Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dandyskowata

Wykanczanie wnetrz...?? mam pytanie

Polecane posty

Gość dandyskowata

niedlugo bede wykanczac swoj domek i mam wielki problem! jak sie dobiera kolory? czy podloge i kolor drzwi musza byc takie sama? a jak maja sie to tego okna? prosze o pomoc

Gość dandyskowata
dziekuje, ale na tej stronie nic sie nie wyswietla :(

Wejdź na forum.gazeta.pl. Tam na "dom i nieruchomości" a dalej na wnętrza mieszkań. Radzę tam poszperać by wyrobić sobie własny gust i zobaczyć co można zrobić. Moje mieszkanie nie wyglądałoby tak jak wygląda gdyby nie to forum.

Gość dandyskowata
ja lubie styl klasyczny. Chcialabym jakis kamien elewacyjny i na tym plazma. Do tego jakis akcent kolorystyczny. nie znam sie na tych stylach , ale na pewno nie chce typowo nowoczesnego wnetrza

Gość dandyskowata
cegly raczej nie . wole juz kamien elewacyjny w kolorze bialym, ale co z ta podloga ? czy jak wybiore sobie jasna podloge to czy moge do tego wybrac ciemne drzwi? meble bede tez w kolorze ciemnym , zblizonym do koloru drzwi, a kanapa na jasnej podlodze bedzie ciemna?

Gość dandyskowata
ale ja nie chce ciemnej podlogi ze wzgledow praktycznych i nie chce tez jasnych dzrwi :( jak zatem to pogodzic?

Gość cara -
poczekaj dziewczyno z podejmowaniem takich decyzji - jeszcze nic nie zaczeliscie robić a Ty już wnętrza urządzasz :) A przecież sporo zależy od naslonecznienia ,od przeznaczenia danego pokoju ,od jego wielkosci .... oglądaj teraz rozne rzeczy - a decyzje podejmij jak przyjdzie na nią czas - teraz to o wiele za wcześnie :)

Gość cara -
chyba że po prostu chcesz sobie o tym pogadać - co też jest bardzo przyjemne - a kto wie nawet czy nie przyjemniejsze od rzeczywistego urżadzania :)

Gość Kant dupy myślę że niepotrzebn
się męczysz :) Ty tu piękna, stara cegła, a w najlepszym razie by i tak była marna imitacja :) Autorko, nie pytaj o rady, bo i tak sie do nich nie zastosujesz. Rób jak uważasz. Pewnie i tak walniesz jajecznicę na ścianie i meble wenge do kompletu :O Znajomi pewnie i tak pochwalą, bo mają u siebie podobnie. A za profesjonalne rady się płaci i to słono

Gość cara -
a komu potrzebne takie profesjonalne porady ? W życiu bym nie chciała żeby mój domu urządzał jakiś obcy typ nie mający onas pojęcia . Jak ogladam te " aranżacje " to mi sie slabo robi . Im bardziej wydziwnione - tym bardziej " profesjonalne "

Ech, skąd ja to znam :) U mnie też mają architekta w domu, a w rodzinie tak walneli jajecznicę na ścianie, "stylizowane" meble z brw, obrazy każdy na innej wysokości i do tego za wysoko i firany do parapetu z obowiązkowym szlaczkiem na dole :D

cara- i najlepiej widac po Twojej wypowiedzi, że nie masz bladego pojęcia o czym piszesz :D Żaden dekorator wnętrz niczego nie porjektuje bez poznania inwestora i wysłuchania jego wizji

Gość cara -
ale chyba ludzie urzadzaja domy , mieszkania , pokoje dla siebie - a nie żeby sie podobały " profesjonalistom " Zresztą co tu dużo gadać - o gustach sie nie dyskutuje - ale jak słysze ,ze coś " musi " być jaśniejsze albo ciemniejsze od czegoś tam - to sie pytam dlaczego ? Bo ktoś tak powiedział ?

ja mam gdzies ergonomie, trzepnelam sobie szafe w srodku pokoju, od sufitu do podlogi, przekroj kwadratu, wiekszosci odwiedzajacych gul skacze :P a zwlaszcza mojej mamie :D A jescze marzy mi sie witraz w drzwiach kibelkowych i w ogole musze remont zrobic ...

Gość haloo
energiczna marze o wielkiej szafie

Gość lapacz_snow
Co sądzicie o terakocie w pokoju ,są takie fajne płytki jak deski w różnych kolorach

Gość halooo
znajomi mieli ale zakryli wykladzina mowili ze nieprzyjemny chlod

Gość lapacz_snow
też będą częściwo zakryte dywanem,ale czy ładnie wyglądały