Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala1151

Starajace sie, chetne zapraszamy

Polecane posty

eterno widać bardzo się kochacie skoro to wszystko przetrwaliście :)

mnie tak wszyscy wmawiali ze urodze dziewczynke bo moj byly maz chcial corke a tu zonk urodzil sie chlopak ja wiedzialam od poczatku i usg potwierdzilo ale wszyscy zgodnie wmamiali mi corke ale musialam paskudnie wygladac bo podobno corka mamie urode odbiera:)

eterno miałam podobnie :D ale sie ładnie dzisiaj rozpisałyśmy :) chyba nadrabiamy za zaległe dni :)

tak wlasnie mysle i chyba musze odpracowac to szczescie bo dostalam M na kredyt:)

eterno-prawdziwa miłość przetrwa wszystko :) No Menia ciekawe czy tobie sie udalo :) no rozpisalyscie sie jak nigdy hehe :p Pani.Kara-kiedy do tego dentysty ? Menia-to jaki torcik w koncu zrobisz??

ok Kobietki ja zmykam, będę jutro. Dobrej nocy życzę wszystkim :*

cześć dziewczynki :) Mały wczoraj poszedł przed 24 spać bo mąż inteligentny uspał go za wcześnie i mały później buszował :/ Teraz smażę placuszki z jabłuszkiem :) Pogoda za oknem taka sobie ale i tak nie wychodzimy dzisiaj . A jak u was zaczął się dzionek dziewczynki ???? :)

UHhhhh u mnie wczesnie sie zaczal chlopcy co szkoly no i ten moj szczeniak punkt 6 chce isc na dwor wiec zaspana w szlafroku stanelam na progu dobrze ze slonko swieci ale zimno a ona biega i biega no i mi uciekla wiec musialam ja gonic w kaloszach i szlafroku niezly ubaw:)

Witam się serdecznie : -) Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko nowej członkini : ) Od stycznia tego roku staramy się z małżem o dzidziusia. Jak na razie nic z tego, ale nie trace nadziejii : ) Gdyby nie to, że to jest przyjemnie to pewnie bym zrezygnowała :classic_cool: To co? Przyjmiecie jeszcze jedną do siebie ? :classic_cool:

Cześć eterno :) Niezły ubaw miałaś z psinką :D Witaj brestova :) Ja też się staram od stycznia ale o drugiego dzidziusia :) I jak na razie u nas również nić . I czym więcej nas tym weselej będzie :D

kazda starajaca mile widziana:) witamy ja sprzatam zwierzakom i ogarniam dom i sie melduje poslusznie. BUZIAKI ;*

Ja już oprzątnęłam chatkę :) M usypia małego a ja mam chwilę relaksu dla siebie :) eterno a jakie masz zwierzątka oprócz pieska :)

Mam dwa psy jeden skonczy 3 lata a przez to ze teraz mieszkam w domu z ogrodem wzielismy drugiego wreszcie moge miec duzego psa no i mam poza tym krolik dwa szynszyle i bardzo stary chomik byly jeszcze myszki mojego synka ale umarly zwierzeta to moje zycie tak jak dzieci:)

czesc ! ja tak na chwile zobaczyc co se dzieje :) wpadne po 14 ale wczoraj mialam wieczor :):):) hah buziaki kochane

eterno to ty masz zwierzyniec :D fajnie :) ja też lubię zwierzaki :) Zocha no w końcu się pokazałaś:) mam nadzieję że dzisiaj humorek dopisuje :)

Witam, ja dziś już nie wytrzymałam i wstałam, posprzątałam w kuchni i w łazience :| Ale naprawde dobrze się czuję :) Brzusio już nie boli, nie ma plamień, odpukać, chyba wszysko ok :D Ale gdybym naprawde musiała leżeć całą ciążę to chyba by mnie musieli do łóżka przywiązać :(

Cześć Kamila.K :) super że lepiej lepiej się czujesz :) ale i tak dużo odpoczywaj :)

same pozytywy od rana:) Menia jak tobie udaje sie pogodzic prace z opieka nad takim maluszkiem jak Twoj???

eterno u nas jest tak że ja pracuję do około 12 i wtedy mąż zajmuje się małym potem jak ja przychodzę to m się szykuje na 16 do pracy i ja przejmuję małego :) A że pracujemy w tym samym miejscu i mamy tego samego szefa to on układa nam tak grafik abyśmy mogli małym się zająć, bo przynajmniej do 2 latek nie puszczę małego do przedszkola, niech się nacieszy rodzicami a my nim :) Może później kiedy będzie drugie maleństwo to pomyslimy o przedszkolu:)

Wlasnie tak bylo u mnie jak zaszlam w druga ciaze to maly poszedl do przedszkola i byl zachwycony mial swoj swiat i to zlagodzilo zazdrosc jak juj drugi sie urodzil teraz mysle ze to bylo bardzo dobre dla nas wszystkich:)

No to jestem :) a wiec pogoda u mnie nawet tylko troszke mrozno @ dalej nie ma i sie ciesze :D niech jej nie bedzie :p wczoraj M wynagrodzil mi Dzień Kobiet spedzony w samotnosci :p kupil mi bukiet roz :) winko i milutko spedzilismy wieczor :D i tak ogolnie to mam dobry humor :):) brestova-witam :) KamilaK-kochana lez w luzku i nie przemeczaj sie ! :) wiem ze czasem sie mowi ale bym polezala w luzku hehe ale jak juz przyjdzie lezec pod ' przymusem' to sie odechciewa :p no to chyba tyle :) milego popoludnia kochane :)