Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzik pumba

dieta na wesoło

Polecane posty

niteczka ja kwitę w biurze 8 godz. a właściwie to nie kwitnę ale zapuszczam korzenie:D może i ja wrócę do tego pilingu kawowego skoro takie sliczne uda po nim są:) swoją drogą to kto tam Cię tak wyoglądał?:D wiem wiem, nie moja sprawa:D a dobrej kiecki baardzo zazdroszczę:) Timon wszystko da się wytłumaczyć przyjemnie:) im później się ważysz tym waga większa bo się ruszasz, tłuszcz zamienia się na mięśnie a mięśnie są cięższe od tłuszczu i stad wyższa waga:D icobytu za rygorytsyczne są Twoje zasady:D na razie z pieczywa rezygnuję ale wiem, że wrócę bo kocham świeży chlebek:D a on kocha mnie:D

hahahha. lol pozyjesz troche bez bialego pieczywa i jak go potem sporbujesz juz nie bedzie smakowal tak dobrze. ja probowalam zjesc i mialam od razu zgage i poprostu niesmak w ustach i brzuchu.

dzięki za te info!! wiedziałam, że po coś te grejfruty wcinam:D tylko kurcze wychodzi na to, ze nie mogą one stanowić osobnego posiłku ale muszą być częścią każdego...

uda ośmielam się pokazywać tylko w domowych pieleszach, ale liczę na to, że będą zdatne by zabłysnąć nimi publicznie, przy nadarzającej się letniej okazji :) Się miało nogi, się będzie mieć, tylko wylezę z tego puchowego zimowego kombinezonu :D

jezeli bulka jest z maki zytniej, pelnoziarnistaj o wyskoim typie przemialu i z naiosnkami to jak najbardziej, jeszcze z chudym twarozkiem, pietruszka, pieprzem zioowym i olejem lnianym. mmmm moja dieta moze i jest straszna i restykcyjna, ale pomaga w zrzucaniu zbednych kilogramow, a nie litorw wody :D oh, moje drogie i tak duzo przetrzymalyscie. porownajcie sobie co jecie teraz, a jak wygladaly wasze nawyki zywieniowe jeszcze tydzien temu

pyzuś ja bede jedla minimum 30 minut przed posilkiem podobo tak powinno sie jesc owoce :) zobaczymy juz zjadlam 3/4:P

moje były fatalne ;O słodycze, słone przekąski, alkohol, kolacyjki i brak ruchu zero energii i paskudne ciało budze się teraz wyspana, słodycze mogą nie istnieć, kawę piję jedną dziennie bo lubie a nie bo muszę (dochodziłam do 3 siekier dziennie) ćwicze co 2 dzień, coraz piękniej :) W "mojej" piekarni mają też bułeczki razowe - ale znajć życie to są pół na pół

Gość aga32 i pół
Witam wszystkich serdecznie,z chęcią się do Was przyłączę-mam poczucie humoru,kilogramy do zgubienia,czasami niewyparzony język i niechęć do drakońskich diet:)-mam niejasne wrażenie,że tutaj się odnajdę;)

Witaj Aga :) pewnie, że tak, powolutku, małymi krokami do smukłości :) mój znajomy wydał sporo kasy na dietetyka, chudł 7 miesięcy, bardzo powoli, ale nie ma jo-jo. My tu za darmo robimy za takiego dietetyka dla nas wszystkich :) Od poniedziałku zaczynam sie ważyć i mierzyć :) i juz nie będzie przebacz !

no, w piekarni nie ma co liczyc na ich ladne nazwy. ja kupuje w zdrowej zywnosci. pan mi zamawia pieczywko. jest chleb na zakwasie (prawdziwy, bez polepszaczy), buleczki, takie podplomyki. mmm

cześć Aga:) po tyg. na topiku stwierdzam że jest wesoło i bezstresowo a kg spadają:) pierwszy tydzień u wszystkich zakończony sukcesem ale co z drugim to się okarze dopiero:D

Witajcie! Ja dziś zaliczyłam właśnie basenik, nie mam już ochoty jeździć na rowerku, popijam wodę i chyba szybko dzisiaj usnę! Trzymajcie się dzielnie i do jutra! :-)

Gość aga32 i pół
Część kg już zgubiłam,narazie planuję 10-12kg-szykuje się zabawa na dłuższą metę,ale co tam-nie jestem sama:).Nauczyłam się już nie sprawdzać,czy po godz.18tej światełko się świeci w lodówce (ciężko było,ale metoda szklanka wody zamiast pomogła).Herbatę zieloną piję,bo teraz już ją lubię-bez cukru i cytrynki (zanim mi panie w herbaciarni wytłumaczyły jak się powinno taką herbatę parzyć też piłam ją jak za karę).Miło wiedzieć,że jest więcej kobietek,które nie liczą kalorii z obłędem w oczach:)-ja owszem,z części jedzonka zrezygnowałam albo ograniczyłam,ale "light" mnie nie przekonuje.

Witamy Aguś Dziczku ja wczoraj byłam na „małych zakupach: P W piątek jadę do przyszłych teściów na weekend i mam pewne obawy, bo mamuśka mojego lubego serwuje zawsze same pyszności ( nie wypada odmówić tych smakołyków: P)

Gość aga32 i pół
Taaak,też nieraz zdarza mi się wystawiać na próbę moją słabą silną wolę...Zwłaszcza ciężko było jak rzucałam palenie-na dzień dzisiejszy mogę się pochwalić-nie palę 3tygodnie i 1dzień:)-kg nie przybyło.Odchudzać się tak "na poważnie" zaczęłam w połowie listopada 2009r.-codziennie chodzę rano na ćwiczenia (wyjątek-niedziela,dzień lenia),część siebie wypacam w saunie i korzystam z dobrodziejstwa masażu próżniowo-manualnego (też dla mnie brzmiało jak czarna magia:),ale pomaga).

Aga czy ten masaż to coś takiego gdzie się wchodzi w takie jakby "urządzenie" gdzie głowa wystaje i tam jest ssanie?:) bo słyszałam od koleżanki że można trupem na tym paść jak się ustawi za silnie:) Mamba przede mną też weekend w domu rodzinnym mojego Szczęścia:) i też już wiem, że będzie ciężko zjeść 3 pierogi zamiast 12:D kurde zaczynam na nic nie mieć czasu:( wchodzę w całkowity remont mieszkania i to jakiś sajgon będzie...już nie mam kiedy parapetów wybrać:) i muszę obmyslic nową strategię jedzeniową bo wychodzi na to że o 18-19 to ja bedę daaaleko od domu zazwyczaj. a zanim zrobię cwiczenia to jest 21 - tak jak dzisiaj. no i z obiadu nici. w zamian wypiłam litr soku pomidorowego no ale to głupota tak jechać bo zaraz się rzucę na jedzenie...... idę spać bo jestem głodna:( już się nie mogę doczekać śniadania:D

Gość aga32 i pół
Mazowiecka pyzaaa,nie:)-to urządzenie do masażu to akurat wygląda jak przyssawka-jest przesuwane po różnych partiach ciała,a natężenie jest dostosowane indywidualnie do osoby-przekonałam się na własnej skórze:).Mi te masaże bardzo pomogły-wygładziła się sporo "skórka pomarańczowa" i spłyciły rozstępy,a też podchodziłam do tego wynalazku bardzo sceptycznie:).A wogóle gdzie moje maniery-DZIEŃ DOBRY wszystkim-jest 7.15,w Białymstoku o tej porze nie świeci słońce za oknem;(,co nie zmienia fakty,że zaraz zbieram tyłek w troki i zmykam na ćwiczenia, a później powylegiwać się w saunie.Dzień rozpoczynam od grzanki z chleba żytniego na ciepło (bez tłuszczu) z pomidorami suszonymi plus małe jabłko w garść na drogę:).

Dzień dobry Wszystkim :) Zdemoralizuję Was trochę :) , bo ja śniadania jem normalne i sycące. Nitka nie może rano być głodna, bo za dwie godziy rzuca się na jedzienie albo na ludzi.. :p. Żal współpracowników, naprawdę :) Za to później mogę spokojnie skubać jak ptaszyna wszystkie zdrowe warzywka i sucharki, zamykając dziobek tuż po obiedzie. Pyza, możemy sobie podac rękę, bo ja jestem własnie jedną nogą w Generalnym Remoncie mieszkania. Wielkimi literami, bo to będzie totalna rozwałka... pewnie czasu na uczciwą gimnastyke będzie mniej, ale kalorii spali się sporo :) Usmiechniętego i zdrowego dnia Dziewczyny:)

Dzień dobry :) na Mazowszu slonko od samego rana:) od razu latwiej zwlec sie z lozka:) cos wcisnelam na klawiaturce i zgubilam polska czcionke. zanim to rozgryze to minie troche czasu wiec jak jakas litosciwa duszyczka wie co mam wcisnac zeby znow pisac normalnie to blagam o pomoc:D

hej:):) słyszałam o tych grejfrutach ale niestety przy tabletkach nie można go jeść. u mnie też piękne słoneczko aż chce się coś robić:):) z dietą ok chodź wczoraj skusił mnie mały pierniczek ale tylko jeden :):) na kolację była sałatka z vinegretem więc nawet w porządku:) dzisiaj ciąg dalszy siłowni a jutro planuje jakieś zakupy zobaczymy co ładnego upoluję:):)

nie wiem kiedy miala byc nagroda ale ja juz mam swoja bo wczoraj bylam u fryzjera:)pierwszy raz mam grzywke na prosto:D a z milych rzeczy to dzisiaj rano mama powiedziala mi ze schudlam:D ps. polskie literki nadal nie dzialaja a wciskalam wsystko co sie da:D ale jak pisze maile w outlooku to normalnie wszystko gra...

pyzuś kolo godziny masz mala ikonke klawiatury moze wystarczy tam zmienic i obok znaczek PL chyba ze zmienilaś na angielski to bedzie EN :)