CzarnaMamba88 0 Napisano Marzec 16, 2010 u mnie w poldku dzis przywiezli :P wiec zakupilam ja tez uciekam na spacer bo piekna pogoda buziaczki do napisania skarbki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 16, 2010 moja wesołość minie za jakieś 20 dni jak będzie się @ zblizać :D wtedy pomarudzę i powkurzam wsyzstkich na pewno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzyb Maślak 0 Napisano Marzec 16, 2010 Chyba też tego ogórka wprowadzę do swojej diety. Kosmate myśli sprzyjają kosmatym czynom, te z kolei sprzyjają spalaniu tkanki tłuszczowej, co znowu sprawia, że jesteśmy wesołe i dzięki temu mozemy tu pisać. Ot co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 16, 2010 Maślak :D miłego spalania kcal Pumba i Czarna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DosiaF 0 Napisano Marzec 16, 2010 Witajcie! Ale tu u Was fajnie i wesoło :-) Ja też od wczoraj się ograniczam, ciekawe jak mi to wyjdzie :-/ Zaczęłam też jeździć na rowerku stacjonarnym aby tylko pozbyć się parę kg do lata :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 16, 2010 Witaj Dosia :) jak na poważnie nie dało rady schudnąć to może na wesoło się uda w końcu :) kurcze, wszystkie jak jeden mąż ćwiczenia zapodajemy :) niedługo głupio będzie się wyłamać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzyb Maślak 0 Napisano Marzec 16, 2010 Cześć Dosia! U nas wesoło:) to prawda, udowodnimy wszystkim, że wesołość sprzyja spalaniu;) Dziewczyny, ja myslę, że moja wesołość minie, gdy zobaczę, ze w pierwszej kolejnosci schudły piersi...To jest najbardziej ekscytujący moment w diecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 16, 2010 Maślak :D zaraz się posikam ze śmiechu :D :D widzę że nie tylko ja mam takie "problemy" i dylematy :D to może się nie odchudzać w sumie ..... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 16, 2010 spadam do domku. do poklikania wieczorkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzyb Maślak 0 Napisano Marzec 16, 2010 Pyza, widzisz, całe zycie mamy pod górke. Facetom, za przeproszeniem, siusiaki nie chudną, a my to co? Oby tym razem brak biustu nie był jedynym efektem naszej diety. Trzeba coś wymyslić! Jak to napisała Pumba, w kupie sila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 16, 2010 jedyne co mi przychodzi do głowy to: a. nie chudnąć za dużo :D b. jak jednak postanowimy sporo schudnąc to zaopatrzyć się w implanty :D ćwiczonka zaliczone, zupa zjedzona, teraz idę robić sobie sałatkę na jutro i zupkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DosiaF 0 Napisano Marzec 16, 2010 Chyba będę do was często zaglądać i czytać co piszecie :-) Ja dzisiaj jestem już po ok 90 min jazdy rowerkiem a to niecałe 50 km i jestem z siebie dumna :-) dodatkowo od jutra biorę suplement diety Therm Line II i mam nadzieję do lata zrzucić jakieś 10 kg, nie przestrzegam żadnej rygorystycznej diety po prostu będę się ograniczać, słodyczy nie jem prawie wcale więc to dla mnie nie problem, no i nie będę jeść kolacji a jeśli już to do 18, mam nadzieję że jakoś to będzie :-) mam tylko problem bo czasem jest okazja napić się piwka ze znajomymi i jak tu odmówić....:-( Trzymajcie się :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 16, 2010 no % to stanowią właśnie pewien problem :o na razie mam z tym spokój (w ramach Postu nie trunkuję) ale potem będzie ciężej :) 90 min rowerka fiu fiu nieźle kochana :) spokojnie do lata będzie Ciebie o te 10 kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzyb Maślak 0 Napisano Marzec 16, 2010 Implanty to już nie byle co, tylko czy ja uzbieram na takie przyjemności? Jakby co, to zostanie wata- jedyna, niezawodna, tania. Na strychu znalazłam hula-hop i zaraz, zgodnie z zaleceniami Pumby, zabiorę się za ćwiczenia. Ale przedtem zasłonie żaluzje, bo sąsiedzi mogą pomyśleć, że jakiś dewiant koło nich mieszka...W każdym razie, lepiej żeby nie widzieli Grzyba w akcji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzik pumba 0 Napisano Marzec 16, 2010 cześć Dosia :), gratuluję rewelacyjnego dystansu! Grzybek, jaka wata??? wpycha się dwie pary skarpet i po kłopocie :D. Tylko wiesz, jakby co to nie stosuj tej metody na basenie. No bo jak jedna pierś wypłynie... heh :) Pyzuś, ładne postanowienie wielkopostne z tym alkoholem :). Należy hartować i ciało i ducha :). Ja dzisiaj byłam na rekolekcjach, przed zjadłam sałatkę owocową + dokładkę tejże i w kościele miałam mocz w oczach :). Ale jestem, piszę, mam się dobrze :). Grzybek, a czy pożyczysz mi kiedyś to hulaj- chłop jeśli nie znajdę w żadnej Biedronce lub w Lidlu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzyb Maślak 0 Napisano Marzec 16, 2010 Pumba, ofkors, że Ci wyślę! Zapakuję w bublinkovą folię i wyślę:) Bo ja na tym nie umiem ćwiczyć, wciąż mi to spada:/ Łeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 16, 2010 tak właśnie myslałam, że ten hulaj-chłop moze stwarzać problemy :D jakoś jak się było małą dziewczynką to takie ekscesy łatwiej przychodziły i wychodziły :) a pamiętacie gumę do skakania? to była zabawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba88 0 Napisano Marzec 16, 2010 czesc kochane:) wszystkie biora sie za cwiczenia wiec ja jutro ide na basen a po jutrze na tenisa... wiecie co wrocilam ze spaceru z moim .... sprzatam sobie w kuchniii a on co zezarł ;D mi arbuza ale chodzi za mna kinder bueno mrrrrrrrr i chipsy ...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzik pumba 0 Napisano Marzec 16, 2010 Mamba, no nie ma wyjścia, trzeba z nim zerwać! Że co on sobie myśli, że arbuza Ci będzie wyjadał? No proszę Cię! Dzisiaj arbuz a jutro to może za Twoje musli się weźmie? Ja widzę, że tu poważna rozmowa się kroi. Nie popuszczaj, jakieś zasady muszą być! ;) Grzybku, to ja czekam na listonosza! Pyzo, no jacha, że gumę do skakania pumbi łeb pamięta. Się skakało: ,,kostki, kolanka, uda...." :) Kurczaki, takie fajne czasy, kiedy to człowiek nie musiał być na żadnej diecie. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 16, 2010 Czarna to zaopatrz go w siateczkę i wyślij do sklepu , powinien zdążyć przed zamknięciem jeszcze:) no żeby odchudzaczce takie numery wycinać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzyb Maślak 0 Napisano Marzec 16, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzyb Maślak 0 Napisano Marzec 16, 2010 A ja wysnułam inny wniosek: najpierw jedz, potem sprzątaj. Ot taka złota myśl grzyba maślaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzyb Maślak 0 Napisano Marzec 16, 2010 Pumba, a co to oznacza mieć mocz w oczach? Nie prowokuj ma miła księdza moczami w oczach- ksiądz tez człowiek, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzik pumba 0 Napisano Marzec 16, 2010 albo... spisz intercyzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzik pumba 0 Napisano Marzec 16, 2010 Maślak... no jak, co to znaczy mieć mocz w oczach. Nie miałaś tak nigdy? Że tu Ci się chce, a jak na złość nie możesz. Wtedy uryna wędruje w różne dziwne miejsca. w oczy też. I to nie żadna prowokacja, ma Miła! Ja tam wiem, że ksiądz to człowiek, chociaż kiedyś myślałam, że ksiądz np. siusiu to nie robi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzik pumba 0 Napisano Marzec 16, 2010 zresztą Maślak, żeby prowokować to trzeba mieć parę kilo mniej, co nie? Frapuje mnie Twa teza, że faceci nie chudną z sisiorka, za przeproszeniem. No to powiedz, dlaczego tak mało facetów się odchudza, no dlaczemu? Ja tam nie znam żadnego na diecie, czyli to musi o czymś świadczyć! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba88 0 Napisano Marzec 16, 2010 kochane za kare moj zrobil mi pyszna salatke owocową haha ze niby odkupi swoje winy ale nie nie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzyb Maślak 0 Napisano Marzec 16, 2010 No to dobrze, że miałaś tylko mocz w oczach, a nie co innego:)) I tak se człowiek pomyśli, że jakby żył w epoce Rubensa, to by go malowali i uwielbiali, a tak to masz babo placek (zbożowy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chłopak Napisano Marzec 16, 2010 jej, ale się rozpisałyście, u mnie dziś jakiś straszny kryzys, najchętniej poszłabym spać, a tu jeszcze na jutro na kolokwium trzeba się przygotować, a w czwartek poprawka egzaminu :/ ale człowiek uczy się na błędach i może w końcu przestanę odkładać wszystko na potem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazowiecka pyzaaa 0 Napisano Marzec 17, 2010 nie chłopak powodzenia na kolosie :) na ostatnią chwilę to najlepiej sie uczuć bo przynajmniej się nie zapomni :D a jakby człowiek zaczął sę uczyć 3 tyg przed to murowane że do godziny zero wszystko z głowy wyleci :D dzisiaj dzień trzeci laseczki :D pierwszy raz chciałabym żeby czas szybciej płynął, tak żeby juz mieć te 6 kg mniej i brzuch bez oponek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach