Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzik pumba

dieta na wesoło

Polecane posty

ja używam z nivea good bay cellulite czy jakoś tak był na fajnej promocji za 17 zł kupiłam ale nie nawilża mam taką suchą skórę.

a w weekend też chyba na rower wyruszę bo aż szkoda takiej pogody będzie marnować:):) do lasu może hmmm z lubym:):)

Gość chuda jak nitka cizia blond
nie wierzą, trudno, połowa dnia w rpacy, michałki leżą w torebce, dostanie je dziecko, bo w domu ZERO słodyczy, wszystkie zapasy komnsekwentnie już wyjedzone i nie uzupłeniane:), ja pije mój ukochany sok pomidorowy (21 kalorii w 100 ml jakw yczytałam na etykiecie) - pyszny, zdrowy i sycący

no juz po basenie normalnie rewelacja . za godzinke obiadek zrobie zakupilam tilapię wiec dzis rybka bedzie z warzywkami kupilam balsam ujedrniajacy soraya summer slim i byl gratis zel pod prysznic wyszczuplajacy :P balsam ten podobno intensywnie ujedrnia , redukuje nadmiar tkanki tluszczowej nadaje sprezystosc i zmniejsza celulit nie chcialam zadnych z mieta bo mi zimno i tego termo czerwonego z ewelajna ;D bo mnie zawsze w dupę za bardzo piekl :P zobaczymy co to wyjdzie a apropos basenu plywam sobie plywam i wchodzi 2 facetow w wieku 45 lat na oko pijanych ,wyprosili ich z basenu ( ledwo chodzili ), nie wiem kto ich wpuscil haha a po wyjsciu patrze staoja przy szatni no i co robia dra na siebie mordy bo jeden zgubil blaszke z nr do szatni nastepnie jeden do drugiego "chcesz blaszke " i mu cyk liscia w twarz komedia gdybyscie to widzialy

Gość chuda jak nitka cizia blond
Dziewczyny, nie wiem czy nie wcześnie na nagrody, ale ja zaszalałm i sobie zamowiłam serum na brzuchol Tołpy. Zdam relację, czy ujędrnia powłokę :). I będzie co ujędrniac ,bo przecież chudniemy:) Podziwam, Mamba Cię za ten basen :), ja sie nie moge przemóc. Fatalna galaretka pod spodniami

w koncu niteczko jestes czarna :P hehe mysle ze po jutrze tez sie wybiorę na basen az usmiech sam sie maluje na pyszczku jak czuje sie lekkie zmeczenie :)

idę niedługo sobie :) Dziś mam w planach szybkie sprzątanko, obiad, cindy, a póxniej wiecżór fimowy z ukochanym (do chrupania marchewka i biała rzodkiew). On niedny też musi współdziałać - dzielnie znosi brak czipsów i ciastek :) Udanego weekendu:)

nitka, udanego i chudego weekendu :D zazdroszczę tego wspólnego ogladania filmiku :) z moim kochaniem znowu w ten weekend się nie zobaczę :( u mnie za godz. weekend :) musze pokombinowac z posiłkami bo nie mam pomysłów, wszystko takie nudne jest:D kurcze, co w tym jest że codziennie mogę jeść wyłącznie chipsy i mi się nie znudzą a po 5 dniach jedzenia warzyw zaczynam mieć ich dośc :D

Cześć Pączusie :) Właśnie gotuje mi się obiad: rybka z brokułami i marchewką :D. Widzę, że sprawiacie sobie małe kosmetykowe nagrody. Jestem zwolenniczką antycellulitowych specyfików, bowiem wszelkim tkankom tłuszczowym w nadmiarze mówimy stanowcze NIE :D. A już za 5 dni słodka nagroda :):):) Macie już jakiś pomysł? :) Mambuś, ile basenów przepłynęłaś? Bo się zastanawiam jaki dystans sobie narzucić w niedzielę :D.

Ja jestem właśnie po 30 km na rowerku- 60 minut, wysmarowałam się teraz balsamem i popijam wodę :-) Ale miałam mały grzech-zjadłam wafelka, co prawda z ziarnem ale miał 140 kcal, mam nadzieję że już to spaliłam na tym rowerku bo spaliłam ok 700kcal, myślicie że to naprawdę tak działa że podczas jazdy spalimy całe te złe kalorie?? :-/ Mam nadzieję że tak !!!! :-)

chyba też zjem coś słodkiego :( mam kryzys weekendowy - zawsze było słodkie obżarstwo a teraz co.. dupa... i nie chce mi się dzisiaj ćwiczyć... jakaś na nie jestem dziś :( no to se pomarudziłam :D

przemyślałam sprawę. nie dam żeby mną jakieś chcice rządzily:) mam takie różne miody naturalne z pasiek to będzie i słodko i zdrowo :D kurna muszę się dzielnie trzymać.... wrrrrrr jaki ja mam słaby charaker.......

Nie. Nie. Nie. Dziś zjadłam talerz kaszy gryczanej z kefirem i marcheweczkami. Mam dość tego mdłego żarcia. A fe. Macie laski racje, to po prostu nie smakuje. Ja stanowczo chce szaszłyczka albo kotleta z parmezanem, albo spaghetti, albo frytki z kurczakiem. Albo tosta z szynką z ciąąąąągnacym się serem.

Gość oneńka
Pewnego dnia, kiedy odwiedzałem moich starych, mama poprosiła mnie, żebym nakrył do stołu. Otworzyłem lodówkę i spostrzegłem, że w środku do drzwi było przylepione nieprzyzwoite zdjęcie pięknej, smukłej, idealnie zbudowanej i skąpo odzianej młodej kobiety. - Mamo, co to jest? - spytałem. - Och, przykleiłam je, żeby pamiętać o nieobjadaniu się. - I co, działa? - Tak i nie - odpowiedziała - Straciłam 4 kg, ale twój ojciec przytył 6.