Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola

PRAGNĘ DZIECKA-starające się i te przed staraniami.2010

Polecane posty

uuuu to my dalekoooo od Was :) nie napiszę dokładnie bo miasteczko małe, ale mieszkam jakieś 40 km od krakowa ;)

moje koleżanki powiem Ci , ze tak pół na pół albo dzieciate albo w ogóle nie zamężne :P :D :D kurcze nie wiem , chyba idę spać bo o 6 rano pobudka kurwa jego mac :O :P :D :D także chyba do jutra jednak 😘 🖐️

Cześć dziewczyny!!Widzę ,że jeszcze nikogo nie było.Nasz topik spadł nisko więc go podbiję.Co tam u was słychać???Ja dziś leżę cały dzień w łóżku ponieważ dopadła mnie grypa.Czuje się okropnie:(Mam nadzieję ,że szybko przejdzie!

Przenoszę tabelkę:) NICK.............WIEK.......CYKL STARAN.......TERMIN SPODZIEWANEJ @ lola...............21................5.................. PRZERWA MalaGosia29....29................1...................trw a justys1818......21................4....................? ???? Sally Hansen.....26................1...................ok.11.03 starania za dwa miesiące...28..-...................20.03 moorella.........25.................4...............14 .03

Gość starania za dwa miesice
No hej! Lola kuruj się! :) Ja dziś jestem jakaś wkurzona cały dzień i głowa mnie pobolewa, co mi się rzadko zdarza...no ale to pewnie ciśnienie spada ;).

Gość starania za dwa miesice
Ech za długi mam ten nick i się mylę, do tego jeszcze dziś kiepsko myślę ;).

starania za dwa miesice zmień sobie noick na jakiś krótki.A co do ciśnienia to masz rację trochę dziś chyba spadło. Wczoraj była taka fajna pogoda a dziś pada deszcz i jest zimno.

Cześć dziewczyny ! Mój mąż też chory. Zasnął przy otwartym oknie ;/ Co za tym idzie nie ma ochoty na przytulanko a mi się płodne kończą i wyszło, że tylko raz próbowaliśmy :(

moorella nie martw się może ten jeden raz wystarczył.Mój misu jest cudowny.Po powrocie z pracy opiekuje się mną :)hehe chyba polubię być chora:)

moorella znalazłam to dla Ciebie: Długość życia plemników uzależniona jest od temperatury otoczenia oraz od jego wilgotności i odczynu. Poza organizmem, w temperaturze 37 st. C plemnik żyje do 18 godzin, zaś w temperaturze 20 st. C może przetrwać nawet do 70 godzin. W środowisku zasadowym plemniki żyją dużo dłużej niż w kwaśnym, dlatego jeśli znajdą się w pochwie (środowisko kwaśne) wyginą po dwóch godzinach. Natomiast w szyjce macicy i w jajowodach (środowisko zasadowe) mogą przetrwać do 48 godzin.

Głupie pytanie, no ale zadam ;). Macie gorączkę, jak jesteście przeziębione? :). Bo ja to już nie pamiętam kiedy miałam, chodzi o taką większą ;), zresztą u mnie przeziębienie ostatnimi czasy, to w sumie tylko katar i czasem łamanie w kościach, chyba jestem jakąś kosmitką :D

starania za dwa miesiące u mnie gorączka podczas choroby to rzadkość.Wczoraj wieczorem po raz pierwszy to paru lat miałam stan podgorączkowy.Tak to mam takie objawy jak ty i na szczęście bardzo szybko przechodzą bo po 3 dniach już jest wszystko ok.

Dobry wieczór ;) LOLA dużo zdrówka 😘 jej ale miałam dzisiaj cieżki dzień :O masakra a teraz skończyliśmy niedawno z mężem się kochać ale dzisiaj mam już 20 d.c więc nie wiem czy jeszcze dalej jest sens :) poza tym dzisiaj się tak dziwnie czułam tzn. tak mnie cały czas coś w brzuchu i jajnikach leciuteńko ciągnęło nie wiem co to Starania --> ja gorączkę to chyba miałam z 15 lat temu jak nie więcej :) .

sally hansen dziękuję!Już jest dużo lepiej!!A co do tego ciągnięcia to może fasolkę:) życzę ci z całego serduszka żeby @ się nie pojawiła przez 9 miesięcy.Trzymam kciuki za wszystkie staraczki.

starania --> nie o to mi chodzi :) tylko o to, że jak miało dojść do zapłodnienia to już doszło a teraz już jest po owulacji więc nie ma szans :) czyli tylko czekac muszę :) LOLA ej na ciągnięcia fasolkowe to za wcześnie na pewno :) a Wy macie przerwę długą czy jeszcze nie wiecie jaką ? :)

przeczucia mam żadne :) a poza tym wiesz, nie chce się nastawiać :) czekam tylko czy PMS się pojawi a już pomału się powinien pojawiać bo zawsze mam tydzień przed @ albo i wcześniej bo jak się pojawi to już będę wiedziała co i jak :D

Ja w piątek powinnam dostać@ i w 3 dc muszę iść na badania:( potem do lekarza i się dowiem czy mogę zacząć starania czy jeszcze muszę poczekać.

Lola czyli nie macie jasno określone ile ta przerwa musi trwać ? może akurat dostaniecie zielone światło :) :)

oj bardzo nieregularne i przede wszystkim bardzo długie :)Teraz mam tabletki na wywołanie:( Więc wiem kiedy będzie. Tak naprawdę to wszystko zaczęło się przed maturą stres związany z tym wszystkim eh szkoda gadać. sally hansen nie wiem ile będzie trwała ta przerwa wszystko zależy od wyników badań.Mam nadzieję,że nie będę musiała długo czekać.