Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leadyblue

Kupię suknię ślubną rozm 34 !!!

Polecane posty

Witam was, Poszukuję sukni w rozmiarze 34, przybliżone wymiary: w pasie ok 60-62 cm, na 164 bez butów Jeżeli chodzi o fason, to szczerze mówiąc to nie jestem zdecydowana ponieważ każda suknia ma coś w sobie :) może być to tzw princessa , carrera (annais bridal) w bieli lub ivory. Czekam na wasze propozycje.

Gość byla panna młoda
Witaj, mam do sprzedania taka sukienkę. http://www.kareen.pl/pokazy/mister/8.jpg Na zywo prezentuje sie o niebo lepiej, zmodyfikowany jest także kwita z boku. jestem tak samo szczupla jak ty a suknie mozna regulować. okazyjna cena. jesli jestes zainteresowana przeslę Ci na maila zdjęcia sukni. ;pozdrawiam

Gość splendor
Mamy bardzo duży wybór sukien w rozmiarze 34 (XS), zapraszamy www.sukniesplendor.pl

Gość troche was nie rozumiem
Dla wiekszosci dziewczyn slub to spelnienie marzen, wyjatkowy i niepowtarzalny dzien w zyciu. Wiadomo kazda chce wygladac jak krolewna, niepowtarzalnie, a zadawalacie sie uzywanymi sukienkami, albo jeszcze gorzej wyporzyczacie. Roznie bywa z kasa, ale czy naprawde nie jestescie w stanie odlozyc troche z kieszonkowego i kupic te jedna, jedyna szyta specjalnie dla was?

Gość malaaaa czarnaaaa
splenor te 2 czarne pierwsze sa z hiszpanskiej kolekcji czy podrobka

Gość z kieszonkowego
tego jeszcze nie grali :)

Gość byla panna młoda
leadyblue jest dwukolorowa, lecz ecru jest bardzo delikatny, podaj maila wysle Ci zdjecia

Gość byla panna młoda
Do sukni mam welon, z tiulu z koronkowymi kwiatami, modelka nie ma go na sobie, z boku spódnicy jest piekny kwiat, inny niz na zdjeciu

Gość splendor
Mała czarna, "dwie czarne", a raczej jedna z czarną koronką a druga z granatową po są mojego projektu. Zdjęcia są nasze, oryginalne zrobione przez fotografa www.novias.pl

Gość malaaaa czarnaaaa
No bo chce jechac po bardzo podobna do Hiszpanii ale twoja jest równo urocza

Była panno młoda :) podałam maila, jeżeli będziesz miała czas to proszę o fotki. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie.... w końcu wiosna :D

Gość była panna młoda
autorka wysłałam zdjecia pozdrawiam

Gość maryanna
Ktoś mówił o kupowaniu drogich sukien bo to jedyny taki dzień - no własnie dlatego że to TYLKO jeden dzień nie warto pakowac się w nie wiadomo jakie koszty, tym bardziej, że sprzedac nigdy sie nie uda za dobra cenę, a poza tym to przyjazne dla środowiska, że sie nie produkuje kolejnych "śmieci", i wreszcie, co złego jest w używanych sukniach?? to nie suknia ma nas czynić specjalnymi tego dnia, tylko nasze uczucia w środku i przysiega ukochanej osobie. myslę że ta osoba która mówi o kupowaniu wyłącznie nowych sukien to ktoś z salonu ślubnego kto chce napędzać koniunkturę.

Gość konsumentkaa
zupelnie sie nie zgadzam, slub to slub troche wydac trzeba i pomoc gospodarce przy okazji. Droga Maryanno jesli uwazasz ze to takie nieekologiczne to po co cale wesele? Nie lepiej pieniadze zamiast na slub oddac dla glodujacej Afryki? Jestem ciekawa jak wygladal albo jak bedzie wygladal twoj slub. Pozyczona sukienka i herbatka u cioci?

Dziewczyny kochane, proszę o niedocinanie sobie nawzajem. Ślub jest najpiękniejszym dniem w życiu i każda z nas spędzi go tak jak to sobie zorganizuje, nawet jeżeli miałaby to być herbatka u cioci i NIKOMU NIC DO TEGO. Proszę o kolejne propozycje sukienek :) szczerze mówiąc ostatnio rozglądałam się za modelem Annais Bridal CARRERA, jeżeli ktoś taką posiada proszę o kontakt.

Skąd w Was tyle jadu? Jak ktoś chce, niech idzie w sukience używanej za 100 lub nowej za 10 000 zł. Rozumiem i jedne, i drugie i wszystkim życzę niezapomnianych, pięknych przeżyć.

Monikameil suknia naprawdę śliczna tyko o 10 cm za krótka, szukam takiej na 165 + obcas 5-7 cm

Gość 12345654321
monikameil Jak biust 72 to naprawde na male piersi a szkoda :( bo chyba nie chodizlo o to ze pod biustem 72 skoro w pasie 64 ??

12345654321 :) dobrze ze wspomniałaś o biuście, zapomniałam napisać że byłoby super gdyby suknia miała gorset sznurowany :) wtedy bez problemu można ja dopasować do sylwetki

Jeżeli któraś z was miałaby BOLERKO koronkowe koloru jasnego ecru, proszę o kontakt. Chętnie kupię :) Pozdrawiam

Gość jjopphft
jak ja wam zazdroszcze chudziutkie kobietki

Gość a moze taka by ci sie podobala
http://img.szafa.pl/uploads/clothes/c0/d682/699026/1240677622.jpg Dwuczęściowa suknia Emelie Costa, NOWA (założona tylko do zdjęcia), rozmiar 34/36. Składa się z wiązanego gorsetu i prostej spódnicy (nieskracanej, więc można dopasować do każdego wzrostu).Kolor - cieple ecru. Cena do dogadania! PS. Zdjecie robione komorka :/ No i za mala w biuscie na osobe ze zdjecia.