Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zprobleeememm

Mąż postawił ultimatum.

Polecane posty

Ja w swoją sforę rzucam skarpetkami. Uważają, że to świetna zabawa. Czasem klepnę po dupie, ale dla moich potworów to jak pieszczota, w końcu mieszkam z 3 maine coonami:) Prawie 15 kilo każdy...:) Z karcenia zrezygnowałam, bo i tak nie przynosi efektów. Lepiej odwrócić uwagę. A sikanie to najczęściej objaw choroby, więc czym prędzej do weta.

"Czasem klepnę po dupie, ale dla moich potworów to jak pieszczota, w końcu mieszkam z 3 maine coonami Prawie 15 kilo każdy... Z karcenia zrezygnowałam, bo i tak nie przynosi efektów" cie kiedys zjedza zywcem te potwory jak beda glodne :P

15 kg ????? no to musisz krotka reka je trzymac, bo inaczej jeszcze na prawde cie zjedza :D a co do topiku, to chyba tez bym polecial do weta, tak mysle.

Nie, łagodne jak pluszowe, tylko, że wieczorami dostają małpiego rozumu i hasają po mieszkaniu w szaleńczym tempie. I tak je kocham:) A, i jedzą więcej niż mój mąż.

Gość lojezuuuuus
Masakra dorbze ze ja nie mam takich futrzastych mam dachowce a z sierscia ledwo idzie wytrzymac a co dopiero przy takiej siersci😭

Dzizus, to jest gigant w porownaniu z moim 6 cio kilowym. Kot wiekszy od wlascicielki :D ja mam dachowca czarnego jak diabel

Charakterki też jak u pluszaków, zero agresji i co z nimi nie robisz- zachwycone. Można czochrać do woli, nosić na rękach, przytulać, tarmosić, klepać- i tak będzie mruczał jak traktor. Wady- jedzą jak tygrysy i potwornie kłaczą. A, i jeszcze straszą wszelkiej maści listonoszy, hydraulików, itp. Siadają naprzeciwko, najchętniej na wysokości oczy delikwenta i uważnie się przypatrują. Mają też w zwyczaju uwalać się wygodnie na śpiącym właścicielu, a 15 kilo kotka robi wrażenie.

pewnie je codziennie czesac trzeba?:) mialam dwa persy dymne wiec wiem co to za bol:) oczywiscie koty czesane absolutnie byc nie chcialy:) i tez wazyly swoje

Codziennie. Uważają to za świetną zabawę i polują na szczotkę, więc muszę się trochę nagimnastykować. Oczywiście śpią w łóżku:)

klacza czyli petli im sie siersc no i kupa tej siersci w tym rozumieniu wala sie po chalupie:) przynajmniej w przypadku moich persow tak wlasnie bylo

moj kocur tez testuje gosci- podbiega i sprawdza czy uda mu sie ich wystraszyc :D Jak nie, to sa kumple, jesli jednak mu sie plan powiedzie, to coz- taki osobnik ma potem lekko przechlapane :D Tak na marginesie: ostatnio moj kot chodzi do kuwety, a potem...wskakuje na moj kibel i spuszcza wode :D nauka nie poszla w las ;)

Gość wkuhw2hfu2wq2wf
nie ma to jak przyjść do kogoś a potem wyjść w kocich kłakach :O ja ludzi nie rozumiem, jak można kotu pozwalać w łóżku leżeć, wszędzie włazić, pewnie jak głaskacie to rąk nie myjecie tylko z takimi brudnymi łapami do gotowania? :O

mojego ulubiona zabawa jest wskakiwanie na framuge drzwi,gdy w poblizu pojawia sie jakas niezydentyfikowana persona i z nienacka spadanie jej na plecy:D

Kocury są czyste, myją się, ja je codziennie szczotkuję. Byle kogo do domu nie zapraszam, więc wkuhw2hfu2wq2wf kłaki moich miałkunów nie grożą:) A znajomych mam generalnie zwierzętolubnych. Nie lubię ludzi, którzy nie lubią zwierząt. To rozwiązuje kłopot z gośćmi. Nie wiem skąd podejrzenie o brak higieny, ręce myje się zanim zacznie się w ogóle gotować- tak, jak warzywa, owoce, itp. Nie widzę problemu. Siedziałam w domu teraz z gipsem na złamanej nodze czując się parszywie. Jak któryś przychodził się przytulać, to robiło mi się od razu lepiej. Mąż w pracy, ja w domu (2 tygodnie męki). Samej byłoby mi smutno.

Ajdyn🖐️,przyloz ja tez miesiac temu siedzialam ze zlamana noga:o masakra.o i to zlamalam w domu cholera probujac ratowac dobytek mego meza i kable od netu przed 4 miesiecznym szczeniakiem z ktorym bez zapowiedzi wpadla do mnie moja kumpela:o wiedzac ze mam kota ofkorz:o.o kot przezyl wizyte kable tez ocalaly gorzej bylo z moja noga a raczej moim palcem u nogi :o

"zlamalam w domu cholera probujac ratowac dobytek mego meza i kable od netu " 8/10 :D

Gość mialam takiego kota
W zasadzie kotkę,sikała gdzie popadnie,mimo,ze pojawila sie po psie wiecznie zalatwiala sie do jego legowiska,nie omijala naszego łózka,nie robila tego jedynie w pokoju dziecka.Badania,okazalo sie,ze jest zdrowa,nikt jej nie robil krzywdy,sprzątalam bez komentrzy i opieprzania,tak bylo okolo 2 lat,pozniej wyszla z domu i juz nie wrocila,wierzcie mi,ze to jedyne zwierze jakie mialam ,ktorego nie żalowalam.Dodam,ze po kocie musielismy zrobic kapitalny remont lącznie ze zrywaniem podłóg.Nigdy więcej kota!

co ci tak kwiatek wesolo:classic_cool: pisze calkowicie powaznie:) szczeniak sikajacy i nie nauczony czystosci a jego ulubionym hobby jest przegryzanie wszystkiego a szczegolnie upodobal sobie kable od netu:o w pokoju do ktorego piesek chcial wdupic wybaczcie kolokwializm staly gitary mego meza laptopy i inne ciekawe rzeczy do ktorych psisko pedzilo z rozwianym wlosem pr dobrze ze sie tak skonczylo jedynie:oprzynajmniej pies nie wylecial w powietrze z kablem w zebach iskrzac niczym neon w przydroznym barze:D