Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ofiara flirtu

Ofiara losu? flirtu?

Polecane posty

Go艣膰 ofiara flirtu

W pracy pozna艂em dziewczyn臋, kt贸ra od kilku lat by艂a zwi膮zana ze starszym, 偶onatym m臋偶czyzn膮. Dziwny to by艂 tr贸jk膮t, bo oni wcale nie ukrywali swojego zwi膮zku. Wr臋cz przeciwnie, by艂o w nim co艣 demonstracyjnego. Kole偶anka by艂a super, jej zwi膮zek nie tylko wg mnie "do dupy". Mi臋dzy ni膮 i mn膮 nawi膮za艂a si臋 ni膰 sympatii, z czasem coraz silniejsza i pewnego dnia zda艂em sobie spraw臋, 偶e zakocha艂em si臋. Czy moja sytuacja by艂a beznadziejna? Nie uwa偶a艂em tak. Przecie偶 jej zwi膮zek by艂 (nie tylko wg mnie) jaki艣 taki pojebany, bez perspektyw. Wydawa艂o mi si臋, 偶e mog臋 j膮 zawr贸ci膰 z tej drogi donik膮d. Zacz膮艂em j膮 delikatnie adorowa膰 i po pewnym czasie dostrzeg艂em w jej zachowaniu symptomy zmian w postrzeganiu mnie. Co艣 zacz臋艂o kie艂kowa膰. Odm贸wi艂a, kiedy zaproponowa艂em jej wsp贸lny wypad na koncert fajnej kapeli, ale niewiele p贸藕niej przyj臋艂a moje zaproszenie do kina. I do knajpy... Zrewan偶owa艂a si臋 zaproszeniem mnie do teatru czy wsp贸ln膮 wizyt膮 u jej przyjaci贸艂ki. Jakie艣 przytulania, pieszczoty, poca艂unki.... Wszystko rozwija艂o si臋 wg mojego scenariusza. I trwa艂o to wszystko ponad rok. Poznawa艂em j膮 coraz lepiej i nabiera艂em przekonania, 偶e to jest ta, taka na ca艂e 偶ycie. Mia艂em co prawda 艣wiadomo艣膰, 偶e nie odci臋艂a si臋 jeszcze od tamtego faceta, ale przecie偶 by艂a to tylko kwestia czasu. Kr贸tkiego ju偶 czasu. Kiedy w jej relacjach z tamtym go艣ciem pojawi艂y si臋 pierwsze powa偶ne wstrz膮sy, usun膮艂em si臋 na bok. Jak przypuszcza艂em te wstrz膮sy przesz艂y w trz臋sienie ziemi. Czeka艂em na spok贸j po burzy.... I doczeka艂em si臋... Du偶o musi si臋 zdarzy膰, aby wszystko zosta艂o po staremu.....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale pierdola
nie nauczyli cie nie zadawac sie z kurwami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja uwa偶am tak
Widocznie mia艂 grubszy portfel.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chlopek roztropek
Jak zamiast bzykanka by艂y buziaczki to tak musia艂o si臋 sko艅czy膰. Pieprzony prawiczek. Normalne dziewczyny nie zadawaj膮 sie z takimi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajnie tutaj jest
Odebra艂a Twoje zachowanie jako zabaw臋. W decyduj膮cym momencie odsun膮艂e艣 si臋, ona odebra艂a to jako 偶e wzi膮艂e艣 nogi za pas i wr贸ci艂a do tamtego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chlopek roztropek
Ty na pewno jeste艣 facetem. Masz juaja? Kopnij w dup臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzisiaj 艣wieci s艂o艅ce
Jak przypuszcza艂em te wstrz膮sy przesz艂y w trz臋sienie ziemi. Czeka艂em na spok贸j po burzy.... I doczeka艂em si臋... Du偶o musi si臋 zdarzy膰, aby wszystko zosta艂o po staremu... tak naprawd臋 to co si臋 sta艂o? Olala Ci臋 czy tamtego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
fajnie tutaj jest - "Odebra艂a Twoje zachowanie jako zabaw臋." Ja odebra艂em jej zachowanie w艂a艣nie jako flirtowanie ze mn膮. "W decyduj膮cym momencie odsun膮艂e艣 si臋" - tak, bo to by艂 decyduj膮cy moment (tak my艣la艂em) dla ich zwi膮zku a nie dla naszego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
dzisiaj 艣wieci s艂o艅ce, "tak naprawd臋 to co si臋 sta艂o? Olala Ci臋 czy tamtego?" Liczy艂em, 偶e zako艅czy zwi膮zek z tamtym go艣ciem. Nic takiego si臋 nie sta艂o. Niestety mnie te偶 nie ola艂a....

Udost臋pnij ten post

wydaje mi sie 偶e ona nie jest pewna twojej osoby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
fajnie tutaj jest, "Odebra艂a Twoje zachowanie jako zabaw臋." - by膰 mo偶e masz racj臋. Ale... By艂a m膮dr膮 i dowcipn膮 osob膮. Jak膮 mia艂a opini臋 w艣r贸d przewa偶aj膮cej liczby os贸b, kt贸re j膮 troch臋 zna艂y mo偶ecie si臋 domy艣la膰. Zwi膮zek z du偶o starszym, w dodatku 偶onatym facetem, takim "na stanowisku". Dla wielu z nich by艂a poprostu dziwk膮. W kuluarach kr膮偶y艂y wi臋c ploty, 偶e dawa艂a dupy na lewo i prawo. Ploty te szerzy艂y osoby, kt贸re by艂y od niej g艂upsze i wyprzedzane przez ni膮 w awansach zawodowych wylewa艂y sw贸j jad. Pracowa艂em z ni膮 w tym samym dziale firmy i nie mia艂em cienia w膮tpliwo艣ci, 偶e absolutnie zas艂u偶y艂a sobie na swoj膮 pozycj臋 w firmie. Dzi臋ki r贸偶nym "zyczliwym" zna艂a opini臋 na sw贸j temat i sp艂ywa艂o to po niej. Moja, jak to nazwa艂em wcze艣niej, delikatna adoracja wynika艂a z tego, 偶e nie chcia艂em zosta膰 odebrany przez ni膮 jako jeden z tych co to wierzy tym pluj膮cym i chce "te偶 sobie bzykn膮膰". Chcia艂em j膮 lepiej pozna膰 ale i da膰 si臋 pozna膰 zanim z艂o偶臋 jakie艣 deklaracje. Z racji tego, 偶e pracowali艣my blisko siebie by艂em cz臋stym, mimowolnym 艣wiadkiem jej rozm贸w z tamtym go艣ciem. Wiedzia艂em o niej du偶o wi臋cej ni偶 pozostali (za wyj膮tkiem dw贸ch jej "firmowych" przyjaci贸艂ek). Nie wydawa艂o mi si臋, 偶e te nasze zacie艣niaj膮ce si臋 kontakty wynika艂y z tego, 偶e mog艂a odebra膰 moj膮 adoracj臋 jako zabaw臋 z ni膮, i 偶e podj臋艂a jak膮艣 ze mn膮 gr臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raz kojarzona
nie rozumiem... to w czym jest problem? jest jaki艣 problem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
fajnie tutaj jest, "W decyduj膮cym momencie odsun膮艂e艣 si臋, ona odebra艂a to jako 偶e wzi膮艂e艣 nogi za pas". Kilka s艂贸w wyja艣nienia. Przez ponad rok mia艂em pe艂n膮 艣wiadomo艣膰 tego, 偶e jej relacje z tamtym go艣ciem nie zmieni艂y si臋. R贸wnocze艣nie jej odnoszenie si臋 do mnie utwierdza艂o mnie w przekonaniu, 偶e nie jestem jej oboj臋tny. Zdawa艂em sobie spraw臋, 偶e jest na rozdro偶u. To ona musia艂a podj膮膰 decyzj臋, czy chce spr贸bowa膰 by膰 ze mn膮, czy pozosta膰 z tamtym. Ka偶da z tych opcji wymaga艂a chirurgicznego ci臋cia. Kiedy zacz臋艂o si臋 to co nazwa艂em pierwszymi powa偶nymi wstrz膮sami, usun膮艂em si臋. Ta bardzo opanowana dziewczyna sta艂a si臋 kt贸rego艣 dnia bardzo nerwowa. Rozmowy z tamtym go艣ciem zacz臋艂y si臋 robi膰 z dnia na dzie艅 ostrzejsze. Nigdy wcze艣niej nic takiego si臋 nie zdarzy艂o. Ucieka艂em jak najdalej kiedy tylko zorientowa艂em si臋, 偶e odbiera telefon od niego. Nie proponowa艂em 偶adnych spotka艅, czeka艂em a偶 przetnie tamte wi臋zy. Mia艂em 艣wiadomo艣膰, 偶e po kilkuletnim zwi膮zku (udanym?) nie odb臋dzie to si臋 tak z dnia na dzie艅. Czy pope艂ni艂em b艂膮d?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
raz kojarzona, "w czym jest problem?" Kocham dziewczyn臋, kt贸ra jest z innym facetem r贸wnocze艣nie flirtuj膮c ze mn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak pope艂ni艂e艣 b艂膮d
bo za wcze艣nie si臋 odsun膮艂e艣!!!!! gdyby艣 pozosta艂 i nie usun膮艂 si臋 ona wiedzia艂aby 偶e ma wyb贸r., 偶e mo偶e do Ciebie przyj艣膰, a tak, pomyslala, 偶e zabawi艂e艣 si臋 i masz to w nosie, gdy by艂a sielanka by艂e艣, gdy zacz臋艂y si臋 k艂opoty ucik艂e艣, wi臋c do kogo mog艂a przyj艣膰?!! A ja mysl臋, 偶e Ty si臋 odsun膮艂e艣 bo ba艂e艣 sie pora偶ki, dobrze Ci tak cykorze! O kobiet臋 si臋 walczy!!

Udost臋pnij ten post

desperaci nie pope艂niaj膮 b艂臋d贸w, z tego powodu, 偶e sami s膮 b艂臋dem....by艂a zwi膮zana ze starszym, 偶onatym m臋zczyzn膮....czy ty cz艂owieku na g艂ow臋, 偶e艣 upad艂, czy penis wzi膮艂 przewag臋, nad rozumem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
fajnie tutaj jest, "i wr贸ci艂a do tamtego". Ona nigdy od niego nie odesz艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
tak pope艂ni艂e艣 b艂膮d, "gdyby艣 pozosta艂 i nie usun膮艂 si臋 ona wiedzia艂aby 偶e ma wyb贸r". Ta moja, jak to nazywacie "ucieczka" (tych kilka dni) to by艂o nie wpieprzanie si臋 w ich rozliczenia. Nie zwierza艂a mi si臋 przecie偶 nigdy wcze艣niej ze swoich relacji z tamtym go艣ciem. Czy偶 mia艂em j膮 trzyma膰 za r臋k臋 i przytula膰 kiedy (tak mi si臋 wydawa艂o) rozlicza艂a si臋 z nim? "ona wiedzia艂aby 偶e ma wyb贸r" - przecie偶 chyba ju偶 tego wyboru dokona艂a: "nie chc臋 ju偶 by膰 d艂u偶ej z tamtym facetem".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
tak pope艂ni艂e艣 b艂膮d, "O kobiet臋 si臋 walczy!!" Ty mi ka偶esz walczy膰 za kobiet臋; z jej aktualnym facetem aby sta艂 si臋 jej by艂ym.

Udost臋pnij ten post

olej to bo to masakra jaka艣. Nie widzisz 偶e sytuacja cie przerasta?! Po co komplikujesz sobie zycie?! :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
tak pope艂ni艂e艣 b艂膮d, "mysl臋, 偶e Ty si臋 odsun膮艂e艣 bo ba艂e艣 sie pora偶ki". Ale偶 ja ponosi艂em tak膮 pora偶k臋 ponad rok czasu. Przecie偶 dawa艂a mi nadziej臋 ci膮gle b臋d膮c z tamtym facetem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
dzisiaj 艣wieci s艂o艅ce, - gdzie to s艂o艅ce bo u nas pochmurno! "to masakra jaka艣" - fakt "olej to" - 艂atwo powiedzie膰 "Nie widzisz 偶e sytuacja cie przerasta?!" - gdybym nie widzia艂 nie by艂oby mnie na tym forum "Po co komplikujesz sobie zycie?!" - brak odpowiedzi KOCHAM !!! A ona nie kopn臋艂a mnie w dup臋. Mo偶e......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
Mo偶e..... ona my艣li tak jak [tak pope艂ni艂e艣 b艂膮d]? "bo za wcze艣nie si臋 odsun膮艂e艣!!!!! gdyby艣 pozosta艂 i nie usun膮艂 si臋 ona wiedzia艂aby 偶e ma wyb贸r., 偶e mo偶e do Ciebie przyj艣膰, a tak, pomyslala, 偶e zabawi艂e艣 si臋 i masz to w nosie, gdy by艂a sielanka by艂e艣, gdy zacz臋艂y si臋 k艂opoty ucik艂e艣, wi臋c do kogo mog艂a przyj艣膰?!! A ja mysl臋, 偶e Ty si臋 odsun膮艂e艣 bo ba艂e艣 sie pora偶ki, dobrze Ci tak cykorze! O kobiet臋 si臋 walczy!!" Mo偶e tak w ramach walki ze swoim cykorstwem zapierdoli膰 tamtego go艣cia i ona ju偶 nie b臋dzie musia艂a dokonywa膰 wyboru??? WYB脫R NATURALNY.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swietnie sobie t艂umaczysz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swietnie sobie t艂umaczysz
wszystkie wpisy i porady zapytania tak w艂asciwie czego oczekujesz po nas ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
swietnie sobie t艂umaczysz, "tak w艂asciwie czego oczekujesz po nas ?". Odpowiedzi na pytanie czy to jest w naturze kobiet, 偶e nie widz膮 konieczno艣ci zako艅czenia jednego zwi膮zku dop贸ki nie uzyskaj膮 gwarancji, 偶e potencjalny nowy b臋dzie lepszy.

Udost臋pnij ten post

ten nick mam od tygodnia :) na Twoim miejscu postawi艂abym na rozmow臋 z ni膮, powiedz co my艣lisz i czujesz, okre艣l si臋 i wtedy bedziesz wiedzia艂 co ona zrobi, je艣li nadal bedzie z tamtym to sprawa jasna, je艣li jej zalezy na Tobie to odejdzie od tamtego, co nie b臋dzie 艂atwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
swietnie sobie t艂umaczysz, odebra艂em Ci臋 jako jedn膮 z tych os贸b, kt贸re chc膮 mi pom贸c. Brakowa艂o Ci jednoznacznego zdefiniowania przeze mnie moich oczekiwa艅 wobec os贸b takich jak Ty. Ponawiam wi臋c pytanie: Czy to jest w naturze kobiet, 偶e nie widz膮 konieczno艣ci zako艅czenia jednego zwi膮zku dop贸ki nie uzyskaj膮 gwarancji, 偶e potencjalny nowy b臋dzie lepszy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ihaaaaaaaaaaaa
biedaku wykorzystala cie wpadles w cos takieco sie nazywa Pulapka przyjaciela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara flirtu
dzisiaj 艣wieci s艂o艅ce, "ten nick mam od tygodnia" - u nas te偶 by艂o s艂onecznie! I nie mog臋 si臋 doczeka膰 kiedy to si臋 zn贸w stanie. Twoje s艂owa " je艣li jej zalezy na Tobie to odejdzie od tamtego, co nie b臋dzie 艂atwe" odbieram jak swoje. Piszesz te偶 pozornie oczywiste zdanie "je艣li nadal bedzie z tamtym to sprawa jasna". W czym jest problem? Jeste艣my ju偶 po pewnej rozmowie. Podobno jestem dla niej wa偶ny. Jak wa偶ny? Trudne do okre艣lenia. A tamten facet? Te偶 jest wa偶ny; tyle lat razem, tyle pi臋knych chwil, mi艂o艣膰, ale te偶 coraz wi臋ksze k艂opoty z akceptowaniem pewnych "mankament贸w" tego zwi膮zku. Moje wnioski: Nawet je偶eli jej na mnie zale偶y to odej艣cie od tamtego b臋dzie trudne, a wi臋c musi jeszcze potrwa膰 jej bycie z tamtym. Czy偶 wi臋c tak naturalnie brzmi膮ce w Twoich ustach s艂owa "je艣li nadal bedzie z tamtym to sprawa jasna" s膮 nadal takie oczywiste?

Udost臋pnij ten post