Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola

PRAGNĘ DZIECKA-starające się i te przed staraniami.2010

Polecane posty

ja też mam nadzieję, ze nie każą wam czekać za długo :) chociaż Ty jeszcze młodziutka jesteś, więc chociaż tu masz duży plus, że Cię wiek nie goni :)

Ej tam wiek tu nie ma nic do rzeczy!! Na dziecko nigdy nie jest ani za wcześnie ani za późno.Na każdą kobietę przychodzi taka chwila,że zostaje mamą:)U jednych jest to wcześniej a u innych później.To nie ma żadnego znaczenia.

dziewczyny jakie z was staruszki!!!!Jesteście jeszcze młode.Możecie mówić,że jesteście stare jak będziecie miały dobrze po 50-tce

Lola nie chodzi o czucie tylko o możliwości :) im babeczka starsza tym trudniej zajść bo już owulacje nie takie jak w wieku lat 20 :) :) ale będzie dobrze Starania :D stare ale jare nie ? :D :D

Ja już kończę . Życzę miłej nocki!!!!!Pozdrawiam pa...

ej kurczę bo sama zostałam starająca się :( wy na razie przerwa Starania też przerwa [weź se babo jakiś inny nick normalny wymyśl bo tak głupio do Ciebie się zwracać per "starania" :P] a reszta przepadła w czeluściach forum :classic_cool: dobranoc Lola 😘

A poważnie to się tak tylko mówi, że na każdą kobietę przychodzi czas i nie ma znaczenia wiek. Znam kobietę która urodziła swoje pierwsze dziecko w wieku 40 lat, fajna babka, nawet bardzo fajna, nie wygląda na swój wiek, no ale metryka nie ma litości....nie chciałabym czekać aż tak długo, to dla nikogo nie jest dobre, ani dla matki ani dla dziecka.

a może jakiś od imienia ? :) albo PRZERWA ? :D nie bo też tak jakoś przedmiotowo :) :) :) :) zmień że :D

Mam zupełnie inaczej na imię ;). A właśnie jakie imiona Ci się podobają? ;), tak perspektywicznie dla dziecka, dzieci ;).

dla dzieci mamy już wybrane imiona od x lat :) :) ZOJA i FRANEK :) i nie ma innej opcji :) a Wy macie jakies typy ?

Zoja, czyli Zofia? Mi oba tak średnio się podobają Zosia i Franek ;), chociaż mam w rodzinę Zosię - bratanicę. Ja mam świra na punkcie imienia Dawid i Łucja, ale Łucja, to raczej jednak bym nie nazwała, bo jest trudne i ciężko zdrobnić, a mamy i tak ciężkie nazwisko...

A tak poza tym, to nie mamy typów, nic konkretnego w sumie :). Ja lubie trochę te tradycyjne, Maria, Jan, no ale już nie Henio, czy Jadwiga ;). No ale podoba mi się też np. Dominika, Dominik, Paulina, kiedyś bardzo podobało mi sie imię Marta i Tomek, ale teraz juz niekoniecznie ;).

ZOJA to ZOJA :) zdrobnienie Zojka na przykład :) Zosia mi się nie podoba a Franek podobało mi się zawsze i raczej zdania nie zmienie, tym bardziej że mój mąż jest Mateusz Franciszek a tu byłby Franciszek Mateusz :) :) Maria, Jan też fajne :) Dominika mi sie bardzo podoba ale już Dominik w ogóle :P problem z tymi imionami nie ? :D .

Zojeczka też można zdrobnić :) a imię to ma pochodzenie greckie i oznacza ŻYCIE, więc ohhh :) mi się podoba najbardziej na świecie, poza tym nie chciałabym żeby moja córka była 15 Julcią albo 13 Oliwką w przedszkolu :P :D

Mi to trochę Franek się kojarzy z takim lekkoduchem ;), wiem że to głupie skojarzenia, ale to takie trochę kontrowersyjne imię ;). My pewnie wybierzemy jakieś proste :)

Ano Julka też mi się bardzo podoba, no ale teraz jej ich zdecydowanie za dużo ;).

A wiesz, że Zoja to od razu budzi skojarzenia, że Rosjanka? ;), tak samo jak Natasza...