Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola

PRAGNĘ DZIECKA-starające się i te przed staraniami.2010

Polecane posty

Cykle kobiety z wiekiem się zmieniają, jak wszystko ;). Teraz to już wszystko intuicyjnie wiem, nie muszę nic wyliczać kiedy dostanę okres, bo organizm niezawodnie daje znaki...

sally hansen moorella ma rację kup testy owulacyjne wtedy będziesz wiedziała kiedy będzie owulacja.Ja teraz wiem ,że traciłam czas:(Od początku mogłam z nich korzystać było by mi łatwiej:)Teraz już nie będę taka głupia.

No ale też mi się coś ostatnio niekoniecznie zaczęło podobać, bo pierwszego dnia okresu leje się ze mnie mocno, że aż mi tampon przecieka. No a bywa, ze drugi i trzeci dzień, to już mało, a czwarty to już ostatni dzień....Kiedyś 1 i 2 dnia miałam podobne krwawienie takie dość mocne, ale nie aż tak mocne, jak teraz tylko pierwszego dnia. Podobno i tak bywa i to normalne, cykl kobiety się zmienia, no ale sama nie wiem...Macie może podobnie?

Ja zamawiałam testy na allegro.1zł za sztukę. Zużywa się ok 5-6 testów w miesiącu. Ja zamawiam testy owu i ciażowe - taniej wychodzi jedna przesyłka. W tym miesiącu zużyłam tylko 2 testy. w 13 dc zrobilam i odrazu 2 krechy, w 14 juz nic nie było, więc więcej nie robilam.

halo :) ja byłam z mężem u znajomych i dopiero wróciłam :) Marylka - w 15 i 16 własnie miałam i śluz i kłucie jajników tylko teraz mam i więcej śluzu i mocniejsze kłucie :D ale masz rację, nakręcam się niepotrzebnie :O nawet sama nie wiedziałam że tak będzie, no ale może dlatego że to mój pierwszy cykl :) przy następnych już chyba nie będę tak świrować :) i na pewno kupię te testy :)

Łatwo mi się mądrzyć, bo jeszcze się nie staram i nie wiem, jak jest, ale wyczuwam na naszym topiku małą panię sally, lola i moorella...i chce z tym walczyć :) Jestem w stanie zrozumieć, że nie ma się z czego cieszyć, jak się nie udaje, ale też nie staracie się rok, czy dłużej, więc wrzućcie na luz :). No a Ty sally to na prawdę nie wymyślaj ;), dostaniesz okres albo nie i się okaże :), kup sobie fajna książkę oderwij się :), reszcie też to radzę ;)

ha ! książek kupiłam sobie ostatnio 14 - bo jestem miłośniczką czytania :D ale nie mam kurna czasu :) wracam z pracy, coś ugotuje a potem siadam na kafe i tak zlatuje do 22, 23 :P :D :D ok od dzisiaj zero paniki !! :) idę spać, dobranoc 😘

Hey !! :D Widzę, że w tygodniu wszystkie mamy mniej czasu żeby pisać. Sally a Twój mężul też taki nakręcony chodzi??

Cześć dziewczyny!!Wpadłam na chwilkę się przywitać.Właśnie wróciłam z pracy i zaraz zabieram się za obiad. Mam dziś ochotę na coś słodkiego więc chyba upiekę jeszcze ciasto.Co tam u was słychać???

Cześć dziewczyny!!Wpadłam na chwilkę się przywitać.Właśnie wróciłam z pracy i zaraz zabieram się za obiad. Mam dziś ochotę na coś słodkiego więc chyba upiekę jeszcze ciasto.Co tam u was słychać???

Przepraszam za tyle wiadomości. Najpierw nie chciało mi się wysłać ,a potem zrobiło się ich aż tyle.Coś musiało się zaciąć:)

Hej dziewczyny! Lola jakie ciasto? ;). A ja jakoś w tym tygodniu niezbyt się czuję, przesilenie wiosenna, czy co ;). Wiosna idzie na bank, bo włosy mi wypadają, zawsze linieje na wiosnę :D.

Forum się chrzani nie od dziś ;). Możecie mi polecić jakiś dobry szampon, ewentualnie coś na wzmocnienie do włosów przetłuszczających się? :)

Halooo :) Morelka mój mąż spokojny jak kwiat lotosu :P :D ale ja już też, od wczoraj :) odkąd na mnie nakrzyczałyście :P co do szamponu - ja nic nie polecę gdyż odkąd pamiętam używam najzwyklejszego familijnego za 4 zł bo po każdym innym mam uczulenie i łupież :O :P .

Łupież to ja też mam ciągle, więc co jakiś czas muszę stosować przeciwłupieżowy z apteki...ostatnio nawet myłam specjalnym mydłem włosy ;), no i tez głównie używam szamponów Joanna, czy jakiś Pollena Eva...

a próbowałaś Marylka familijny ? :) tylko ten biały z granatową nakrętką, bo jest jeszcze granatowy z nakrętką białą ale nie polecam :)

sally---> A jak się dziś czujesz, napisz nie będę krzyczeć, że świrujesz ;).

Dobra idę założyć sobie swoje nowe soczewki kontaktowe o kolorze niebieskim, odbiło mi i sobie zamówiłam :D, a mam brązowy kolor oczu :D

Hej właśnie skończyłam:) marylkaaa upiekłam "snikersa"(kruche ciasto zapiekane z orzechami i przekładane gorącym serem)-Polecam:)Na prawdę bardzo pyszny!Jak tam nowe soczewki i nowy kolor oczu, podoba się???Ja mam niebieski kolor oczu:)

No nie znowu jest coś nie tak z tym forum!Zaczyna mnie to denerwować!Wy też macie problemy z wysyłaniem wiadomości ???

Mi wczoraj się forum chrzaniło. No może lazurowy kolor ;), to nie jest, bo mam za ciemne oczy, łatwiej z jasnych zrobić ciemne niż na odwrót ;), no ale nawet fajny kolor taki ciemny niebieski prawie granat ;). W sumie lubię swój brązowy kolor, tylko chciałam zobaczyć, jak te kolorowe soczewki wyglądają ;).

Ja też się jakoś niespecjalnie czuję od kilku dni, może też dlatego, że jestem na diecie. Kupiłam dziś w aptece MAXIWIT DLA NIEJ z żeńszeniem. Może wspomóc na przesilenie wiosenne. Ma cały kompleks witamin łącznie z kwasem foliowym więc już wiecej nie trzeba brać :)