Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModliszkaPL

Uchwała o odbieraniu dzieci przez pracowników socjalnych

Polecane posty

Gość wrotka frotka
widzę, że rozmowa się rozwinęła:) martucha i liwiana pozdrawiam🌼 falea głupoty ludzkiej to się każdy boi a konowały trafiają się wszędzie-ile było przypadków błędów w sztuce lekarskiej? ilu ludzi przez to cierpi? nie mierz wszystkich jedną miarą. boi się ten kto ma sie czego bać. ja jakoś też śpie spokojnie. mam dziwne uczucie, ze najbardziej krzyczą Ci co widocznie maja coś na sumieniu...

No to też ja się nie boję :) A głupota w naszym kraju niestety jest wszechobecna, przekonuję się o tym coraz częściej niestety.

Gość liwiana
Przepraszam ale nie mam się czego obawiać, dzieci są najedzone, czyste w domu mam posprzątane, do szkoły chodzą. W życiu nie miałam kontaktu z opieką społeczną, nikt się moją rodziną nie interesował. Chodzę na wywiadówki do szkoły dzieci mam kontakt z nauczycielami. Sorry ale czego mam się bać, WILKA ZŁEGO.

Gość wrotka frotka
falea no właśnie, głupota jest wszędzie i czlowiek musiałby się zamknąć na 4 spusty żeby nie mieć z nią do czynienia:p pamiętaj, ze ta ustawa może nie jednemu dziecku uratować życie...

Gość liwiana
To niech za morderstwo nie wsadzają do aresztu tymczasowe bo póki nie udowodni się komuś winy to jest nie winny :(

Gość nanananna
up