Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola

PRAGNĘ DZIECKA-starające się i te przed staraniami.2010

Polecane posty

moorella---> A właśnie coś muszę zacząć brać, a kwas foliowy na pewno...Oj coraz bliżej owulacji i zaczyna mnie nosić, tzn. pozytywnie do przytulanka ;).

Marylkaaa - to akurat zeń szeń dodaje energii :)) Ja też mam zawsze ochotę przed owulacją. Podobno kobiety wydzielają inny zapach w czasie owu i nawet zmienia się ton głosu, tak żeby być bardziej zalotnym :)

Tzn. ja mam największa ochotę w owulację, ale tuż przed już się to zaczyna ;). Nie słyszałam o tych zapachach i głosie, ciekawe i bardzo możliwe :).

Tak się właśnie zastanowiłam jaką będą matką, tak perspektywicznie ;)

marylkaaa już jest lepiej:)Został mi jeszcze katar i chrypka ale jeszcze dzień lub dwa i wszystko wróci do normy.

marylkaaa na pewno będziesz cudowną mamą!!!Wszystkie będziemy cudownymi mamami:)

To dobrze, że lepiej ze zdrówkiem :). Masz silny organizm skoro Ci tak szybko przechodzi, to dobry znak :).

Dziewczyny zycze Wam owocnych staran, dwoch kreseczek na tescie i pieknej ciazy.

Co znaczy cudowną mamą? :). A jesteście za tradycyjnym wychowaniem, czy bez stresowym? ;)

deseo---> Wielkie dzięki :). A może masz ochotę nam coś napisać o sobie, o swojej ciąży, jak szybko się Wam udało zajść? :)

Moge Wam napisac zebyscie sie nigdy nie poddawaly i wierzyly ze dzieciatko sie pojawi w Waszym brzuszku!! Ja uslyszalam od lekarza ze moge miec duze problemy z zajsciem w ciaze, ale sie udalo :). Ciaze mialam ksiazkowa i jest to niesamowity stan, do ktorego teraz mi nawet teskno, szczegolnie tych ruchow w brzuszku - cudowne!! Rodzilam naturalnie i to najpiekniejszy dzien w moim zyciu i wspominam go z usmiechem, no i od 1listopada 2009 moge powiedziec ze istnieje milosc od pierwszego wejrzenia bo odkad zobaczylam swojego synka to kocham go nad zycie. Takze kochane juz niedlugo i Was to spotka. Zycze Wam tego z calego serducha!!!

Wiecie co tak się zastanawiam czy jest możliwe wychować dziecko bez stresu??

Tzn. chodzi o to, że pozwala się na wszytko dziecko prawie na wszystko, nie krzyczy się, zgadzam się nie da się zupełnie bez stresowo wychowywać dzieci...

Ja uważam ,że nie wolno pozwalać dziecku na wszystko bo potem "wejdzie nam na głowę" i będzie robiło co mu się podoba.

Widzę,że nikogo już nie ma więc ja też już zmykam:)Dobranoc!!!

Dlatego trzeba nagradzać dziecko gdy robi dobrze a karać gdy robi źle .

Hmmm nie wiem jak to jest z tym nagradzaniem i karaniem, bo jakoś też nie wyobrażam sobie co chwile nagradzać, czy karać...Co masz konkretnie ma mysli?

Chodzi mi o to ,że jak dziecko robi źle to dostaje kare np.zakaz oglądania bajek przez jakiś czas(kara zależy od wieku dziecka).Jeżeli dziecko robi dobrze to trzeba je za to pochwalić i pokazać,że jesteśmy z niego dumni.

Cześć Co tam u was słychać???Pewnie wszystkie w pracy.Ja jestem tylko na chwilkę trochę podbiję topik bo spadł na 2 stronę . Super pogoda dziś u mnie jest najchętniej poszła bym dziś na zakupy ale niestety nie mogę :(Muszę zabrać się za papierkową robotę(uroki prowadzenia własnej działalności:() justys1818, MalaGosia29-Co tam u was słychać ????dawno się nie odzywałyście:(

Przenoszę NICK.............WIEK.......CYKL STARAN.......TERMIN SPODZIEWANEJ @ lola...............21................5.................. PRZERWA MalaGosia29....29................1...................trw a justys1818......21................4....................? ???? Sally Hansen.....26................1...................ok.11.03 starania za dwa miesiące...28..-...................20.03 moorella.........25.................4...............14 .03

Hej! A jaką działalność prowadzisz? :). Własna działalność ma też dużo plusów, ja się powoli przymierzam do tego...

hej dziewczyny. nie odzywalam sie bo tyle sie dzialo ze nie bylo kiedy. wczoraj bylam u gina po tabletki na zatrzymanie krwawienia bo dostalam srodcykliczne ale juz za dlugo trwalo. teraz juz tylko czekam na testowanie:) a musze czekac do ok 20 marca bo wtedy ma przyjsc @. pozdrawiam:) buzka:*

Hej justys! Miałaś aż tak silne krwawienie śródcykliczne? No ja też 20 marca powinnam dostać okres, no ale jeszcze się nie staram.

tak trwalo 7 dni i bylo bardzo obfite ale wzielam tabletki juz wczoraj i jest juz duzo lepiej. ja staranka mialam juz, bo czulam owulke 28 lutego i byly dzialania:) oby sie udalo

aha. a miewasz takie silne krwawienia śródcykliczne, czy to był pierwszy raz? a co lekarz na to powiedzia? Ja z reguły też miewam, ale małe krwawienia śródcykliczne.

ja mialam to pierwszy raz. ale lekarz powiedzial ze to jest jeszcze skutek tego poronienia, hormony sa nie unormowane jeszcze. ale mowi ze ogolnie wszystko jest ok.