Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczescie25

grupa chcacych byc w ciazy:)

Polecane posty

Hej... brestova - wiem!! ale tak bardzo chciałam zaczac w kwietniu albo w maju chociasz:) mój D sie troszke rozczarował:( zocha120 - nastepnym razem napewno sie uda... może postaraj sie o tym nie myślec a samo przyjdzie:)

pani kara zapytam w aptece a jesli nie maja to czy mogla bys mi to kupic i wyslac? wplace pieniadze najpierw na Twoje konto podam adres i pozniej mi wyslesz jesli to nie klopot dla Ciebie :) to cos dla faceta tez chce na wszelki wypadek:):):)

kardashia oczywiscie sa duze szanse,ze to ciaza:) ale dlaczego nie zrobisz testu tylko tak sie stresujesz? najlepiej zrob bete wynik bedzie stu procentowy:) pozdrawiam

Gość kardashia
boje sie ,że znów się rozczaruje....Zawsze robiłam nadzieje sobie i partnerowi a potem jak kupiłam test sie okazywało,że jest negatywny. Może poprostu okres tak się spóźnia. ???

Gość kardashia
Może to,że piersi czasem tak bolą(ale nie mocno) lub takie uczucie w brzuchu to znak,że niedługo ten okres się pojawi. W końcu tyle już się spóźnia

nie to lepiej czekac niewiadomo na co?? zrob test i bedziesz pewna a tak to wiesz kazda z nas boji ssie wyniku testu i rozczarowania a jednak trzeba je robic wiec wiesz...

mozliwe ze tylko @ sie spoznia,ale jesli to nie ciaza to i tak sie rozczarujesz co za roznica czy teraz czy pozniej? a jesli to ciaza to im wczesniej wykryta tym lepiej:) bedzie sie mogla cieszyc juz od dzis:)

Gość kardashia
W sumie to macie racje ;) jutro z rana postaram się zrobic test jesli nie dostane jeszcze okresu do tej pory. Czasem testy są mylne i pokazują jedną kreskę nawet jak jest ciąża. Gdybym była w ciąży prawdopodobnie zaczynałby się już 2 miesiąc :) to chyba nie jest za wcześnie na wykrycie?

Gość kardashia
Wiecie może to trochę głupie ale wczoraj pisałam do wróżki hehe :p taki sms-owy czat. Zapytałam kiedy zajdę w ciąże to napisała mi,że w tym roku powinna pojawić się dobra nowina.A jak napisałam do drugiej to tez napisała,że w tym ale raczej pod koniec roku..... Nie wiem czy w to wierzyć ale dobrze by było gdyby nastąpiło to juz w tym roku ;)

Gość kardashia
Mam 23 lata

a wiec masz 23 lata i nie wiesz od kiedy lekarz moze potwierdzic ciaze?? w drugim miesiacy jest juz widoczny plod a lekarz potwierdza ciaze na podstawie wynikow z testu i betaHCG a nastepnie z badania usg...

kardashia jezeli przypszczasz,ze to ciaza i na dodatek 2 miesiac to raczej niema takiej mozliwosci ,zeby test cie oszukal :) po takim czasie wykryje na pewno:) podobno na poczatku ciazy pobolewa delikatnie brzuch tak jak na okres spowodowane to jest zagniezdzajacym sie jajeczkiem:) powodzenia trzymam kciuki za dwie kreseczki

Gość jak zalozyc
kurde, jmuz dajcie spokoj z tymi sraczkowatymi tematami bo mi sie niedobrze rbi jak cos takiego czytam.

nie rozumiem ludzi którzy wchodza na forum które ich ni interesuje i pisza ze mnie moga tego czytac...:D zabawne!!

kochaniutkie:) uciekam bo skarb zaraz bedzie w domciu:) zajze do was jutro:) milego wieczoru zycze a staraczkom udanych przytulanek:)

lenna90 masz racje to jest poprostu smieszne,ludzie sa dziwni poprostu musimy ich olewac bo zajrzy tutaj napewno jeszcze nie jedna taka osoba:)

hej laseczki:) noo ja coś o tym wiem:) te zgryźliwce są wszędzie:) wróciłam od gine i u mnie wszystko w porządku:)

Staraczki: nick................. cykl....... wiek......... miasto szczescie25......... 5 .........25 ...........Malaga Zocha120............ 1 ..........21.......... Chełm Brestova ............4.......... 26........... Górny Ślask Pani.Kara........... ??.......... ??............. ?? Hejkakohejka...... 3 ..........27............ Dublin Karolcia8383 .......?? ..........21............. Niemcy.......ZACIAŻONA LENNa90............ ?? ..........20 ...........Lipnica Wielka madzianietka.......??...........27............Dolny śląsk

wnosze poprawke:) Staraczki: nick................. cykl....... wiek......... miasto szczescie25......... 5 .........25 ...........Malaga Zocha120............ 1 ..........21.......... Chełm Brestova ............4.......... 26........... Górny Ślask Pani.Kara........... ??.......... 21............. ??...............ZACIAŻONA Hejkakohejka...... 3 ..........27............ Dublin Karolcia8383 .......?? ..........??............. Niemcy LENNa90............ ?? ..........20 ...........Lipnica Wielka madzianietka.......??...........27............Dolny śląsk

wnosze poprawke Staraczki: nick................. cykl....... wiek......... miasto szczescie25......... 5 .........25 ...........Malaga Zocha120............ 1 ..........21.......... Chełm Brestova ............4.......... 26........... Górny Ślask Pani.Kara........... ??.......... 21............Poznań.............ZACIAŻONA Hejkakohejka...... 3 ..........27............ Dublin Karolcia8383 .......?? ..........??............. Niemcy LENNa90............ ?? ..........20 ...........Lipnica Wielka madzianietka.......??...........27............Dolny śląsk

witam ponownie : ) Pani Kara - GRATULACJE !!! Masz wielkie szczęście : ) Czy wcześniej się jakoś zabezpieczałaś , w sensie tabletkami? SUper, cieszę się że CI się udało : ) Lena - wiem, że chciałabyś już, ale ten jeden czy dwa miesiące naprawdę niestanowią aż takiej różnicy, a warto poczekać, później będziesz spokojniejsza, zobaczysz :) Przyznam się że choć jestem od Was starsza i to o 5-6 lat to jestem w przeciwieństwie do Was strasznie nie w temacie tych testów i tak dalej.., dla mnie to kosmos :classic_cool: niemniej, miłego wieczorku :classic_cool:

Witam :) Ale tu dzisiaj postów przybyło :) Nie będę tu dziś zbyt długo siedzieć, bo jestem wykończona po pracy (a pracę też mam przy kompie). Mi się dzisiaj okres kończy, więc do dni płodnych już niedaleko. Ale w sumie to teraz z mężem nie patrzymy, czy dni płodne, czy nie (kurcze, fajnie tak nie martwić się "wpadką", pierwszy raz w życiu :P ). Pani.Kara - gratuluję!

Aha - no i muszę się też dopisać :) Staraczki: nick................. cykl....... wiek......... miasto szczescie25......... 5 .........25 ...........Malaga Zocha120............ 1 ..........21.......... Chełm Brestova ............4.......... 26........... Górny Ślask Pani.Kara........... ??.......... ??............. ?? Hejkakohejka...... 3 ..........27............ Dublin Karolcia8383 .......?? ..........21............. Niemcy.......ZACIAŻONA LENNa90............ ?? ..........20 ...........Lipnica Wielka madzianietka.......??...........27............Dolny śląsk może mama ..........2..........25............Górny Śląsk

Ech............ nie ta tabelka.... Staraczki: nick................. cykl....... wiek......... miasto szczescie25......... 5 .........25 ...........Malaga Zocha120............ 1 ..........21.......... Chełm Brestova ............4.......... 26........... Górny Ślask Pani.Kara........... ??.......... 21............Poznań.............ZACIAŻONA Hejkakohejka...... 3 ..........27............ Dublin Karolcia8383 .......?? ..........??............. Niemcy LENNa90............ ?? ..........20 ...........Lipnica Wielka madzianietka.......??...........27............Dolny śląsk może mama .........2...........25............Górny Śląsk