Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiek_351

Kontrola w związku - dylemat.

Polecane posty

To taki typ pogmatwanego człowieka, który sam do uczuć się nie przyzna. Raczej czasem zapyta czy ją kocham, niż sama o tym opowie. Twierdzi, że czyny i zachowanie o tym świadczą, choć i czasem to długo oczekiwane "kocham Cię" też jej się wymsknie ;)

Twierdzi, że czyny i zachowanie o tym świadczą to zapytaj czy te "niewinne flirty" to wlasnie na dowod milosci do ciebie

No i wpadła nasza Gwiazda tematu z mistrzowska ripostą, po której dopiero zawiruje się wszystkim. ZS - witamy :)

zawsze szczery - lekutko to lzejsza wersja "leciutko" :P hehe , a co do tych wyznan milosci to wiadomo , czyny lepsze niz slowa to co ona pokazuje tymi flirtami.... pytales?

No cholera jakoś nie mam okazji zapytać. Na razie grzecznie zapytałem sms'em czy porozmawiamy i spędzimy wspólny weekend, a telefon na razie jakby "lekutko" milczy ;-) ZS - THX za miłe powitanie. Nie staram się, lecz robię zgodnie z zaleceniem!

a telefon na razie jakby "lekutko" milczy moze sie naczytala o mezczyznach kochajacych zolzy i stracila kontakt z rzeczywistoscia?

Pozwolę sobie nie odpowiedzieć na to pytanie, nie mniej jest dorosłą kobietą. W moim przekonaniu powinna być.

zawsze szczery - nie naczytalam sie o m. kochajacych zolzy , czy stracilam kontakt z rzeczywistoscia - tego bym nie powiedziala.. , ale czy jestem calkiemnormalna tego bym tez nie powiedziala ;] , nie wiem czy ktokolwiek jest.. na swoj sposob... bo przeciez dziwny jest ten swiat co nie :)

Wiesz osobą dorosłą może byc kobieta mająca 24 a i 44 więc różnica jest i to ogromna. Zastanawia mnie fakt iż skoro wg Ciebie jest osoba dorosłą to dlaczego nic nie mówi o przyszłości,może nie myśli o tym poważnie... Proszę napisz ile ma lat...

zawsze szczery - nie naczytalam sie o m. kochajacych zolzy , czy stracilam kontakt z rzeczywistoscia - tego bym nie powiedziala.. , ale czy jestem calkiemnormalna tego bym tez nie powiedziala ;] cokolwiek bierzesz to odstaw bo ewidentnie szkodzi ci na synapsy, moja uwaga (o zolzach) nie byla o tobie tylko o miskowej wybrance

zawszeszczery - ale z tym co biore jest mi dobrze :) haha .. , i jestem raczej kobieta wyluzowana , wiec takze szczera ;]

a co do kobiet czytajacych jakies ksiazki na temat logiki faceta , to niektore kobiety biora to zadziwiajaco powaznie , ale ja za to wierze ze zawsze wszystko w koncu sie uklada nawet jak na poczatku jest zle , wiec misiek czekaj teraz az ona sie odezwie ,bo jak facet za bardzo lata to kobieta szybko sie dotego przyzwyczaja a co za tym idzie nie zbytnio docenia owe zainteresowanie

szczery po angielsku i polsku , a co to tak zle ze co osoba to inna jest, czy co sa jakies normy odnosnie ludzi .. ? ze niby ja taka dziwna :P

a co to tak zle ze co osoba to inna jest, czy co sa jakies normy odnosnie ludzi .. ? ze niby ja taka dziwna misiek, potrafisz to przetlumaczyc na ludzki jezyk? i najlepiej jeszcze wplesc w kontekst moich wypowiedzi na temat twojej wybranki

szczery - skoro nie rozumiesz to ci wytlumacze na chlopski rozum :) - wnioskuje ze jestem jakas dziwna z twoich wypowiedzi , bo "cos biore itd." i wiec tak z ciekawosci sie pytam o jakie kolwiek normy bo moze sa a ja nie wiem .. , to moze przy okazji cos sie dowiem na tym forum :)

Helikopter, naucz sie czytac ze zrozumieniem. Cofnij sie o kilka wpisow i poczytaj. Nie wszystko, a na tym topiku NIC nie kreci sie wokol Twojej osoby.