Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzik pumba

dieta na wesoło

Polecane posty

czesc kochane ja juz wrocilam od tesciow bu chyba nie dlugo zrezygnuje z diety ale to sie przekanam za kilka dni :P szczegoly pozniej buziaki

pustki na tym forum przez weekend pewnie ja wczoraj poszalałam i zjadłam o 19 jeden kawałek pizzy i nie uwierzycie na wadze kilo więcej wrrrr nawet nie wiem jak to możliwe ech. wczoraj 60 minut rowerka dziś też planuję zasiąść na godzinkę zobaczymy czy mi się uda a jak tam u Was?

Hej Dziewuszki, witaj Polu na stanowisku :) Ja pojechałam o godz. 9 na basen. Przepłynęłam 46 długości basenu :D. U mnie waga ani drgnie, no ale oficjalne ważenie jutro. Parzę sobie kawkę, oczywiście z mlekiem light :). Mambuś, co z Tobą? Czyżby teściowa powiedziała, żeś za chuda? :) Pola, nie przejmuj się. Ja miałam piątek rozpusty: zjadłam loda z polewą czekoladową, a potem na wieczorku filmowym wypiłam piwo i wcinałam chipsy :/. Ale w końcu wszystko dla ludzi i na śmieciowe jedzenie od czasu do czasu można sobie pozwolić :)

Witajcie! U mnie weekend całkowicie nie dietkowy Ale mam się czym wytłumaczyć :-) dostałam świetną pracę i miałam co świętować, od jutra sie już poprawię! Trzymajcie się, pozdrawiam! Teraz będę tu rzadziej ale na pewno nie odpuszczę zdrowego trybu życia

Mambuś dzieje się bo wieści super:) jak dieta na wesoło tak działa to ciekawe która następna w kolejce:D a tak wogóle to witam w poniedziałek:) mój weekend uczuciowo dziwny.nie wiem jak się wszystko potoczy. jedzeniowo ok - nie dałam się dokarmiać:) waga 60kg, bez wizyty w kibelku:D wracam do pracy bo czw i pt mam urlop. buzia:)

niteczka 2 kiloski mniej, no no no:) supcio:) zaraz jak nic bedziesz jak ta chuda cizia blond:) Dosia gratuluję nowej, bardzo dobrej pracy:) masz rację, w weekend nie wypadało nic innego robic jak swiętować:)

powiedzcie, jak przetrwać święta i nie zaprzepaścić tego co zdobyte? Mam jakieś dziwne przeczucie, ze za tydzień bedzie stan wyjsciowy.. Wy nie wiecie JAK moja mama gotuje... powiem Wam jak: jak bogini kuchenna i anioł rozkoszy podniebienia w jednym W takich momentach rozumiem , co to znaczy miec mieszane uczucia :)

powiedzcie, jak przetrwać święta i nie zaprzepaścić tego co zdobyte? Mam jakieś dziwne przeczucie, ze za tydzień bedzie stan wyjsciowy.. Wy nie wiecie JAK moja mama gotuje... powiem Wam jak: jak bogini kuchenna i anioł rozkoszy podniebienia w jednym W takich momentach rozumiem , co to znaczy miec mieszane uczucia :)

Gość oneńka
W kolejce stoją 6-letni syn i ojciec. Przed nimi stoi gruba baba - tak minimum ze 150 kg . Synek mówi do ojca: - Tato, patrz jaka ta baba jest ogrooomnaaaa... Ojciec się zaczerwienił, głupio mu się zrobiło i mówi: - Synku, nie można tak mówić o ludziach. - Ale ona jest taka gruuubaa... nigdy nie widziałem takiej grubej baby. - Dobrze, ale to niegrzecznie w ten sposób mówić o innych. W tym momencie grubej babie przy pasku odzywa się komórka - pi, pi, pi, pi... A synek z przerażeniem: - Tato! Uważaj! Będzie cofać!

hej u mnie też ok weekend spadło 2 kg nie jest źle:):) dziś siłownia i może rowerek jak brzuch na to pozwoli bo @ mam i mnie boli wrrrr miłego dnia u mnie takie ładne słoneczko:):)

dziewczynki zrobilam test i jak narazie nie bedzie dzidzi ale powtorze go za pare dni i mam nadzieje ze wroce do diety :) buziole tymczasem wcinam spagetti ala dieta na wesolo :)

Witajcie, ja sobie troszkę 0odpuściłam z ćwiczeniami, dietkuję nadal od dziś dalej biorę sie za siebie, ważę się jutro to napiszę w stopce, mam nadzieję że będzie co zmieniać :-)

Cześć Dziewczyny:) nie ustajemy, mimo drobnych obsuwek :) Ja wczoraj dostałam czekoladę z okienkiem.. wiadomoże musiałam zjeść choć trochę no dobra, zjadłam pół :) ale dziś będą rolki - ucze się choć stara d.. jestem Trzymajcie się mimo wszystkich pokus

u mnie zapieprz w robocie, jeszcze siedzę:( wczoraj też zjadłam trochę słodkiego ale zwyczajnie miałam ochoę to co się bedę umartwiać i odmawiać odrobiny przyjemnosci:) miaam mieć wolne w czw i pt ale szef chce mieć jedna sprawę skończoną przed świętami i z wolnego nici :( na cwiczenia na razie brak czasu:( żałuję bo zaczęłam widzieć lekka poprawę na ciałku:D jakis pesymistyczny ten mail mi wyszedł ale jestem zmęczona i nie wiem o której dotre do domu.. buzaki

czesc kochane ja ostatnio tez malo sie odzytwam bo mialam zaliczenie z jezyka specjalistycznego i dziobanko a teraz wrocilam do domu i musze opiekowac sie brata synem :) na wadze nie spada nic ;P

hejka dziewczynki u mnie też słabiej, z wagi tylko kg w dół więc nie zmieniam stopki, dziś byłam w pracy cały dzień wróciłam dopiero po 22 i zjadłam tylko jedną bułeczkę ale idą święta więc pewnie będzie rozpusta :-/ ale się nie podaję, w końcu od początku dietki na wesoło już 3 kg ubyło i........ na razie nie wraca :-) Więc oby tak dalej !!!!!!!!!

cześć kochani:) u mnie brak czasu na wsyzstko. oczywiscie oprócz jedzenia bo na to zawsze znajde chwilkę:D waga też stoi ale najważniejsze, ze nie rośnie:) też 3kg za mną i dużo lepiej się czuję. jeszcze 3 mi zostały do zrzucenia ale to jz po świętach bo katowac isę nie zamierzam:D to mobilizujemy się od wtorku ok?:D