Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja MM

Czy ktoś zna Fundacje, ktora pomoze chłopakowi z torbielem na mozgu ??? Prosze

Polecane posty

Gość Alicja MM

Szukam pomocy dla przyjaciela, ponieważ sama nie jestem w stanie Mu pomóc ! Ma on dopiero 21 lat i parę lat temu wykryto u niego dość dużą torbiel na lewej pólkuli, miał napady padaczkowe... Parę dni temu z powodu bółu głowy, uniemożliwiającemu normalne funkcjonowanie zgłosił się do szpitala. Jego sytuacja materialna jest bardzo trudna, mieszka z rodzicami, którzy nie pracują, utrzymują się z renty mojego przyjaciela, która wynosi niecałe 500 zł.! Nie stać Go na prywatny rezonans, a na NFZ nawet na wizytę do neurologa długo czekał.... Powiedzcie mi proszę, czy mogęnapisać w jego spr. do jakiejś Fundacji ?? Znacie takie Fundacje ? Bardzo proszę o pomoc !!

Gość dor
za duzo ci nie pomoge ale muj brat tesz ma cos takiego tylko mu to narazie nic nie robi lekarze kazali obserwowac jak bedzie rosnac to beda cos dzialac ale jestem pewny ze w takim pzypadku wszedzie wykonaja badania zadarmo w kazdym szpitalu a jak by chcieli operowac to warto troszke sie zorientowac kto bedzie wykonywal bo jak kazda operacja zalezy w duzym stopniu od umiejetnosci a dzisiaj mozna leczyc sie na terenie calego kraju ale czasami warto gdzies prywatna wizyte wziasc u takiego specjalisty co to operuje i zna sie na tym bo on zalatwia puzniej terminy i tak dalej w danym szpitalu poszukaj jeszcze innych forum po winny byc wypowiedzi tych ludzi co to mieli w tym szpitalu jak nie beda miec takiego specjalisty to napewno go skieruja tam gdzie to robia ale wazne jest co wyjdzie na wynikach jak jest to operacyjne to jusz jest ogromna nadzieja na wyleczenie pozdrawiam powodzenia