Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groźnie wyglądająca dama

lwia zmarszczka i porażka

Polecane posty

Gość gość
To może podpowiecie czy ktoś zna tą Klinikę http://www.aestheticmed.com.pl/plChciałabym zrobić botoxem lwią zmarszczkę, Patrzyłam na stronach innych gabinetów ale tam właśnie często jest podane od do i bez konsultacji nie da się sprawdzić. Zna ktoś ten gabinet?

Gość gość
Dla mnie jedną z alternatyw dla botoksu jest mezoterapia mikroigłowa z DMAE raz na 2-3 miesiace oraz stosowanie kremów z XEP18. Najbardziej pasuje mi serum - początkowo czułam taki "beton" na czole Serum rzeczywiście działa. Po za tym stosuję relaksację zmarszczek. Tutaj fajny filmik https://www.youtube.com/watch?v=C7MnSek1Pz0

Gość gość
Hej dziewczyny. Mam pytanie, mam lwia zmarszczke pobiewaz posiadam tik polegajacy na marszczeniu czola. Robilam uwaga juz botox niestety bez efektu wiec po 2tyg dodalam kwas, niesetty bez efektu. Nie mialam mozliwosci zareklamowac tego w klinuce wiec u siebie na miejscu rowniez lekarka po 3miesiacach wstrzyknela mi.botox. naprawde Pani doktor z polecenia. Mialam wstrzykbiety tydzien temu I nic. Opuchlizna delikatniutka byla I bylo bawet nawet a kiedy zeszla to wygladam jak przed zabiegami. Wydalam juz ok ,2500 zl na to a wygladam jakbym nic nie robila. Mam dola. Co moge jezzcze sprobowac? Powodem zapewne jest to marszczenie czola ale botoks trzyma te miesnie bo widze ale miedzy oczami mam duzo skory I tam ta zmarszczka wylazi nie wiem dlaczego skoro czolo sie nie marszczy. Nie moge zyc z ta zmarszczka. Pomocy!!!!!

Gość ethnica
Hej, mam pytanie, w najbliższy wtorek, 28 lutego mam rezonans głowy (siostra ma malformację naczyniową, więc to profilaktycznie), a na czwartek, 2 marca, mam umówioną wizytę na zabieg wstrzykiwania botoksu w lwią zmarszczkę. Czy jedno drugiemu nie przeszkadza? Na wizytę czekam już od 3 miesięcy, więc bardzo nie chcę jej przekładać :/

Gość gość
Bezoperacyjnie? Przecież na lwią wystarczy botoks, to zastrzyk, nie operacja. Sama zrobiłam, nie żałuje. Nawet moje koleżanki, wojujące przeciwniczki botoksu i medycyny, nagle po 35 ruszyły do mojej lekarki z MTTEstetica w Krakowie.

Gość renata44
Między brwiami miałam bardzo nieładną zmarszczkę, to się nazywa fachowo lwia zmarszczka. Bardzo dobrze podziałał na nią botox. Powiem szczerze, że bałam się, że wyjdzie sztucznie, ale efekt jest bardzo delikatny i naturalny. Zabieg robiła dr Agnieszka Ledniowska. Polecam tę osobę, jest uprzejma, dokładna i też wszystko tłumaczy, mogłam o każdy szczegół dopytać.

Gość gość
Na lwią zmarszczkę są dwie metody: botox albo wypełnienie kwasem. Ja polecam wypełnienie kwasem www.techderm.pl . Kwas ma taką zaletę, że nie ogranicza mimiki więc efekt w praktyce wygląda naturalniej. Jeśli komuś to nie przeszkadza to botox jest też rzeczywiście dobrym rozwiązaniem. Należy tylko upewnić się, że taki zabieg wykonujemy w profesjonalnym gabinecie z doświadczeniem.

Dziewczyny, wcale nie musicie sobie robić jakiegoś botoksu czy kwasu! Naprawdę istnieją inne, skuteczne sposoby : ) np. usuwanie zmarszczek laserem. Sama byłam na takim zabiegu i po moich zmarszczkach nie ma już śladu. : )

Gość gość
To prawda zgadzam się z Marina :) Nie poszłabym nigdy w życiu na żaden botoks ani kwas za to byłam na zabiegu Surgen w Clinice Cosmetologice w Gdańsku i jestem bardzo zadowolona, bo kwas hialuronowy sam się wytwarza dzięki fali radiowej i prądowi galwanicznemu. Teraz mam ujędrnioną skórę i wygładzoną i nie musiałam sobie nic wstrzykiwać :)

Gość gość
Na lwią zmarszczkę botoks będzie super. Mity z nim związane wynikają z niewiedzy, mnóstwo bzdur w internecie, no i niestety nieprofesjonalna aplikacja i potem "zrobione" celebrytki, które źle wyglądają. A botox może wyglądać subtelnie, naturalnie i świetnie zdawać egzamin właśnie m.in. w przypadku lwiej zmarszczki. Ja polecam dra Migałę z Kliniki Sfera http://www.klinikasfera.pl/botox.

Gość gość
Marina - a bolesny jest ten zabieg?? Bo ja się boje tylko tego ze bedzie polało albo nie wiem, taki laser mnie jakoś porazi... Chociaż ta Clinica Cosmetologica ma dobre opinie w Trójmieście....

Gość lemoniada55
Jeszcze nie byłam na zabiegu żadnym, odwlekam to jak mogę, nie wiem jakiś dziwny strach jest. Tylko, że na razie żadne kremy nie działają, czekam jeszcze na wypróbowanie jednego Buatic, bo podobno jest skuteczny.

Gość tortolka
Dajcie sobie spokój z tymi kremami. Jasne,że kremy na twarz w dużym stopniu pomagaja w nawilżeniu i są dobre ale na lwią zmarszczke ni pomogą poniewaz robi się ona od narmiernej mimiki w tym miejscu. Kremy nie sprawią,że przestaniemy się marszczyć.... O wiele lepszą opcją będzie tutaj zastosowanie botoksu. Botoks paraliżuje mięsnie, dzieki temu nie marsczycie się i lwia zmarszczka się nie pogłębia. Na dzień dzisiejszy jest to najlepszy sposób ! http://babskirytm.pl/botoks-na-zmarszczki-czy-warto-z-niego-skorzystac/ Poczytajcie sobie o zabiegu tutaj

Gość gość
Moim zdaniem na lwią zmarszczkę dobrze robić botox, ale u sprawdzonego lekarza. Ja chodzę do pana dra Migały w Klinice Sfera http://www.klinikasfera.pl/botox i efekt jest naprawdę wspaniały :)

Gość gość
Trzeba się z tym pogodzić i już, starości się nie zatrzyma.

Gość Wiktoria_1987

No ja się trochę botoksu boję i spróbowałam ten buatic i powiem że efekty widać już niewielkie po tygodniu.

Gość Wanda

ja mam mimikę bardzo rozbudowaną i niestety mimo młodego jeszcze wieku lwia zmarszczka jest u mnie bardzo widoczna. Słyszałam, że ponoć w Klinice Krajewski mają dużo różnych metod na pozbycie się tego np. botoks czy różne lasery. Ktoś był może?

Gość georgina

no ja akurat takich doświadczeń nie mam, robiłam tylko laser na blizny po trądziku za młodu w klinice u dr Krajewskiego. Mogę powiedieć tyle że klinika przyjemna i secjaliści się znają na tym co robią, także próbuj:) 

Gość Lena49

Też mialam taką "przypadłość" i botoks sprawdził się idealnie. Wiem, że niektóre kobiety mają obawy co do tego zabiegu, ale wystarczy znaleźć dobrego lekarza i będzie Ok. U mnie była to doktor Noszczyk z Melitusa w Wawie. Bardzo miła, spokojna, cierpliwa, a przede wszystkim doswiadczona i dbajaca o dobro pacjenta. Od razu mialam poczucie, ze nie zrobi mi krzywdy, tylko odmlodzi twarz w subtelny sposob. :)

Gość Magda-M

mi na lwia zmarszczkę pomogła medycyna estetyczna i zabieg Pelleve poprawiałam tym sposobem też owal twarzy. i jestem zadowolona, robiłam w klinice LaPerla, mają tam super podejście ❤️  nawet znajoma mnie ostatnio pytala co stosuje, ze mam taka ladną twarz wiec też jej poleciłam 🙂