Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robićć

jego fochy

Polecane posty

Gość nie wiem co robićć

chciałabym by ktoś wytłumaczył mi w jaki sposób mam odbierać "fochy" mojego chlopaka. Analizowałam każdą sytuacje po której sie pogniewał, chyba ze 100 razy ale każdy mój pomysł był nieskuteczny. Mieszkamy ze soba ponad rok. - gniewa się bo przypominam mu o wyrzuceniu śmieci - gniewa sie bo nie nalegam na seks ( na początku znajomości robiłam wręcz odwrotnie, nie było to naleganie ale takie żartobliwe kuszenie co wieczór, podobało mu się to Ale ostatnio dośc często ma problemy z erekcją, albo jest bardzo zmęczony po pracy, albo za szybko kończył i potem czuł się fatalnie ze nie może długooooo .... no to pomyślałam że nie bede nalegać bo może sie pogłębić jego dołek i bede czekać jak on bedzie sie czuł na siłach) - strzela focha jak zwracam mu uwage że się gapi na jakies panienki albo komentuje ich wygląd, a jak ja cos powiem o jakims facecie to nie odzywa się przez tydzień! zabrania mi ubierać się seksownie ale na seksownie ubrane kobiety gapi sie przy każdej okazji! - gniewa się bo sprzatam tylko 1-2 razy w tygodniu a powinnam częściej! - wytyka mi że jestem strasznie nerwowa i o wszytko sie czepiam A ja prosze tylko zeby sprzątnął talerz do zlewu...... Nie ma dnia zebysmy o cos sie nie pokłócili Ustępuje mu na każdym kroku chociaż wiem ze nie jest to dobre rozwiązanie Ale mówie sobie ze moze jak zacisne zęby i przemilcze jego docinki to następnym razem juz nie bedzie tak nerwowo reagował....

Fochy to moze miec Paris Hilton a nie mezczyzna ;) Z czasem, ustepujac - nie bedzie lepiej tylko gorzej. Przesuwasz tym samym swoje granice. Jesli Ci sie cos nie podoba, chcesz o tym podyskutowac z partnerem - mow wprost. Dopoki jeszcze sie nie boisz ze powiedzenie wprost wywola awanture albo co najmniej foch. Pokaz mu ze takie zachowanie z jego strony nie rozwiazuje problemu a tylko go poglebia, bo o problemie trzeba rozmawiac. Jesli jednak okaze sie ze on uporczywie odmawia dyskusji (spokojnej, rzeczowej, bez oskarzen = rozmowy dwojga doroslych ludzi ktorzy akceptuja wzajemne roznice ale pragna tez kompromisu) - to zastanow sie nad sensem tego zwiazku. Nie moze byc tak ze jedna osoba w kolo ustepuje "dla swietego spokoju" -bo w koncu okaze sie ze wszystko go wkurza i najlepiej by bylo jakbys stala sie niewidzialna.

taki typ czlowieka jest zabojczy dla zwiazku.Lepiej byc sama niz znosic wieczne fochyi achy.Nie zmieniaja sie ludzie (tylko czasem , z wielkim wyjatkami i na krotko) i to tak jakby swiadomie sobie zalozyl petle na szyje.

krótko mówiąc - facet uważa że moze nie sprzątac, nie wynosić śmieci, rozsiewać brudne talerze wszędzie gdzie siegnie, oglądać się za panienkami, a na dokładke ma byc przez Ciebie uwodzony. a co Ty mozesz w tym związku? - częściej sprzątac... fajny związek, nie ma co. jak masz odbiera ? - masz mu dac spokój, niczego nie wymagac, niczego nei zabraniać i dawać mu tyle seksu ile wlezie. takiego faceta chcesz?...

Gość nie wiem co robićć
czuje sie bezradna. kocham go i chciałabym ułozyc sobie z nim życie ale nie wyobrażam sobie ze nasze wspólne życie bedzie tak wyglądać! zawsze mówi ze stara sie zmienić ale ja mu w tym nie pomagam Bo zamiast go wspierać to się czepiam Tylko ze moja wytrzymałość i opanowanie też maja granice Mieszkamy u mnie w mieszkaniu i za każdym razem jak sie poklócimy on pyta czy ma sie wyprowadzić Wkurza mnie to! uważa że przy każdej klótni chodzi mi o to zeby sie go pozbyc :-( siedze właśnie w pracy i placze.... bo znów jest to samo.

Pipa nie facet... Pewnie to dla tego że mu nie staje... Jak ci wyjedzie znowu z tekstem o wyprawadzce to powiedz że jak mu tak źle to niech idzie. Nie dawaj sobą pomiatać!