Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bya cilestowa

objawy ciazy? Czy reakcja organizmu po przerwaniu brania tab?

Polecane posty

bya cilestowa ja się też fatalnie czuje podbrzusze mnie strasznie boli, wieczorem to brzuch czuję wydęty, jak wstaje to mnie bolą jajniki, oddycham głęboko to też mnie taki skurcz łapie... Ale ogólnie to nie mdli mnie tylko dziś rano w sklepie jak za długo chodziłam a jeszcze byłam głodna to mi się słabo robiło ale jak wyszłam to ok, więc na samopoczucie nie narzekam bo jest ok oby tak dalej :D tylko ten brzuch... Idę we wtorek na 17 do doktora :) Już się nie umie doczekać! No a ty też za nie długo testujesz :)

a mnie właśnie teraz po kąpieli wziął ból brzucha, :(( narzeczony stwierdził że test to formalność, a ja jednak pewna nie jestem...:( No a Ty ciążowa już jesteś, to nie narzekaj:P teraz 3 miesiące najgorsze, a później, już tylko radosne oczekiwanie i później to już w ogóle fajnie:) hehe, no ale musisz się trzymać:) Pozdrawiam, i dasz radę maramaj, w końcu na to oczekiwałaś a ja będę Cie wspierała na pewno:) Pozdrawiam!

A mnie nic nie boli :O jak reką odjął... może te bóle były tylko oznaką owulacji... zobaczymy za 1,5 tygodnia mam mieć okres.

No możliwe że to owulacja chyba że się coś dzieje tam na dole :D Mnie dziś nic nie boli aż się ucieszyłam jak wstałam bo pierwszy dzień bez bólów brzucha. W nocy latałam ciągle siku i strasznie głodna byłam, a o 23 to jeszcze zjadłam trochę bułki :p

witam Was dziewczyny! Jutro rano się testuję kupiłam już test.... Dziś mam bardzo podły dzień od rana mnie wszystko boli, podbrzusza od południa też:( A najgorszy to jest mój dzisiejszy humor, mam dosyć kiepskie problemy rodzinne, więc dziś u Bratowej musiałam się wypłakać, bo już nie dawałam rady, więc jakaś przygnębiona jestem.... A Ty jak?:)

Ohh... nie martw się wszystko będzie dobrze, głowa do góry :) Jestem ciekawa twojego wyniku testu bo miałyśmy chyba wszystkie te same objawy. Ja się tak właśnie zastanawiam nad moimi piersiami bo mnie nic nie bolą, jedynie to sutki wrażliwe, ale każda kobieta jest inna więc mnie mogą później boleć ;) Ja się dziś wyjątkowo dobrze czuję, oby więcej takich dni. Nic mnie nie boli, nie kuje, samopoczucie też dobre :) wczoraj jakoś się wszystkim przejmowałam, ale dziś pełna optymizmu. I teraz czekam na doktora z niecierpliwością tak jak czekałam na test :)

Ja dziś się naprawdę czuje rewelacyjnie :) dawno nie miałam takiego przypływu energii. Nie martw się bay cilestowa wszystko się ułoży i też przyjdzie taki dzień jak ja mam dziś i tego ci życzę :)

Gość co powiecie na takie objawy???
hello ja się czuję średnio-bolą mnie plecy i podbrzusze i jeszcze te wzdecia;( mam mega PMS ;) jutro albo w niedzielę mam dostać okres;) pozdrawiam serdecznie i głowy do góry;)

Witam, także jestem zszokowana moim wynikiem zrobiłam test płytkowy, innego w aptece nie było o 6:30 żeby było przed pracą narzeczonego. I wiecie że wyszedł mi negatywny a jestem w 34 dniu cyklu;O Powiem szczerze to się cieszę bo wolałabym mieć dziecko później, ale jakoś byłam pewna że wyjdzie pozytywny, i nie wiem czy to wadliwy test, powtórzę chyba jutro. A samopoczucie też nieźle dziś, no ale nie ma żadnej drugiej kreseczki nawet bardzo niewidocznej, nie ma nic.... Hmmmm, jakoś nie mogę w to uwierzyć:P

Zaskoczył mnie twój negatywny wynik, kurcze ja też myślałam że będzie pozytywny bo mamy te same dolegliwości chociaż ja od 2 dni czuję się rewelacyjnie :) Tylko że mogę cały dzień nic nie jeść bo nie mam ochoty a w nocy to z kuchni bym mogła nie wyjść :p No nic to czekamy dalej na twój wynik albo okres...

właśnie dlatego ja też byłam zaskoczona tym wynikiem, bo objawy były podobne.... Nie wiem co myśleć teraz....

Ja tez mialam takie objawy "ciazowe": bole podbrzusza, bol glowy, ciagle mdlosci... zrobilam test i wyszedl negatywny... powtorze go jeszcze po weekendzie. Moim zdaniem sa to te ujemny skutki odstawienia tabletek, jajniki budza sie do zycia po tak dlugim uspieniu i dlatego tak przygotowuja sie do dni plodnych i jajeczowanie jest takie bolesne :)

Gość copowiecie na takie objawy???
Witaski;) dostałam dziś okres,ehh... obiecałam sobie,że już nie będe się napalać i czekać objawy;) buziaki

Gość Pocieszycielka
Dziewczyny, nie martwcie sie, po tabletkach czesto miesiaczka sie rozregulowuje.Czasem jednak organizm potrzebuje troche czasu, aby zacząc funkcjonowac normalnie. Mi to zajęło parę miesięcy, a mojej koleżance identycznie jak jej mamie, za każdym razem 6 mies. po zakonczeniu tabletek. Moze to nawet lepiej, niech Wasz organizm dojdzie do siebie, a tymczasem bierzcie kwas foliowy, 3 mam kciuki za dalsze starania.

No to wychodzi na to że tylko ja zaciążyłam. A ja jestem dziś strasznie słaba, zaczynam odczuwać zgagę, lekkie zawroty głowy ehh... chyba zaczyna się okres mdłości :/ No i też zaczęłam odczuwać ból w piersiach. Nie umie się doczekać doktora, tak bym już chciała zobaczyć dzidzie na monitorze :) Mój synuś mnie dziś poinformował że chce siostrzyczkę :D a nie mówiliśmy mu nic o dziecku, po doktorze wszystkich poinformujemy. Pozdrawiam was dziewczyny i nie załamujcie się, zaczynacie nowy cykl i nowe szanse :)

Gość co powiedziecie na takie objaw
dziękuję za pocieszenie;) bye cilestowa-hihi, widzę,że jedziemy na tym samym wózku z ciocią;) ja biorę feminatal metafolin-miesięcznie wychodzi jak tabletyki anty. Jednak mają lepszy skład od samego folika. Bo oprócz kwasu foliowego i innych witamin zawierają jod;) Co do tabletek-w ciągu całego swojego zycia wzięłam tylko 1 opakowanie harmonetu, ale źle się po nich czułam i nie brałam już nigdy żadnych anty;)

Ja na razie biorę kwas foliowy i właśnie się zastanawiam czy to wystarczy, ale myślę że jutro się wszystkiego dowiem :)

Gość ola27ll
zaszlam w ciaze miesiac po odstawieniu tabletek ,teraz tylko czekam na porod -powodzenia dziewczyny!

nooo ja też w to wierzę;) Powiem szczerze natura wie co robi, w moim przypadku żyję ciągle w stresie, no i jeszcze pracuję na nocne zmiany-w tym miesiącu już drugi raz mam 5 nocek-od dziś zaczynam. Jeszcze to jeźdżenie samochodem po nocach-nie dosyć,że się boje samego jeżdżenia i unikam tego jak ognia, to stres z tym zwiazany na pewno dobrze nie robi mojej psychice i jajnikom;) A wiecie co mam do Was pytanie, czy nawet jak się jest zdrową (cykl oki, badania gieniowe też) to mam trochę więcej owłosienia. Zawsze tak było. Nie wiem iść z tym do lekarza??

Moja mama też ma więcej owłosienia ( lekki zarost jakieś włoski itd ) i to jest sprawa hormonów chyba, więc mogłabyś powiedzieć swojemu lekarzowi i może skieruje cię na badania ( moja mama tak miała ). Nie wiem dokładnie jak z tym jest bo na szczęście mnie to nie dotyczy.

I co wątek padł??? ja go podnoszę;) Sama nie pisałam, bo ciągle pracowałam i spałam na zmianę. Znów zaczęliśmy starania: nowy cykl zaczął mi się 21 marca, kochaliśmy się 28 (sluz płodny-konsystencja białka), 30 i dziś rano. Dziś mam owulację, bardzo kłuło mnie w okolicy jajników i mnie wzdeło;)hihi nie napalam się jak ostatnio, czekam na okres lub jego brak;) A co u Was???

Ja mam okres, tzn koniec bo dostalam 30. marca, trwal 4 dni, dlatego tez wczoraj kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia. Myslicie, ze zajscie w ciaze jest mozliwe, zaraz po okresie (jego koncu) ...?

Hej dziewczyny :) Mnie dopadły straszne mdłości, wszystkie rady wypróbowałam jeśli coś mi pomoże to na chwilę i dalej się męczę. Mam 7 tydz ciąży więc pewnie jeszcze potrwają trochę mdłości :/ eh.. a ja już nie daje rady. Pozdrawiam i powodzenia życzę

Gość gość Anna
Mam pytanie przerwalam zastrzyki i wlozylam implant lekarz mówił iż od zastrzyków jest około 3tyg jeśli chodzi o zabezpiecznie zrobiłam po dwóch mam implant w ręce ale urosły mi piersi i mam spuchniety brzuch okresu nie miała od roku wiec co sie może dziać ! Pomocy !