Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzik pumba

dieta na wesoło

Polecane posty

Mamba, wiec 3 dzien dla nas był niekorzystny, ale to nic. W sumie te frytasy to były cienkie i zjadłam je bardzo szybko. Wiesz Mamba? Pójdzie w biust!

Grzybku, skoro zjadłaś fryty szybko to pewnie żołądek nawet się nie zorientował. Na bank poszło w biust :D. Moje Kinder nadal leży w szufladzie, więc jest dobrze :). Trwam. Pomagają mi w tym wiszące na przystanku modelki z H&M-u, które pokazują swoje kościste biodra. Se myślę, że co, że tylko one mogą kością straszyć? :P Wracając do nagród... może w 10 dzień pozwolimy sobie na jakieś szaleństwo? Co Wy na to, żeby tak co 10 dni móc sobie jakąś nagrodę sprawić? :)

kurde no faktycznie ciężki ten dzień - cały czas mnie ssie w żołądku mimo że głodna nie jestem... już dawno poleciałabym poszperać w lodówce ale oglądam Nikitę (serial, uwielbiam:) ) a ona tam ma taką ładną figurkę i właśnie ubrana była w obcisłą spódnicę skórzaną i tak łądnie wyglądała i pomyślałam, że ja też mogę tak przecież wygladać i się nie dałam i do lodówki nie poszłam :D Mamba co tam dołujesz ?? jutro już 4 dzień to będzie lepiej :) Maślak w duchu to zazdroszczę tej rozkoszy frytkowej:D

dobry pomysl ale bedzie warunek jeden pozwalamy sobie na mała nagrode jesli na wadze bedzie mniej jesli nie to niestety ... nie ma co Wy na to?

Ja jestem za nagrodami! Lubię nagrody, mogę je mieć nawet codziennie. To znaczy, że ja po prostu zrobiłam sobie nagrodę. Tylko za co? No za heroiczną decyzję podjęcia diety. Wiecie, nie ważylam się przed dietą. Mam lęk przed wagą (syndrom strachu przed wagą- sspw). I teraz nie będę wiedziała, czy już schudłam, czy jesczze nie;)

Maślaczku to ja mogę się i za Ciebie ważyć bo to moja obsesja :D straszni się hamuję zeby wskakiwac na wagę raz w tyg a tak to będę mogła dwa razy :D

A masz taką elektryczną, co waży nawet dkg? Taka by się przydała, żeby precyzyjnie określać, czy już deczko do tylu jesteśmy:)

Maślak, do dwóch miejsc po przecinku :D :D będzie mega precyzyjnie:D Mamba laseczko to teraz nie ma wyjścia i trzeba zasypać dół spadającymi kilogramami:D DASZ RADĘ!!!!! WSZYSTKIE DAMY RADĘ!!! 🌻

Stanęłam na wadze. I teraz juz wiem, że muszę zrzucić 6, a nie 5 kg:) Dziś robimy precyzyjne pomiary ciała, mierzymy wszystko.

oprócz piersi:D sprawdzałyscie kiedyś swoje BMI? mam polewkę bo wyszło mi, że mogę i 48 kg ważyć i będzie to moją normą (chyba z kości musiałabym wtedy schudnąć):D

Czarna Mamba pytałaś o kcal - ja tam sie na tym nie znam bo nie licze ich za bardzo ale na mój gust to mało zjadłas tych kalorii :D jak chcesz jeszcze mniej to zamiast bananów polecam grejfruty :D

Właśnie obliczyłam BMI. Według niego mam wagę idealną:D hłe, hłe- ale szkopuł w tym, że dla mojego wzrostu idealna waga rozpościera się pomiędzy 53,7kg a 68,7. Nie ma to tamto- niezłe możliwości:) Na tejże stronie możemy odnaleźć też inne obliczenia. Wtedy sprawa ma się gorzej. Według jednego przelicznika moja idealna waga wynosi 56,6, według drugiego 62, trzci twierdzi, że jesli będę ważyła więcej niż 61 kg (tyle teraz waże), to będzie to nadwaga, a jesli 68 to będzie to otyłość. I badź tu grzybie mądrym! Podaje źródło: http://bmi.pasiasty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=120

Maslaku co to za link?!:D wyszło mi, że sugerują mi otyłość!!!!!no wiecie co... jak dla mnie za dużo liczb i każda co innego pokazuje :D jednak najlepszą miarą są ciuchy i własne samopoczucie:) bedę się tego trzymać:)

Dzień dobry:) towarzyszki broni:):) ja siedzę właśnie przy kawce hmmm coś mało tych kilogramów macie czyżbym była najgrubsza;(;( A reszta nie wstydzić się i wpisywać wagę:):) u mnie wczoraj było ok na siłowni się wymęczyłam trochę dziś jakieś brzuszki porobię:) z okazji podjęcia diety zakupiłam sobie perfumy:):) i zaczynam zbierać na żakiecik fajne są w H&M :) Proszę się tu nie poddawać i doła nie łapać to jest topic optymistyczny:):) więc głowa do góry:):)

No więc i ja wpisuje swoją wagę :-( Aż wstyd się przyznać! Ale będę walczyć, zaraz wsiadam na rowerek i pedałuję :-) :-)

Jeszcze dodam że w poniedziałek ważyłam jeszcze 70 kg więc jestem optymistycznie nastawiona :-) Zaraz poprawię stopkę :-)

pooolaaa ale za to największe sukcesy odchudzaniowe bedziesz Ty miała:D Dosia lubię te pierwsze dni diety, zwłaszcza po mega obżarstwie, bo właśnie ładnie spada od razu :D ale 2kg mniej to szacun :D

Witam dyziewczyny, ale się zrobiło tutaj tłoczno, to chyba przez wiosnę. Macie dzisiaj wiosnę u siebie? Miłego dnia

siema dupeczki wczoraj mialam takiego dola ze poszlam spac , no ale dzis juz po kryzysie :P tak wczorajsze pomiary :P 168/62 kg cyc 90 talia 68 dupa 98 a powinno byc 168/55 cyc 90 :P talia 63-64 dupeczka 90-92 :D nast razem mierze sie za tydzien w sobote bo za czesto efektow nie bede widziec :)

a co do bmi nie patrzciue no to bo to tez zalezy od tkanki miesniowej czy jestes sportowcem czy nie itd np mialam pomiary na studiach i kumpel sportuje sie jest akurat nie gruby nie chudy a bmi wykazalo mu nadwage

Gość iccobytu
dzien dobry silne kobiety! tak sobie czytalam te wasze posty i doszlam do kalkulatora bmi. ojojojo, jakkis glupi. wedlug niego mam powazna nieodwage :/ ale nie o tym temat, wiec juz nie nie mowie. wspieram was bardzo mocno. ja musze sobie dac spokoj z cwiczeniami przez klika dni, bo upadlam podczas biegania i poobijalam zebro :/ nic przyjmnego. co dzisiaj jadlyscie? wedlug mnie, powinnysie byc juz po I i II sniadaniu :D