Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elkaa M.

Faceci - do ilu partnerów seksualnych akceptujecie u kobiety?

Polecane posty

Gość bongobajo
"a dlaczego tylko od czasu kiedy jesteście razem?" - bo najważniejsze jest to co się dzieje teraz, kiedy jesteśmy razem. "przecież to jak ktoś postępował w przeszłosci świadczy o tym jaki to człowiek" - nie do końca się z tym zgadzam. Na pewno świadczy o tym jakim BYŁ człowiekiem. Ale dla upewnienia się, że chcę z kimś być najważniejsze jest to jaki JEST, mniej ważne jaki BYŁ.

Gość TH is IT R
Jak można zakładać że może się być z taką Kają dupodaja mnie juz bierze na wymioty jak o tym pomysle

"na zaparcia najlepszy kefir. a termin "samozaparcie" nie jest mi znany" samozaparcie wytrwałość i poświęcenie w dążeniu do celu Tym celem jest uświadomienie ciemnoty w jej ciemnocie ;). No, chyba, że to był podszyw to mój post nie ma aż takiego znaczenia ;).

Gość TH is IT R
Jaki był taki jest i taki będzie

Gość Lelouch w pomarańczy
"Ja mam dobre serce i jasną duszę" I siano w głowie.

"ALTERO tobie nawet pewnie nie przeszkadza jak kobieta rypała się z dresem na dyskotece" Ile razy mam powtarzać, że nie wypytywałbym o takie sprawy? Jakbym się dowiedział to bym się dowiedział. A czy by mi przeszkadzało? Wątpię, bo jakbym z kimś był to znaczy, że widziałbym w tej osobie dużo wartościowych cech i nie przysłoniłoby mi to tego.

Gość TH is IT R
To ja radzę na początek znaleźć sobie jakąś rozrywkową koleżankę co przynajmniej wyliże penisa

Gość sukom w rui
i kajom dupodajom mowimy nie

Gość TH is IT R
Kto siano w głowie Jestem mądrym i inteligentnym człowiekiem kocham przyrodę i mam dobre serce i jasną duszę mam jeden minus jestem brzydki

"c*pka, ja tu nie snuje żadnych teorii. po prostu uważam że w zyciu należy się zachowywać przyzwoicie. i dotyczy to również seksu. a jak się panna zachowuje jak suka w rui to jest jej sprawa tyle że niech nie oczekuje potem wyrozumiałości" O sobie piszesz cipko? Nie masz nic wspólnego z przyzwoitością zakłamany bucu. Przypomnieć ci choćby niewinny mail z KURWA pisaną wielokrotnie? Nie pierdol zasrańcu o przyzwoitości bo to tak jakby SS-man gadał o empatii :o.

offermo samozaparcie = determinacja , dążenie do celu etc :D , teraz już bedziesz wiedział

To jest chory psychicznie człowiek, powinni cię wysterylizować, żebyś tych zjebanych genów czasami, przez przypadek nie przekazał dalej jak się w akcie desperacji i frustracji rzucisz na jakąś bogu ducha winną dziewczynę :o.

Gość bongobajo
"za podstawę oceny człowieka uznać bajki które im opowiada" - próbowałem powiedzieć coś innego, nie doczytałeś. Albo też mylisz szczerość (słowa) z uczciwością (czynami).

Gość jaki mail jaki mail

Może ja ci wytłumaczę młotku. Stworzyłeś w swojej głowie pewien mechanizm, który ma ci umożliwiać jako takie funkcjonowanie. Stworzyłeś sobie pewne fundamenty pod ten cały budynek zwany - konserwatywne poglądy ofermy. Po co? Po to, żeby móc sobie odpowiedzieć na pytanie "dlaczego jestem sam". W tej chwili jest ci to już niezbędne, żeby móc w ogóle żyć, inaczej już dawno byś skoczył. Twoje zamknięcie na kobiety wynika z tego mechanizmu samozaparcia - zamknięcie się na wszystkie kobiety, bo są "brudne". Wparłeś sobie to, wiesz, ze nie masz odwagi, ani jak, żeby zmienić podejście. Ale zdajesz sobie też doskonale z tego sprawę, ze jedynie zmiana tego podejścia mogła by coś ruszyć w kwestii samotności. Jednak boisz się kolejnej emocjonalnej porażki. Więc coraz bardziej sie wkręcasz w swój światek i te poglądy, które głosisz. To jest ten mechanizm samozaparcia.

Zapominasz ofermuś, że jestem tu dosyć długo i sporo o sobie pisałeś dawno ;).

to jeszcze bym poprosił o wyjaśnienie znaczenia słów "mechanizm samozaparcia" których szanowny pan raczył uzyć. bo to mi nijak nie pasuje." DO ZROZUMIENIA TEGO CO PISZE :D

Gość do Elkaa M.
"Ile to dla was już dużo? Chodzi mi zwłaszcza o wieku około 27 lat". Jeżeli przyjmiemy za wiek inicjacji 16 lat, odliczymy co poniektóre dni to wyjdzie coś około 3.300. Czy to jest dużo? Na pewno może być więcej. Ja założyłem tylko jednego partnera dziennie.

Gość do Elkaa M.
"przeciez ta dyskusja i tak nie ma sensu" - zgadzam się. Ja nie zadaję się z facetami; po pierwsze jestem dziewicą, po drugie zawsze mnie po tym boli głowa.

Gość wawa21plus
altero jaki majl do ciebie pisal ofermus? jakie kurwy ? o co chodzi ?

Krem, śmiem twierdzić, że 99,9999999999% populacji ludzkości, w każdym aspekcie :o.

Gość wawa21plus
to co piszesz : Przypomniec ci chocby niewinny mail z K**WA pisana wielokrotnie

Gość wawa21plus
to co piszesz : Przypomniec ci chocby niewinny mail z K**WA pisana wielokrotnie

Gość do Elkaa M.
"po ch*j sie wyklocac?" - zróbcie coś dla Elkii M. Obstawcie cyferki. Mile widziane uzasadnienie.