Kimizi - pomachaj choc raz na tydzien wiemy ze zapracowana jestes juz nie wspomne o Kefirku czy Kini ostatnio o nich myslalam i ciekawe czy żabka juz ma druga perelke...

Izu - oj bidulko ale pociesz sie ze Ty masz chociaz prawko i pojazd i mozesz gdzies skoczyc Sorki ale usmiechnelam sie jak czytalam jak Kuba miksowal :P wiem wredota ze mnie :D Wyskocz sobie dzis gdzies z młodym poprawi ci sie humor ja tez nie lubilam jak sie mijalismy z mezem albo on tylko sypial w domu :o Bedzie dobrze Amorku - no widzisz a co my mowilysmy wszystkie? ze jak sie wyprowadzicie to na nowym osiedlu bedziesz maial fajnych sasiadow :) wrozki jestesmy normalnie hahahha a śnily mi sie dzis rozne pierdoly ale snilo mi sie tez ze urodzilam juz ale plci nie wykrylam we snie (albo nie pamietam) i snilo mi sie tez ze razem z Izu i Amorkiem sie spotkalysmy u mnie i na wycieczke razem pojechałyśmy heheh i chyba ktoras z Was byla w ciazy :D

Hejo O czym Wy piszecie?jakieś usmiercanie topiku??:-P NEVER!!!!!!! Kessi ja tez mam takich sąsiadów nad soba:-P Cały dzien spokoj,a po 23 walą młotkiem,cos stuka,turla sie po podłodze itp Pia pogode znowu mamy identyczną:((wiatr okropny ,ponuro, w domu mam zapalone światlo-taka ciemnica:-O Wczoraj byłysmy z Zosiąna zajęciach,ale chyba dzieci tez dopadła jesienna depresja:))jakies takie były ospałe,nie chcialy sie bawic tylko każde sobie.Nawet farby ich nie interesowały. Dobrze,że rano dostałam te buty dla Zosi,bo juz w adidasach by zmarzła. Wiki była na zawodach w mini hokeja,ale wróciła niezbyt zadowolona,bo 4 miejsce zajęli i nie dostali medalu.Ale za to z angielskiego przyniosła 5- ze sprawdzianu i humor jej się poprawił.No i jej powiedzialam,ze to własnie efekt tego,ze się uczy na bieżąco,a nie jak jej sie zachce.Obiecała,ze bedzie teraz sie uczyc systematycznie.Ciekawe... Jutro idziemy we dwie do miasta po buty na zime,pochodzimy sobie po sklepach bez małej i wózka,bo z nia to makabra:wszystko ściaga z półek,najgorzej jest tam,gdzie są szklane rzeczy,bo niezbyt fajnie by było jakby pobiła jakąs figrurke za 100zł:-O Biore sie za porządki

hej Mamuniu i dlatego w tesco ja siedze w papierach toaletowych podpaskach i chusteczkach a i pieluchach z Zuzanną a reszta smiega bo bardziej delikatnych zakupach! Bo pensji by zabrakło na jej przemeblowania!:D Osiagnełam wymażona wage:) nie pamietam kiedy ost miałam 65kg:) w prawdzie chciałam schudnac do 70kg no ale nie bede narzekac ....i teraz od jakis 3 tyg waga mi sie utrzymuje czasem nawet 1kg w dół czasem w góre:) Łudzie na ulicy mnie nie poznaja po 3 razy mowie dzień dobry zanim zajaża z kim sie witaja:) Z 86kg na 65kg to jednak człowiek sie zmienia nie tylko w duupie ale i na twarzy :) No i zarabiste jest uczucie gdy patrze w lustro i sama sobie sie podobam i męzowi( choc on mowi ze zawsze mu sie podobałam - lizus) i mieszcze sie w normalne ciuchy i nie musze sie stydzic w sklepie i pytac o nr 44!!! Hura! Zrobilam sobie kawe z mlekiem i jedno malutkie rafaello bo przymierzam sie do niego pare dni i tak do kawy taka słodka przyjemnosc i co? Znikneło ze stołu_ Zuzia mi popierniczyła - moze i dobrze:D

Babeczko - GRATULACJE!!!!!!! BRAWO!!!!!! nie no super dawaj fote i sie nie wykrecaj juz :P hehehe

Babeczko gratuluje wagi:))jestem z Ciebie dumna:-D Najwazniesze by czuc sie dobrze w swoim ciele:)) Narobiłas mi smaka na cos słodkiego,a mam tylko..biszkopty z biedronki:-P Ha!!!!jak ja znam mojego Dzordża:-P Ksiązki dzis dostalam-3xCoben:))jedną z nich kiedys czytałam,ale w sumie nie pamietam kto zabił żone bohatera,wiec wciagnę jeszcze raz:)) Te ksiązki to tak,bez okazji-on ma takie napady czasami:)) Obiad się robi, a Zosia wlaczy z kredkami świecowymi:))

nie wiecie gdzie w necie moge sie dowiedziec o sprawch spadkowych. chodzi mi o to ze dziadki nie żyja wiecej niz 10 lat a budynki stoja na nich ni zdazyli przepisac i jak to zrobic zeby przepisac to na mojego brata. dziadki mieli 2 dzieci mojego ojca i ciotke ktora nie jest tu zameldowana od ponad 20 lat. czy nalezy jej sie połowa tego co jest na dziadków czy jakby co mu sie zrzekac. Moze ktoras z was miała podobe problemy? Z góry dzieki!

Babeczko najlepiej isc z tym do jakies prawnika,50zl dasz i uzyskasz wszystkie informacje. Byłam w galerii i...padłam:-D Zuzu jest niemożliwa!!!!!!!:-D I wiesz?Twoje dzieci robia sie bardzo do siebie podobne:))Czarus widze,na kucharz szkolony???;-)) Kessi kochana nie wiem czy to może byc od mleka???kurcez...w sumie Marta moze je pic,lekarze wręcz zalecaja,ale moze ją aukrat uczula?

Mamuniu to zdjecie to niechcacy zrobione a chyba je powieksze i powiesze na scianie:) :) Najlepsze ze w rodzinie mamy prawnika i siedzi w naszej gminie ale wiecej sie dowiem chyba z netu niz od niego , poszła raz moja sis do niego z pytaniem o prawa pracownika w cizy czy cos takiego to powiedział zeby przyszła wieczorem do niego a mieszka 3 budynki od nich to jej powie, pewnie w necie popatrzył i jej powiedział!!!:D Własnie tak mysłam ze jak bedziemy cos u jakiego rady prawnego załatwiac to przy okazji podpytam o ta sprawe. Fenks

Wogóle to jest taka akcja u nas ze: Czarek jak przychodzi do domu to sie rozbiera i odrazu w progu krzyczy'' Weź ją!!!!'' I leci do pokoju i sie bieze za traktory a Zuzia taka smutna bo jej nie pozwala wejsc do pokoju! No cały dzien jej nie widzi i nawet nie chce na nia patrzec tylko ''weź ja!!"' juz mam dosyc tego jego powiedzonka i tłumacze jej jejst przykro bo ona chce cie pocałowac i piatki bic i żółwiki! Ech nic nie trafia, tylko po minucie z pokoju wyleciała taka duza lalka szmacianka wielkosci Zuzi di duzego pokoju i mowi: Masz Tusiu bałde i sie baw bo dziewczyna jestes i nie wchodz tu!!! A jak sie żegnają w przedszkolu to ktos patrzac na nich mogłby pomyslec ze tak sie mocno kochaja...daja sobie buziaki piatki i zółwikia pozniej Zuzu paluchem pokazuje sale i ze ma czarus tam isc, Juz Zuzu nie płacze ze czarus zostaje a ona nie moze tam isc z nim! Tylko w aucie jeszcze przezywa: cmoka ze dał jej buzi, stuka piastkami ze zrobił zółwika z nia i robi 5 ze soba ze rozbiła z czarkiem! Mój aniołek jeden i drugi!

Babeczko - kochana czy to za sprawa Dukana ? No niemozliwa jestes ! Z calego serca Ci gratuluje i zycze by Ci sie udalo utrzymac tak sliczna wage ! Polecialam do Galerii Cie poogladac i nawet zapomnialam po co przylecialam bo Twoje dzieci mnie jak zawsze rozbroily :-P Te ich miny !!! Zuzia podobna do Czarka, Czarek do Ciebie i meza, Wy jestescie wszyscy jak z jednego nasienia :-) No ale proszeeee, dodaj tez swoje zdjecia. A w sprawie spadku tu sie wybierz pierwsze tutaj : http://prawnikow.pl/forum Musisz sie zarejestrowac, sprawdz pierwsze czy ktos nie pytal o to samo ( pewnie nie ) i opisz swoj problem. Za darmo Ci odpowie fachowiec. Ja tak zrobilam bo u nas problem ze spadkiem tesciow. Napisali wspolnie testament - w liczbie mnogiej i wspolnie podpisali - przez co jest niewazny. To byli tacy poczciwi ludzie, cale zycie razem , nie pamietali zycia bez drugiego to i testament w dobrej wierze tez napisali wspolnie. Prawnie nie ma zadnej wartosci.

Pia dziekuje! Tak za sprawa Dukana:) i zdjec z wesela jak sie zobaczyłam u sis na weselu to....normalnie!!!:) i podziałało. Ost w radio było własnie o tej diecie i mowili ze na długo stosowana moze zaszkodzic...nanerki i cos tam jeszcze, ale czy byciem przy kosci( delikatnie mowiac) jest takie zdrowe...w sumie 2,5 to mało na jaka kolwiek diete wiec mam nadziej ze mi nie zaszkodziła:) dzieki za miłe słowa a fotki wkleje jak zrobie...dzis meza poprosze o sesje:)

Babeczko zatkalo mnie, jestes mega za ta diete. Naleza Ci sie poklony:) A dzieci masz nic dodac nic ujac wspaniale:) Posprzatane, jeszcze tylko lazenka ale to zostawiam dla meza niech ma cos z zycia:p Kuba wczoraj i dziaiaj obudzil sie o 8.45 rano, wczoraj nie spal caly dzien a dzisiaj juz chrapie wiec pewnie jutro sie obudzi o 6 rano:( Sam poszedl do lozka naszego i mowi ze idzie aa myslalam ze sie pobawi i wyjdzie patrze a ten spi:p wiec ja teraz jem 4 kawalek ciasta:p i kawka:)

Dodalam kilka nowych zdjec do albumiku:) Jejku jaka cisza az w szoku jestem. mam nadzieje, ze Kuba zaraz wstanie bo nie chce mi sie w nocy z nim walczyc:p

kessi a moze ten Twoj sen ze spotkalysmy sie z Amorkiem w 3 sie spelni kiedys :p fajnie by bylo...

Hejka Dzień za dniem się wlecze i zlewa się ze sobą. Popadam w jakąś melancholie. A mój mąż pomylił dni swojego spotkania i jest dopiero jutro. Dobrze że w ogóle się zorientował bo pewno nigdzie bym nie poszła bo nie miałby kto zająć się Gwidziem. A tak jutro wujo Dawidka będzie miał chrzest bojowy i popilnuje naszego Dawidka. Babeczko Gratuluje i bardzo ale to bardzo mi imponujesz!!! Gratuluje z całego serca:) Dzieciaczki masz bombowe, nie dość że wiecznie uśmiechnięte to i jeszcze zarażające swoją radością:) A co do sprawy spadkowej to składasz w sadzie wniosek o podział spadku. Izu normalnie przez te Twoje pichcenie sama się skusiłam i tez podjadam ciasto:) Akcja z mikserem ekstra:) Współczuje sprzątania. A Kubuś pewno się wystraszył, zresztą Ty pewno też miałaś wielkie oczy:P Amorku zazdroszczę Ci troszkę tych babskich pogaduszek, u mnie sie skończyły wraz z wrześniem. Dzieciaki do przedzszkoli a mamy do pracy i na osiedlu zostałam sama. Mamuniu mój mi nic bez okazji nie kupuje. Pewno zaginiesz teraz w lekturze i zrobi się tu całkiem cicho:( Kessi szkoda słów na Waszą służbę zdrowia. Chyba nigdzie nie wymyślono idealnego systemu:(

Samadamo jestem,jestem:))hehe nie ma tak dobrze,jak Zosia pozwoli (czytaj:zasnie wczesniej) to moze poczytam sobie. My po spacerze,bo po obiedzie wyszło słonce i przestało padac.Poszłysmy do biedronki po zakupy(robie dzis bigos ze słodkiej kapusty) i Zosia droge powrotna przeszła na nózkach:))Buty zdały test na wode-mała musiala każdą kałuże przejsc po dwa razy:))No i kazdy pies po drodze zaczepiony,pogłaskany,kazde duuuże auto obejrzane,płotki policzone:-D-wracałysmy godzine!!!Ale fajnie było,juz pod domem Zosia stanęła i kręci główką na nie , wsadziłam ją na chwile do wózka.Mamy rytuał pod drzwiami od klatki,ja wyciagam klucze,otwieram drzwi i kluczyki zabiera Zosia,wnosze ją pod nasze drzwi-Zosia podaje mi klucze,ja otwieram i znowu daję jej,wchodzimy do domu-Klucze są juz u mnie:))I tak za każdym razem:)) Jakby co to w biedronce Huggiesy sa po 38zl-76szt-waga 12+ i 86 szt waga 8-12kg

Wiecie ze ja bym sie spoznila po anecie do szkoly?? zaspalabym normlanie odplynelam nie wiem kiedy i dziecko se grasowalo grzeczie po salonie i kuchni az mnie huk obudzil :O patrze 14:15 na dworze leje ta rzuca klockami krzeselkami itd a ja jakby mi ktos w dziub strzelil nie wiem co gdzie kiedy :D:P szybko sie ubralysmy i biegiem do szkoly hahah plus tego byl taki ze dzieci juz prawie nie bylo i pani mogla spokojnie ze mna pogadac - Postepy sa rewelacyjne - Pani zaskoczona i mowi ze chyba mamy dobry kontakt skoro jedna rozmowa tak pomogla:) Druga Pani usmiechnela sie do Anety na pozegnanie i w drodze do domu uslyszalam ze Pani nie jest taka zla bo nawet dzis ja pochwalila za pomoc przy strojeniu sceny i przytulila!! wiec chyba ja lubi heheh oj moja kochana perelka co tez sobie wczesniej uroila w tej lepetynce tonie wiem Teraz byly sceny placzu mlodszej bo spac chce ale juz przemeczona chyba i demolowala lozeczko i zale i wogole masakre odstawiala teraz spi mam chwilke dla siebie :) hmmm mam troche drozdzy polska kielbase cebule i maaase papryki i pieczarki... chyba zaraz zrobie pizze no jakos mnie tak naszlo teraz :P

Widac ze zima idzie bo mam straszny apetyt i juz mi sie waga zwieksza... Teraz siedzimy Kuba na nocniku kolo niego tatus i zajadamy orzeszki ziemne i ogladamy franklina:) Mieli przyjsc sasiedzi do nas na drinka ale zmeczeni i nie chce im sie. Samadamo dla mnie tez jakas monotonia, ciagle to samo i kazdy dzien taki sam. Czasem to z KUba nie wiemy co mamy robic.

🖐️ hejooo:D przede wszytstkim: Babeczko- no fala dla Ciebie:D i ogromne gratulacje, utrzymac ta diete to naoarwde nie lada wyczyn i tak pieknie do tego zjechac z wagi....:D ciesze sie bardzooo razem z Toba.teraz nie wymigasz sie od fotek, oj nie... czekamy;) a Towje dzieciaszki przeurocze, heheheh nie moglam z fotki Zuzi, w ramke jak nic:) a w tych szlafroczkach wymiataja:D Izu- hehhe ale sie Kubus ma metoda na rajstopy, usmialam sie:, nie no niezla fotkaD i odwazny i Ty tez masakra jak tego psa karmi zoledziami. ja to jak widze tego typu psy to nogi mi dziwnie miekna:O i mam wrazenie, ze zaraz ich szczeka znajdzie sie na mojej lydce:O nie boisz sie, ze chapnie Kubusia? Kessi- fajowe te Twoje sny:D ale super by bylo jakby udalo sie w trojke to zrobic z Izu. serio laski trzeba to obgadac:) a smaczki to masz:) sama bym wszamala pizze;) u nas dzis nalesniki, nie mialam weny do obiadu i mialam lenia na calego. bylismy za to na dole u O. bo ze spaceru dzis nici, caly dzien boski leje.

ponudze Was jeszcze troche z ta moja wizja urzadzenia pokoju:P wymyslilam sobie, ze moze i zaslonki bym wymienila u nas w sypialni, bo mamy je tragiczne, takie szare-bure. no i przejrzalam sobie te dzieciece z ikei;) i lipa... bo one sa za male. te co sobie wybralam dlugie ale co z tego jak na szerokosc tylko 150 cm a jak zmierzylam moje okno to ma 2 metry:O i tak sobie dumam nad tym i pewnie nic nie wydumam, tylko musze tutaj rozjerzec moze nie bedzie drogo. a te ceny w ikei podobaja mi sie nawet, uszlyby.

Mamuniu- ale ci mezyk sprawil niespodzianke. tylko za bardzo sie nie zaczytaj i zagladaj tutaj:) Barylko- ?????? jak bum cyk cyk wracaj:) tez tak sobie dzis myslalam co u reszty naszych dziewczyn czy juz maja swoje maluszki. Szarotka, Myszka, ciekawe jak Asik sie czuje, pomachaj chociaz.... jeszcze cos mialam....

a Kubusia tak mecza te piatki, ze jakis miesiac temu mialam 2 nowe smoczki i juz do wymiany, doslownie dziury zrobil na wylot w nich tak je szarpie zebami tak go bola. na szczescie w szafce znalazlam zapasowke. wiecie co? marnie widze to odzwyczajanie od smoka, oj marnie...

a Kubusia tak mecza te piatki, ze jakis miesiac temu mialam 2 nowe smoczki i juz do wymiany, doslownie dziury zrobil na wylot w nich tak je szarpie zebami tak go bola. na szczescie w szafce znalazlam zapasowke. wiecie co? marnie widze to odzwyczajanie od smoka, oj marnie...

oj ale sie obzarlam pizza :P mniaaaami byla Izu, Amorku - co do spotkania to ja ie widze przeszkod mozecie do nas przyjechac :) my planujemy jakas wycieczke do Anglii ale jak juz dzidzia bedzie miala z roczek nie wczesniej wiec kto wie bardzo chcialabym pozwiedzac... Mamuniu - super ze taki prezencik no zagladaj nie damy topikowi umrzec :P!!!!!! Amorku a patrzylas na allegro jakie cuda? mi mama teraz przysle firanke do Anetki z kopciuszkiem bo takie cudne sa a zaslonek nie potrzebuje bo i tak jeden karnisz mezyk dzis nie w sosie zmeczony bardzo po pracy wiec lece do dzieci coby za surowo sie nie odzywal do nich bo szaleja mocno i TV nie da sie ogladac :( Tak wiec ja zegnam sie na dzisiaj Buziaki 👄