Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabina 19 zgorzelec

Kto korzystał z usług Kriocentrum w Otwocku? proszę o opinie

Polecane posty

decyzja zapadła w przyszłym tygodniu wybieram się na konsultację do Kriocentrum, zdecydowałam się na wizytę u doktora Batijewskiego dam znać co i jak...

Hej byłam na konsultacji już piszę co i jak :) Klinika Kriocentrum znajduje się w Józefowie, malownicza okolica. Klinika wygląda na bardzo zadbaną. Personel bardzo miły i uśmiechnięty. Konsultacja odbyła się z małym opóźnieniem ale warto było czekać. Doktor Batijewski opowiedział mi bardzo dokładnie o całym zabiegu i wszystkich z nim związanych procedurach. Zakwalifikował mnie do liposukcji brzucha i talii. Dostałam teczkę ze wszystkimi potrzebnymi dokumentami. Przestawiono mi kilka terminów na zabieg ale jeszcze się nie zapisałam, muszę to przemyśleć i podjąć decyzję. w sumie jestem na tak ale trochę stres mnie zżera w końcu to jakaś ingerencja. Ogólnie oceniam wszystko na bardzo wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji polecam tego lekarza. Wszystko wyjaśnione wręcz łopatologicznie :) dam znać jak podejmę decyzję.

Gość gość
Witajcie, bardzo proszę o opinie nt. klinik, które biorę pod uwagę w kwestii zrobienia vaser lipo HD brzucha. Chodzi o Mandala Clinic, Kriocentrum Józefów i Ars Estetica Wrocław. Jeśli macie doświadczenia z tymi klinikami pod kątem vaser lipo i też konkretne zdanie o lekarzach to proszę napiszcie. Dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
Witam. Zerknąłem z ciekawości na te trzy kliniki i np Ars nie ma Vasera HD, ta Mandala również nie ma, więc jedyną z nich jest Kriocentrum. Według opinii, które czytam w necie i tego co napisali na stronie, to mają bardzo duże doświadczenie w zabiegach liposukcji i sporą ilość lekarzy. Mają też osobną stronę z opisami liposukcji http://centrumliposukcji.pl więc sobie zerknij. Wybór wydaje się prosty. Pozdrawiam

Gość gość
Dziękuje za nawiązanie do mojego tematu :) Tourmedica współpracuje z trzema wspomnianymi przeze mnie klinikami i podobno każda robi ten zabieg w hd (czyli 4D). Różnie jest to kształtowanie sylwetki nazywane. Dostałem ceny zabiegu w każdej z tych klinik i kriocentrum jest najtańsza opcja, niewiele drożej w ars estetica i już +25% w mandala gdzie jest samir ibrahim będący podobno specjalistą tego rodzaju liposukcji. Pozdrowienia dla wszystkich i proszę o dalsze opinie. Dzięki wielkie :)

Gość JoannaMika
Ja polecam Kriocentrum, bo znam od wielu lat. Liposukcję robiłam rok temu w maju i był to właśnie Vaser HD. Zabieg wykonywał dr. Marek Batijewski. Jedno ale na które zwróć uwagę, to że jeśli chcesz zrobić brzuch, to zostało mało czasu do wakacji i im szybciej, to lepszy efekt właśnie na wakacje. Pierwsze efekty są od razu, ale masz też delikatną opuchliznę po zabiegu i musi się też skóra obkurczyć, a na to potrzeba trochę czasu. Faktycznie jest efekt HD, czyli po kilku tygodniach u mnie było już widać mięśnie na brzuchu. Sama klinika super !! Lekarz również bardzo dobry i odpowiada na pytania, również po zabiegu !! Polecam

Gość ikgość
klinika kriocentrum józefów Podczas zabiegu karboksyterapii skóry głowy dostalam ataku podobnego do padaczki.. straciłam kontrolę nad wlasnym cialem wedzialam ze mnie trzesie ale nie moglam przestac... wezwano karetkę i zabrano mnie do szpitala. Lekarz z kliniki powiedzial ze absolutnie nie było błędu kosmetologa... kobiety ktora mi to robila. - powiedzial ze na pewno mam padaczkę i powinnam się zbadac pod tym kątem... nigdy padaczki nie mialam i nie mam. mialam wczesniej i pózniej robione takie zabiegi i sytuacjia się nie powtórzyla. podejrzewam ze osoba robiąca zabieg popełnial blad. nawet mnie nie przeproszono za bląd bo do tego nie chciana się przyznać... to było przykre bo chodzilam tam wczesnej tylko do kogoś inneg... wszystko fajnie jak się nic nie dzieje . juz nie mówie ze nie odbyla się przez to moja rozmowa o prace... głównie chodzi o nastawiene lekarza który upierał się ze z ich strony nie popełniono błędu..

Gość Kriocentrum
Szanowna Pani, doskonale pamiętam ten niefortunny przypadek z przed dwóch lat, opisywany przez Panią w poście. Oczywiście na podstawie jednego przypadku nie można stwierdzić napadu padaczki, jednak objawy jakie Pani wówczas prezentowała mogły to sugerować. Pozostaje nam się jedynie cieszyć, że był to epizod jednorazowy. Większość zabiegów wykonywanych w naszym ośrodku ma charakter inwazyjny, również te wykonywane przez kosmetologów, nastawione są na wywołanie silniejszego efektu niż proste zabiegi kosmetyczne. Możemy wykonywać właśnie takie zbiegi, dzięki zapleczu lekarskiemu oraz bazie sprzętowej, z defibrylatorem i respiratorem włącznie. Niezwykle rzadkie przypadki, tego lub podobnego kalibru, jakie miały miejsce u Pani, w pewnym sensie wpisane są w każdy rodzaj zabiegu. O tym czy one wystąpią, decyduje cały szereg czynników, nie tylko wykonanie zabiegu, ale również również dyspozycja pacjenta, jego nastawienie, zmęczenie, poziom glikemii oraz inne czynniki jak choćby ciśnienie atmosferyczne, temperatura. W tym konkretnym przypadku ważne było zabezpieczenie Pani dobrostanu i bezpieczeństwa, stała opieki lekarska i pielęgniarska, wydaje się być to ważne w tej historii. Jeden z profesorów medycyny powiedział, że każdy – „nawet fryzjer mam niepowodzenia i komplikacje” trzeba jedynie umieć sobie z nimi radzić. Co do przeprosin, oczywiście jest nam bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji, jednak w naszej ocenie zabieg przeprowadzała osoba mająca odpowiednie kwalifikacje i doświadczenie , w sposób nie odbiegający od standardu. Nie mniej jednak szanujemy Pani stanowisko jak również prawo do własnej opinii. Z wyrazami szacunku właściciele NZOZ Kriocentrum

Gość ewelaa85
Witam Czy któraś z was kobitki robiła w tej klinice laserowe obkurczanie pochwy? cena jest kusząca ale czy sa efekty? prosze o odpowiedz zanim sie zdecyduje :D

Bałam się usuwać żylaki "ale" w Szpitalu JOLLY MED Warszawa ul. Lelechowska 5 są usuwane żylaki nowoczesną metodą laserową. Zdecydowałam się na tę operację, mimo że miałam obawy, bo p. Dr kwalifikujący do operacji miał rutynowe podejście do pacjenta. Personel niemiły. Zapłakałam, gdy okazało się po operacji, że główna żyła operowanej nogi nie jest zamknięta (zrobiłam USG). Źle zoperowana. Poprawki nie dokonano. Udałam się do kliniki, którą sławią dobre opinie, do Kriocentrum w Józefowie. Pan Dr M. Batijewski objął mnie serdeczną opieką lekarską. Zaufałam, doznałam przekonania o powodzeniu leczenia, a stres mnie opuścił. Jest tu bardzo miły personel. W w/w klinice mam zoperowane obie nogi. Jestem bardzo zadowolona z efektów operacji z tym, że jedną nogę operowaną po raz drugi - to poprawka po JOLLY MED. Pragnę tylko podziękować Panu Doktorowi M. Batijewskiemu za wszystko. Dziękuję Panie Doktorze. Wdzięczna pacjętka z okolic Ostrołęki 25.01.2018 r.

Gość AndrzejW
Ja korzystałem z usług Kriocentrum w styczniu tego roku. Byłem u nich na zabiegu usuwania żylaków w obu nogach. Mogę jedynie potwierdzić opinię innych, że jest to bardzo dobra klinika, w której pracują dobrzy specjaliści. Pozdrawiam

Gość gość
Mam pytanie czy ktoś już robił zabieg odbudowy chsząstki stawowej komórkami macierzystymi. Jak tak to proszę o opinię w tej sprawie. Dziękuję

Gość Katarzyna Z
To i ja zostawię swoje 5gr. Miałam liposukcję brzucha w klinice Kriocentrum i jestem bardzo zadowolona z przebiegu zabiegu, jak i uzyskanego efektu. Liposukcję wykonał dr Batijewski. Polecam i pozdrawiam

Gość gość

Swietni fachowcy i sympatyczni. Szkoda tylko, że w Polsce brak refundacji niektórych zabiegów takich jak np. mniej inwazyjna metoda usuwania hemoroidow. Prywatnie dosć drogo, a dodatkowo lubią rozdzielać zabiegi na kilka wizyt, bo  wówczas mają większy zarobek...